Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważna sprawa

Pytanie do osób w związkach

Polecane posty

ważna sprawa, Ty czytasz co ja piszę to nie są umoralniające gówna tylko doświadczenie życiowe osoby, która jest być może w bardzo podobnej do Ciebie sytuacji :(

a tak się rzucasz tutaj jakbyś właśnie był dresem :p. wg mnie to raczej brzmi dobrze ale zachowujesz się... no koszmar. mi się nie podobaja łysi frajerzy w bmw, więc nie wiem w jakim ty środowisku przebywasz. poza tym mam wrażenie że sam jesteś przeciętny z wyglądu a szukasz księżniczki.

Gość ważna sprawa
ja nie oceniam nikogo ze wzgledu na wyglad, mi tylko chodzilo o to ze brzydzilbym sie uprawiac seksu z brzydka kobieta i byc z taka na dluzsza mete tez, co z tego ze bylaby mila jakby mnie odpychala??

nie czytasz albo nie rozumiesz postrzeganie brzydoty i piękna jest subiektywnym, skomplikowanym i dynamicznym procesem

Gość ważna sprawa
nie chodzilo mi o chodzenie w dresie a o mentalnosc dresa

dres to dla mnie jedna z największych patologii doprawdy nie wiem, czemu ta grupa społeczna jest obecna w tym temacie :o

Gość ważna sprawa
moze i niewiele ale ja przyciagam tylko takie ja obracam sie w bardzo waskim srodowisku prawie znikomym, tylko tyle co ludzie z pracy i jacys tam marni koledzy z ktorymi rzadko sie spotykam dlaczego tak waskie grono? bo teraz trzeba byc na topie, isc na impreze i sie najebac, tacy ludzie maja znajomych tysiace

Gość ważna sprawa
mam zainteresowania ale tak naprawdę nie spedzam wolnego czasu normalnie i sie nie rozwijam, jestem nudny leniwy i nic mi sie nie chce, czuje sie jakbym mial depresje ja wcale nie potrzebuje tysiace znajomych wrecz przeciwnie chcialbym miec ich jak najmiej bo nie lubie obracac sie wsrod spoleczenstwa dlaczego? a no wlasnie dlatego ze spoleczenstwo jest teraz chore, na takie imprezy np to nic wiecej tylko seks i alkohol to poco ja mam gdzies isc nawet na trzezwo jak teraz tylko to sie liczy , tak niestety wyglada to teraz i po co ja mam isc gdzies do ludzi jak oni tacy wlasnie sa? pojebani

No pussy trafiła w sedno. to nie jest już wiek gimbazy żeby ciebie oceniali czy pijesz czy nie pijesz. tak się zachowują niedojrzałe gówniarze. chyba że tacy są ludzie wokół ciebie. ja ostatnio na piwo wychodziłam tak, że piłam coca cole, a moich 2 kumpli to nieszczęsne piwo więc wszystko się da. normalni ludzie rozumieją że czasami masz chęć tylko na rozmowę a nie picie alko..

posłuchaj tak nie jest ze społeczeństwem jak mówisz :o Twoje spostrzeżenia nie są do końca zdrowe błędy społeczeństwa nie wpływają W TAKI sposób na jednostkę. proponuję wizytę u psychologa.

Gość ważna sprawa
tacy ludzie są wokól mnie?? tacy ludzie sa wszedzie!! ja sie od nich odsuwam ale to nie zmienia faktu ze oni sa, i takie ogolem jest spoleczenstwo moze wy mieszkacie za granica i dlatego inaczej to widzicie?? bo ja niestety mieszkam w tym chorym kraju a tutaj tak to wygląda nie ma co sie oszukiwac, ideologia liberalno lewicowa istnieje i ma miejsce wlasnie teraz, glupota bezsens najebanie sie i bojki, ot cala mentalnosc polaka dresa a polki... to juz nie wiem co napsiac, dopiszcie sami

kocham takie teksty jak ten: ,społeczeństwo jest teraz chore'. Może mi powiesz, kiedy było zdrowe? Kto Tobie zabrania, mieszkańcu demokratycznego kraju, zachowywać się jak chcesz i bawić się jak chcesz? no chyba, że uważasz się za taką wyjątkową jednostkę, że nikt inny Ci do pięt nie dorasta. niestety, jak na razie przynajmniej, swojej wyjątkowości nie udowodniłeś.

