Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważna sprawa

Pytanie do osób w związkach

Polecane posty

Gość ważna sprawa

A raczej stwierdzenie - chuj wam w dupy!!!

Gość ważna sprawa
tak wiem też nie lubie tego stwierdzenia ale to wy liberalno lewackie ścierwo je wymyśliliście, chodzilo mi o te wasze i te partnerskie i inne gówno chuj wam w dupy!!!

a o to:) też nie lubię lewactwa panoszącego się po tym kraju, pozdro

hę? to moja bezsenność nie jest jeszcze wszystkim znana? :classic_cool: :(:(:(

w dzisiejszych czasach nawet określenie "chuj Ci w dupę" przestaje być obraźliwe dla niektórych XD

a w jakich czasach było obraźliwe? może w średniowieczu, bo w starożytnej grecji na pewno nie ( arystofanes) :-D

w czasach emancypacji ech pogadajmy o czymś przyjemnym. czemu nie śpicie?

ja sie upiłam, wszyscy zasnęli, a ja jak zwykle czuwam. i przegrywam w literaki, jak zawsze po kielichu :-D

Gość ważna sprawa
nie pogadacie o niczym przyjemnym bo autor topiku czuwa!!!

co to literaki? jak scrabble? ja czekam aż mi herbatka wystygnie i później pod gorący prysznic i spać. miałam okropny dzień :(

Gość ważna sprawa
związki zawodowe są nawet w porządku, chociaż robią coś dla kraju, dla ludzi, np sprzeciwiają się podniesieniu wieku emerytalnego!!! natomiast te wasze związki, partnerskie i te inne są po prostu do dupy! chuj wam do ryja!!!

autor już wyraził emocje, niektórzy wyrazili zdanie na ten temat. nie ma sensu tego ciągnąć, krzykaczu :-P negatywne emocje są niezdrowe

jak skrable. dlaczego miałaś okropny dzień? ja nie jestem u siebie i nawet herbaty normalnej nie ma :-(

w sumie nie taki najgorszy jeśli chodzi o pierwszą połowę - uciążliwy dojazd do miasta studenckiego po coś i zaraz powrót, pod koniec akcja z moją matką (nie będę Ci tu pisać, nie zrozumiesz jeśli masz normalną rodzinę , parę rzeczy mi się w magisterce nie zgadza (w bibliografii) ech

magisterka już za mną :-D a rodziny normalnej to na pewno nie mam ;-) współczuję problemów i zazdroszczę herbatki

Gość ważna sprawa
wy kurwa nic nie rozumiecie!!! nie moge na was patrzeć jak sobie chodzicie za tą rączkę po ulicy albo jak wstawiacie do neta swoje słitaśne foteczki! wszędzie te wasze zasrane foteczki jak się całujecie patrzeć na to nie moge rzygać mi się chce na was wy jebane zakochane pary!!!

ważna sprawa - idź na forum dla takich ludzi i im tam hejtuj. zapewniam Ci że ja nie robię nic z tych rzeczy jakie Wy? :o ja w ogóle z nikim nie chodzę bo moje życie to pomyłka. pussy riot - przesyłam Ci wirtualnego łyczka czarna dilmah może być? :-P

Gość ważna sprawa
albo jak piszecie tu na tej kafeterii jakieś pierdolone problemy ''mój chlopak to tamto sramto'' kurwa czytac tego nie mozna czemu tu nie oga pisac normalni ludzi czytaj samotni tylko te pojebane zakochane baby piszą jak bardzo kochają a ja mam to w dupie nie chce mi sie tego czytać kurwa rzygam na to rzygam na was kurwa wy pojebane jestescie

ważna sprawa - nie czytaj. idź na uczuciowy i im to powiedz :o Tobie też łyczka? :-P

ważna sprawa rządzi :-D dawno mnie nikt tak nie rozbawił. jutro se wypiję herbatkę u siebie, dzisiaj nie idę, bo mieszkam w dziwnej okolicy :-o

Gość ważna sprawa
tylko ze te jebane pizdy ogarnely cale forum piszą wszedzie mam dosyc tego kurwa dosyc ile mozna do chuja kurwa mac co to ma byc , mam to w dupie, sram na te wasze zwiazki i inne gowna kurwa co wy se myslicie ze jak jestem sam to jestem jakis gorszy?? wy jebane mendy jakis lamus jebany moze miec a ja nie?? gdzie tu kurwa jest sprawiedliwosc do chuja??