Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola O.

OD 1 WRZESNIA DO GRUDNIA

Polecane posty

Gość hgfsaa
do grudnia? ale ciekawe ktorego roku hihi

moge z wami? czytam teraz ksiazke o metodzie montignaca bede starała wzorowac sie na jego metodzie :) tylko moj plan to osiagnac swoj cel do wakacji czyli 81 na 65

Gość maaas
mm jest troche trudna . mozna sie pogubic , tzreba dokąłdnie z 5 razy poczytac ksiazke , na necie sa rozne sprzeczne informacje

A jaka to metoda montignaca? Ja spróbuję owocowo-warzywną dr Dąbrowskiej (jak dobrze nazwisko pamiętam) - 6 tygodni tylko warzywa, owoce, soki przecierowe, zioła i woda. Bez chleba i mięsa. Śniadanie dobrze mi poszło (po kawałku: papryka, ogórek, pomidor, jabłko+miętowa herbata). Na II śniadanie 2 garście malin i szklanka soku pomidorowego. Obiad: miseczka surówki z kapusty pekińskiej, kukurydzy i papryki. Zgrzeszyłam, bo dorzuciłam kawałek mięska z grilla. Aaaa! Tak pachniało, że nie mogłam się powstrzymać. I przez cały dzień prawie cała butelka wody niegazowanej. Efekty uboczne: często odwiedzam ubikację :) Z ruchu: spacer i 15minut na skakance. A jak u was dziewczyny?

Hej dziewczyny:) u mnie bylo pieczywo rzowe, trojkacik serka,jajko na twardo i niestety dalam sie poniesc i zjadlam bagietke z maslem czosnkowym. Kiedy proponujecie wazenie kontrolne?

Gość Ola O...
Witam , jak wam idzie? Ja daje rady, ale stwierdzam , ze musze zmniejszyć porcje. i te wieczory najgorsze, wspoagam sie herbata. do tej pory ubyło moze 1kg, ale sensownie bedzie sie zwazyc za miesiąc. narazie jest ok, biegam rano po pół godiny. mam nadzieje, ze po miesiącu bedzie 5kg mniej. jak nie , to trzeba bedzie zmienic taktyke. pozdrawim

Hej! ja się jakoś trzymam jem 5 posiłków dziennie i zero słodyczy rano robię brzuszki ale tu cisza jakaś dziewczyny co tam u was?

Wlasnie sie wazylam i u mnie na liczniku 54.7. Powinnam jeszcze mierzyc biodra bo ubytki cm moze bardziej by mnie motywowaly. Ola u mnie tez te wieczory ciezkie, ledwo sie trzymam zeby czegos nie zjesc:) Brzuszki tez cwicze rano zeby szybciej zobaczyc efekty ale wieczorem chyba tez bede robic jedna serie.

jakoś daję radę na samych badylach, znaczy na warzywach wieczorami skaczę na skakance dużo piję nie ważę się na razie :) z prostej przyczyny, bo nie mam baterii w wadze, hihi

hej:) mała 56 to super ładnie już zjechałaś, mamy podobny wzrost i wagę:) ale mi pozostało po urodzeniu synka i nie mogę się z tym uporać a co zazwyczaj jadasz? ile posiłków?

Gość Ola O...
Witam, chciałam sie przypomniec, ze ciagle wykonuje plan:) nie zrezygnowałam, do tej pory ubyło 4kg. za jakis czas znowu sie odezwe, mam nadzieje , ze bede chudła dalej:) pozdrowienia i powodzenia