Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes13231

Brzuch w 11 tygodniu

Polecane posty

No tak moze troszke za duzo... A ja w ciagu miesiaca schudłam 3 kilo to chyba zle... A dzidzia tyle wazy :) Z tego co pamietam najpierw przytylam 1,5kg tak do 3mies... a przez 4 mies chudłam

Lepiej, żeby bobas był duży, zdrowy i różowiutki, a nie taka maliznota, chucherko.

z tymi brzuszkami i waga to tylko sprawa indywidualna tak wiec nie martwcie sie :) ja mam 176 a moj M 186 wiec maly tez bedzie wysoki :)

No widzisz. Na brzuchy to chyba nie wolno patrzeć, bo są różne i od wielu rzeczy zależne.

No to jedz po prostu więcej :D . Ja się muszę powstrzymywać, bo jak tylko ktoś ruszy talerzem albo powie coś o jedzeniu, to lecę do lodówki. Nie poznaję sama siebie.

Dziewczyny, mam do was dosyć intymne pytanie... Jeżeli nie chcecie, to oczywiście nie zmuszam do odpowiedzi o zrozumiem jej brak :D. Czy wy też zauważacie teraz, że pociągacie waszych facetów z tymi brzuszkami? I czy wasze libido też jest w ogromne? Ja mam z tym wręcz problem! Nie mogę się powstrzymać od seksu... Mam ochotę codziennie i to nawet kilka razy...

no ja tez tak mam!! gdybym mogla to nie wychodzilabym z sypialni hihi, chociaz musze przyznac ze robiac to baaaaardzo sie boje o malego, bo mam krotka szyjke (srednia to 3cm, ja mam 2.5 cm) niby to nie tak wiele ale ja i tak sie martwie...

Najbezpieczniej chyba w pozycji misjonarskiej, bo partner tak głęboko nie wchodzi, tylko tak, żeby też nie leżał na brzuchu, bo to przeszkadza. Albo może na jeźdźca, bo wtedy kobieta ma kontrolę nad tym jak jest głęboko. Ja nie wiem, czy przejdzie mi to do końca ciąży... Szczerze mówiąc to wątpię. Mój M. mnie nie poznaje i nawet zaczyna mówić, żebyśmy zrobili kilkudniową przerwę... Przecież ja chyba oszaleję! :(

Czyli z tym też różnie. Ja w pierwszym trymestrze nie miałam za bardzo cohoty, bo źle się czułam.

Jak ogląda się siebie codziennie przed lustrem, to trudno zauważyć zmiany.

wiesz, powiem szczerze ze gdyby nie fakt ze nie miesiaczkuje to w zyciu bym nie pwoedziala ze jestem w ciazy! :) a jak u Ciebie z miesiaczkami ?? czami sie ma, dlatego kobieta nie wie o ciazy jak bylo z Toba?

Nie mialam miesiaczki. Ale kiedys miałam problemy hormonale i po 2-3 mies sie pojawiła wiec pomyslalam ze i tu tak samo :)

Ja też nie dostałam miesiączki, zrobiłam test, ale wyszedł negatywny. Po 8 dniach zrobiłam kolejny i były dwie kreski. Jednak te teksty często się mylą... Ale jak już są dwie kreski to raczej ciąża pewna.

ha!! tez tak mialam!! mie mialam po 3 miechy okresu!! ale mieszkam z moim M wiec zrobila test ktory wyszedl negatywnie mimo iz bylam w 3tc, kolejny zrobilam jak nie mialam znow okresu i ujrzalam II grube czerwone krechy :) a Ty skad jestes? studia? praca? i ile masz lat?

Nie wiem, w którym dokładnie się dowiedziałam, ale u lekarza byłam pierwszy raz w dziewiątym tygodniu, a pamiętam, że kiedy tylko dowiedziałam się o ciąży, od razu się zarejestrowałam. Czekać do wizyty mogłam góra tydzień, więc pewnie byłam w ósmym tygodniu.

18, ucze sie zaocznie w LO bo mam nie fajnie troszke w domu i postanowilam w tygodniu pracowac... ale z praca roznie. Jestem z podlaskiego:) Dowiedzialm sie na poczatku wrzesnia :)

O, to ja już myślałam, że Ty po maturze, a tu jeszcze rok Ci został. Mama, ja też zaraz spadam do łóżka. Miłych snów życzę Tobie i Ksaweremu ;-) :* !