Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samuel_36

Fiku miku snilas o mnie dzisiaj w nocy..??? :):):)

Polecane posty

fiku - proszę Cię - czytaj uważnie, przecież się zabezpieczyłem przed takimi ripostami. Jestem po prostu doskonały - jeśli chodzi o tematykę zabezpieczeń - zatem ze mną jesteś bezpieczna :classic_cool: ;) A Ty zarażasz humorem? - coś widzę, że dzisiaj taka jakaś ... ospała? - to przez samuela? ;)

fiku - ok, wybaczam, dopiero teraz dostrzegłem Twoją drugą - poprawczą - wypowiedź, rozgrzeszam! Pokuta też będzie = poturlaj się po dywanie - to oczywiście rozkaz! :classic_cool: ;)

nie da się ukryć , że zaloty naszej samuel potrafią być wyjątkowo męczące:P

O żesz :)) Poświęcenie moje jest wieeeelkie. Przetrawiłam każdy post, pomijając trolle, nadal nie rozumiem intencji Założyciela Wątku; Proszę o wyjaśnienie , mam nadzieję na spokojny sen :DDD

fiku - czyli nie zaliczam! - pokuty of course. Inna = proszę wyjść na dwór (na pole) - nie wiem jakiego zwrotu "u Ciebie" się używa i porobić pajacyki, w jednej dłoni trzymając ogórek, a w drugiej papier toaletowy. 5 minut.

Lucy Windsor - to komplement czy mam atakować? ;) Bywam tu od czasu do czasu, można mnie poznać po nienagannym charakterze pisma, idealnie skrojonych zdaniach oraz przekazie z najwyższej półki - ot co, pełen profesjonalizm piśmienny :classic_cool:

cześć Blu :) gdyby schadzka miała się odbyć, Blu, to odbyłaby się bez względu na to, czy ktoś tu się wpisze, czy nie, no ale moze i dobrze, ze podpowiadasz Fiku żeby to była wyłącznie nasza wina, łatwiej jej będzie z samą sobą :)

spadaj blue:P lusia a może to jego większy brat bliźniak?

" Lucy Windsor - to komplement czy mam atakować?" masz atakować z wrodzonej grzeczności nie będę pytać czym:P

Lucy Windsor - chęć bycia atakowaną pozwala sugerować, że jesteś niestabilna i zachowujesz się irracjonalnie - dla swojego dobra ... ataku zaniecham ;) Poza tym "masz atakować :)" = jeśli zaatakuję to wyjdzie na to, że robię to, co "rozkazujesz" ;) Chociaż z drugiej strony - pewnie uznałaś mnie za osobnika niezwykle inteligentnego :classic_cool: i wiedziałaś, że Twoje "masz atakować" w sposób zgodny z prawdą przeanalizuję jako "nie atakuj" :classic_cool:

Ike, a powiedz no mi jak sie ma wielkość ptaszka do treści posta, bo widać w przeciwieństwie do mnie jakieś tego typu badania przeprowadziłaś, skoro coś wiesz :P

cholera kolega miał chyba na mysli inny atak niż ja ...

Gość Zuzanna Amelia & 31
A nie mowilam....

lusiu ja to biorę na radosną kobiecą intuicję to się po prostu wie czy facet ma duzo do powiedzenia czy dużo do zrobienia:P no są chlubne wyjątki na kafe, które posiadają obie umiejętności - tzn. tak podpowiada mi moja radosna intuicja kobieca

Spokojnie ludki, weźcie mnie nie stresujcie pisząc, że istnieje ktoś taki jak ja! Przecież ja jestem jedyny w swym rodzaju, niepowtarzalny! - powtórzę to jeszcze raz! - jestem niepowtarzalny :classic_cool:

OK< Ike niech będzie, jestem chyba zbyt zmęczona, żeby oponować tym bardziej, że samuela zniknęla, a za nią Fiku, pewnie ułatwiłyśmy sprawę i się teraz miziają literami via kanał prywatny :) Ernesto, na razie czy piszesz i zapewniasz, czy piszesz i nie zapewniasz jesteś kalką IMO, sorry Winnetou ale moze jeszcze się przy nas wyrobisz :)