Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic ludzie

Zadzwonila do mnie kolezanka powiedziec ze w lesie jest przywiazany pies

Polecane posty

Gość moja droga kafeteri
jej kolezanka ma meza na wyjezdzie i t jej kolezanka mieszka 40 km stad czytaj ze zrozumieniem

Gość asdfghjkl#
ECH DZOANA TALENT PISARSKI MASZ ALE JAKBYS TROCHE WIECEJ TE SZARE KOMORKI UZYLA PROWOKEJSZYN BYLOBY NA TOPIE

Gość asdfghjkl#
BLAD W TOPIKU JEST W INNYM PUNKCIE:D:D:D

Gość dlaczego prowokacja
ja to zrozumialam tak ze jej kolezanka byla na grzybach z dzieckiem- moze pojechala autobusem skoro maz wzial woz na wyjazd? wrocila autobusem ,przemyslala i zanim podjela decyzje to stwierdzila ze i tak nic z tym nie zrobi bo meza nie ma i nie ma z kim jechac i czym czy wy naprawde ludzie we wszystkim musicie widziec prowokacje?

Gość etetertet
chodzi o to ze wziela ta kolezanke ktora niby tak daleko mieszka a oni tylko 15 min samochodem zgadza sie ;-)

Gość dlaczego prowokacja
masakra! 40 km spokojnie mozna przebyc w 15 min! moze jej facet szybko jezdzi? moj maz np jezdzi bardzo szybko ( co nie pochwalam ) i spokojnie by tak szybko dojechal po drugie moze autorka i jej kolezanka mieszkaja w duzym miescie , na 2 krancach i autorka ma blizej do lasu?

Gość dlaczego prowokacja
duzo tez kobiet nie ma orientacji czasowej i 15 minut dla nich to samo co 30 narazie nie widze tu zadnej prowokacji

Gość etetertet
ja nie zakladam ze to prowo, po prostu jestem ciekawa jaki blad niby wykryl

Gość Taka jedna dzieweczka
Dzwoń smiało na policję, odwagi! życie tego niewinnego stworzonka w twoich rękach!

Gość EWELINDA28
I co z pieskiem? Ja bym go stamtąd jak najszyciej zabrała. Biedactwo. Ludzie nie mają sumienia. Popier**leni są. Żeby zwierzaka tak zostawiać...przywiazanego w lesie. Ja od jakis dwoch lat mieszkam na wsi, tu ludzie większosci nie dbaja o zwierzeta, bo przecież np. kot to sam musi sobie myszy złowić, po co go karmic? A pies to 24/24 na łacuchu 0,5 metra ma stac. Bo to rzecz ku*wa. do pilniowania podwórka. Na baterie słoneczne w dodatku, bo zawsze jeszcze na słońce go wystwawia! Matko! Ja to tu już wykleta jestem, bo te zwierzaki dokarmiam jak mogę.

Gość asdfghjkl#
poczekajcie jeszcze troche ,zaraz zjawi sie dzoana i barwnie bedzie opisywac niesamowite przezycie w lesie:D, o ktorym oczywiscie nie ma zielonego pojecie bo w miedzyczasie musi swoje dwa inne topiki doprowadzic do porzadku, bo spalily na panewce, dlatego ta 2-godzinna przerwa

Gość simaaa
o jejq :( daj znac co z tym psiakiem.. takiego co to zrobil bym zatlukla na amen.