Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samuel_36

Fiku miku snilas o mnie dzisiaj w nocy..??? :):):)

Polecane posty

ps. to nie pora dożynek? bo ja chętnie dorżnę (ike! bez skojarzeń!) nowego :P

Gość Zuzanna Amelia & 31
No i co ? Zostalyscie same.

o masz a fiku będzie rżnąc znaczy dożynać :P bruneta:P

Ja będę rżnął - nie, nie bruneta for god sake - ike, o czym Ty myślisz ... głupa, że niby jestem brunetem. Oczywiście wiem co napisze ike, że głupa rżnąć nie muszę bo ... ... bo oczywiście, brunetem jestem :classic_cool: Jak ktoś nie zrozumie to eLWu przetłumaczy ;)

Gość Zuzanna Amelia & 31
Lozko to TY miales nagrzac.

Gość Zuzanna Amelia & 31
Wrozyc ? ??? To powroz i mi. Kiedy spotkam na swojej drodze milionera ?

Zuzanna Amelia & 31 - ja nie mogę, bo tak będzie nagrzane, że fiku zrzuci z siebie wszystkie ciuszki, by trochę ochłonąć. By sie nie przeziębiła - tego uczynić nie mogę.

ja lubię łysych.... robi się całkiem zabawnie :P

eLWu - posiadam też urokliwe zaczątki siwych włosów = możesz to interpretować jako blondynizm, a ja będę rad, iż jestem w stanie zadowolić każdą kobietę :classic_cool:

ike - ja jestem brunetem, ale prawie łysym :classic_cool: Przy Was to można sobie podnieść "własną wartość", kocham Was - ale nie analnie, tego nie uprawiam, roli w sumie też nie, chociaż zaorać potrafię - if you know what i mean bejbe ;)

Gość Zuzanna Amelia & 31
Ernesto - swietnie wrozysz. Fakt - jednego spotkalam.Nie dosc ze milioner to jeszcze cholernie przystojny. Byl u nas w firmie. Nawet z nim rozmawialam. Ale trzeba bylo widziec jak wszystkie dziewczyny zelektryzowalo jak tylko sie pojawil.

Gość Zuzanna Amelia & 31
Lysych to i ja lubie.

tylko nie zapomnij, że fotka ma być od przodu i od tyłu twarzy nie musisz odsłaniać :classic_cool:

A jak wkleję to nie będziecie piszczały z podniecenia i chciały o więcej? A jak wybiorę tylko jedną z Was - to reszta się na nią nie obrazi? :classic_cool:

ike - dla Ciebie to będzie od przodu, od tyłu, od spodu i z góry. Jak zechcesz to będzie także z boku, tylko nie wiem, czy taki natłok pozycji Cię nie wykończy :classic_cool:

czy taki natłok pozycji Cię nie wykończy nie wykończy dajesz bejbe!:P

no no, Ike chyba jednak się nie wycofa z rywalizacji cicho luśka :P to dla naszego wspólnego dobra:P

Hehe, oj Wy :) Ale tak na serio to ta zabawa zmierza w złą stronę, bo ja zdjęcia wysyłać nigdy nie chciałem, a Wy go oglądać nie chciałyście. Teraz ja zdjęcie wysłać chcę - a co tam, miejcie odrobinę przyjemności w życiu - a Wy chcecie obejrzeć :classic_cool: Tylko nie piszcie, że od samego początku oglądać chciałyście :classic_cool: A jak napiszecie, że nigdy oglądać nie chciałyście, to i tak będzie to niezgodne z prawdą :classic_cool:

nie ma problemu i tak nie wypożyczyłyśmy mikroskopu ale na przyszłość lepiej się przygotujemy:)