Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samuel_36

Fiku miku snilas o mnie dzisiaj w nocy..??? :):):)

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 31
21:46 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor Ernesto, na razie czy piszesz i zapewniasz, czy piszesz i nie zapewniasz jesteś kalką IMO Oj... chyba nie...

w sumie taki drugi lepszy IMO.. to całkiem niezła rzecz ostatecznie gdyby nie imowaty strach przed wszelkimi otworami, wiadrami, jaskiniami itd. to byłby prawie całkiem do rzeczy słucha no nowy a czy jesteś prawikiem?

eLWi a jak nie będę pisał i nie będę zapewniał, tudzież jak nie będę pisał i będę zapewniał? - co wówczas, co wówczas? "Listen very carefully, I shall say this only once!"

(ty! lusia! a może to ZS świeżo po leczeniu?)

Laseczki, cizie, dupki - to moja działka udowodnij :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 31
Ernesto - ledwo sie pojewiles a juz zyskales sobie opinie tajemniczego. Uchyl rabka tajemnicy bo dziewczyny w nocy spac nie beda mogly.

Gość Zuzanna Amelia & 31
21:51 [zgłoś do usunięcia] ErnestoBastian Laseczki, cizie, dupki - to moja działka Taaa , na kafe to wszyscy sa macho.

"eLWi" el dablju jak już ;-) a jak nie będę pisał i nie będę zapewniał, tudzież jak nie będę pisał i będę zapewniał? - co wówczas, co wówczas? wówczas może być, że jeżeli to "Listen very carefully, I shall say this only once!"" napisałeś to z francuskim akcentem z "allo alllo" zaczniesz być tym jakimś tam brazylijskim Ernesto :)

no pewnie stary, że żartowałem :P sam wolę atakować :P (ty lusia to jakiś szczyl albo co gorsze baba, której udało się przez 5 minut spiąć :P)

"bo dziewczyny w nocy spac nie beda mogly." ike, węź cos dosadnie skomentuj, pliiizzz, bo ja to jakby wiesz - kulturalna jestem ;-)

Dablju - to tak dziwnie brzmiało, ale jeśli chcesz ... ;) Zuzanna Amelia & 31 - no ja jestem macho, niech Ci inni wytłumaczo! :classic_cool: Spadam stąd dzieciaki, trzymać się, a jak puszczać to tylko po to, by wyjść na prostą.

"to jakiś szczyl albo co gorsze baba, której udało się przez 5 minut spiąć" mówiłam przecież że kalka nie wróży ...

ike, węź cos dosadnie skomentuj, pliiizzz, bo ja to jakby wiesz - kulturalna jestem głupio mi komentować twoją bezsenność :P:P:P

21:56 Nie masz ze mną żadnych szans, Twoje wypowiedzi są tak mierne, że człowiek czytając je - szuka większej głębi, ale znaleźć jej nie może :classic_cool: Spiąłeś się tak na moją wypowiedź nt. laseczki że można myśleć, iż mogłem trafić w sedno :classic_cool:

Nie masz ze mną żadnych szans, Twoje wypowiedzi są tak mierne, że człowiek czytając je - szuka większej głębi, ale znaleźć jej nie może to fakt nie mam z tobą żadnych szans w konkursie na najbardziej gimnazjalną ripostę a teraz spływaj nowy bo muszę pobawić się z moją laską tfu! moją luśką :P

luska miałem na myśli twój strach, że nowy ci się przyśni :P

Gość Zuzanna Amelia & 31
Jak tak wszyustkich bedzieci wyrzucac to w koncu same zostaniecie.

Lucy - widzisz w jaki sposób należy prowokować do ataku? :classic_cool: Ci, którzy są podatni na riposty ... nigdy nie zawodzą, wystarczy tylko odrobinkę podrażnić ich ego :D

"luska miałem na myśli twój strach, że nowy ci się przyśni " :D wiem, ze byś mi tego życzyła ale bez obaw, własciwie już nie pamiętam, że tu jakiś nowy przemknął :)

Ci, którzy są podatni na riposty ... nigdy nie zawodzą, wystarczy tylko odrobinkę podrażnić ich ego właśnie, luska nowy lubi prowokować i atakować (...) chłopców:P

"ak tak wszyustkich bedzieci wyrzucac to w koncu same zostaniecie." zuzka to się nazywa survival of the fittest, takie życie :)

E, teraz to już nie wiem :o eLWu (może być?) pisze: "wiem, ze byś mi tego życzyła ale bez obaw" ike pisze: "luska miałem na myśli twój strach" Nie, nie, że jest napisane :classic_cool: To się zdecydujcie czy "łem", czy "ła"?

zuzanno to jest odsiew ziarna od plew:P nastawione jesteśmy na dobre plony a nie jak leci :P