Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qeeqewt44409

KOBIETA KOŃCZY SIE NA 165 CM I TAKA JEST PRAWDA

Polecane posty

Gość qeeqewt44409

nie wmawiajcie że babochłop z wielkimi krzywymi syrami i męskimi łapami jak szpadle jest delikatny subtelny kobiecy i sexowny

Gość weroniiiii
na pewno jestes zakompleksionym karlem, co nie? albo kobietka z za krotkimi nozkami, ja mam 175 i nie oddalabym ani centymetra :P

Nie każda wysoka ma duże stopy i dłonie...a ty pewnie jesteś jakimś niskim zakompleksionym facetem i musisz sobie podbudować własne poczucie wartości. Powodzenia!

Gość wielke PHI!
tia

Gość qeeqewt44409
mam 186 cm więc do karłów nie należe

Gość ja mam 168 .
I mam długie nogi, a nie jak moja koleżanka karzeł 150 ;p hahah

Gość Każdego wzrusza zdanie karła
W tej chwili wszystkie modelki świata rozpaczają, że nie mają szans u karła w dziecięcych butkach!

a mnie tak natura stworzyla ze mam 165cm i jest za co zlapać ale stopy (nr 37) i dlonie (pierscionek nr 10) mam malutkie :) i dobrze mi z tym grubokostne kobiety nawet szczupłe mają łapska a nie dłonie to fakt ja mam chudą kość na szczescie :)

W ogóle to się zastanawiam skąd w ludziach taka zawiść, niech każdy sobie będzie jakim go natura stworzyła...

Gość weroniiiii
nie zdziwilabym sie jakby sie okazalo ze to weromag23 napisala :D:D

Niektórzy muszą gdzieś wyrzucić frustrację z powodu karłowatości. Bo przecież nie pisze tego facet o wzroście 195 cm. Bo wtedy musiałby się ciągle schylać do tak niskiej kobiety. Garba by dostał.

Gość lepiej milczeć
i uchodzić za idiotę niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości waśnie potwierdziłeś te zasade

Gość znajomaaaaaaa
nie wierze ze jestes facetem mozesz mi tu przysiegac co chcesz...ale wiem ze jestes jakas niska i brzydka na 100 procent

Gość czytam bo lubię
weromag przy tym wzroscie nr buta 37 to wcale nie maly, ja mam 174 cm wzrostu i mam 38 i wydaje mi się, że mam duże stopy. więc sorr ale... A jak piszesz o sobie, że jest za co złapać to wiochą mi tu jedzie strasznie...

Gość LJUHYUHYUH
niestety dla was ale mężczyźni mając do wyboru kim kardashian a tilde swinton nie pozostawią złudzeń co bardziej och kręci

Gość 168 cm
na 165cm? ja mam 168 i nie uważam się za wysoką o.O i podobnie jak jedna z moich przedmówczyń mam nr buta 37. a pierścionki noszę w rozmiarze 11. co do autora tego tekstu, to jestem niemal pewna, że to jest kobieta. od 3 lat studiuję z prawie samymi facetami i po prostu potrafię poznać/wyczuć kiedy coś napisze kobieta podszywająca się za mężczyznę. mężczyźni raczej w nieco inny sposób krytykują kobiety. tak mi mówi moja kobieca intuicja ;)

Mnie dziwi "wysokie mniemanie" o sobie wysokich ludzi:D Bądźmy szczerzy - wysoka kobieta jest mało atrakcyjna. Najczęściej chuda i płaska. Buty - powyżej 40 (bo rozmiar 36-38 to komicznie chyba wygląda). Zdecydowana większość facetów woli kobiety niższe - oczywiście bez przesady:D Kobieta powyżej 180cm + szpilki to już wogóle drabina:D Najpiękniejsze kobiety to te w przedziale 165-175. To jest wzrost IDEALNY. A reszta może się burzyć i chmurzyć ale nic z tym nie zrobi. Ważne to dobrze czuć się w swoim ciele!

Akurat... W końcu w modzie od razu zauważyli, że ubranie dobrze prezentuje się tylko na wysokiej szczupłej. Ubierz dwie piękne kobiety w identyczne mini - wysoką i niską - niska nigdy nie będzie tak w niej wyglądać jak długonoga.

Gość u mnie tez pada
no dobra masz 175, albo 168 ale jakie masz dlugie nogi od wew. strony ud mierzone (na wysokości pachwiny)?

A skąd przekonanie,że tylko wysokie kobiety mają długie nogi???:D Wysokie kobiety wszystko mają dlugie:D Popatrz na taką Evę Longorię, Kylie Minogue, Paulę Abdul,Jennifer Aniston i Courtney Cox - niskie a seksowne. i wcale nie mają nóg krótkich. U niskich kobiet proporcje ciała są zachowane.!

''Znowu nudna kłótnia o wzrost. Czy kiedyś do ludzi tutaj dotrze, że kazdy ma swoje ideały? Jeden lubi 175cm, a inny 155cm. Co za różnica?'' Dokładnie. I tylko idiota będzie się o takie coś wykłócał.

Tak, ale seksowne tylko gdy stoją same. Jak stanie obok piękność wysoka, to ich czar pryska. One o tym wiedzą, więc pilnują aby nie pojawiać się na zdjęciach w otoczeniu wysokiej piękności.

kłótnia zbędna, bo że ktoś powie że karzeł to ideał nie zmieni rzeczywistości. Bo i tak życie to weryfikuje. Można wmawiać, że garb jest seksi. Dlaczego nie? Ale ... życie to życie..

Ale co weryfikuje? Bo nie rozumiem? :) Ja jestem niska i nikt nie robi z tego problemu, a już na pewno nie mój facet. wiec nie wiem gdzie widzisz problem.