Ja całe życie mieszkam w polsce, więc wiem że ludzie tutaj są różni. Nie wiem skąd taka generalizacja. Też mam na studiach dużo takich co tylko pija, ale jakoś jestem w stanie utrzymywać kontakt z innymi osobami, których styl bycia bardziej mi odpowiada.

Też mieszkam w Polsce i piję i palę zielsko i uprawiam seks z żonatym. I co z tego? Robię to co chcę i nikt mi tego nie zabroni. Tak samo autorowi nikt nie zabroni żyć tak jak chce. Problem w tym, że on nie wie, czego chce.

Gość ważna sprawa
ja tu nie chce udowadniac ze jestem jakis wyjatkowy bo nie jestem, ani razu sie nie przechwalalem wrecz przeciwnie mowilem raczej o wadach ze nudny jestem itd a spoleczenstwo bylo zdrowsze za komuny ale nie uwazam komuny za rozwiazanie , wystarczy spojrzec na mentalnosc innych panstw mentalnosc polaka jest beznadziejna, bezideowa i malostkowa , dlatego wstydze sie ze jestem obywatelem tego chorego panstwa powiem tak - demokracja jest dobra dla wszystkich oprócz polakow bo oni przez nia robia z siebie blaznow takze komuno do polski wroc!!! bo wtedy polska sie nie osmieszala, a demokracje lepiej zostawmy cywilizowanym panstwom i spoleczenstwom

ważna sprawa - czy Ty nie pisałeś, że masz 25 lat? bo ja mam 29 i komuny nie pamiętam :-D dajesz gadkę w stylu: kiedyś to i wódka była mocniejsza i dziewczyny były ładniejsze...

Zbieram Ślimaki - mnie się kończy szaleństwo :-). czas dzieci uczyć. nie będzie palenia ;-)

Gość ważna sprawa
no wlasnie chociazby zielsko ja sam ne pale ale popieram legalizacje ale nie w polsce!!! dlaczego?? bo na zachodzie calej europy prawie jest juz legalna ale tam ludzie robia to dla relaksu tutaj polaczki robia to po to zeby fazowac po tym i wyprawiac rozroby holender po marysi bedzie mily i spokojny, polak po marysi pobije kogos dla zabawy proste? proste

jestem :-D, a czemu nie? autorze - nie używaj określenia ,polaczki', jest obraźliwe dla każdego Polaka. nie musisz się z tym krajem utożsamiać, ale daruj sobie takie teksty.

Gość ważna sprawa
komuna jak komuna moj dziadek walczyl o wolna polske moj ojciec byl w podziemiu solidarnosci ale na co to wszystko?? kiedys byla inna era, ludzie byli bardziej ogarnieci a teraz jest syf, kiedys byli polacy teraz sa polaczki i tyle , 2 RP lepsza od komuny, komuna lepsza od 3 RP, proste

a ja chce legalizacji w Polsce, tak samo jak chce żeby zniesiono ten durny zakaz picia piwa i innych słabych alkoholi w miejscach publicznych ;p jest on żałosny, a ja jak chce pić piwo to i tak pije je na ławce w parku.

Gość ważna sprawa
gdyby mentalnosc polaka byla taka ze po tym piwie nikomu krzywdy nie zrobi to dla mnie mogliby i amfetamine legalizowac...

Zbieram Ślimaki - ja się nawet nigdy o tym zakazie nie pomyślałam :-D wczoraj wychłeptałam piwo na plaży, w sumie to niejedno ;-) autorze, wyrazy współczucia, naprawdę. ewidentnie jesteś nieszczęśliwy i sfrustrowany. piszesz głupstwa. cóż, przeżyjesz swoje życie jak zechcesz. nawet jeśli wybierzesz malkontenctwo ;-)

Gość ważna sprawa
a poza tym jak mowic na polakow jak nie polaczki?? zawsze sie mowi ze to kraj jest chory, nie, kraj jest piekny, chore jest spoleczenstwo, ale to juz sie nie zmieni polaczek taki byl i bedzie, nic dziwnego ze caly swiat smieje sie z tego glupiutkiego panstewka