Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważna sprawa

Pytanie do osób w związkach

Polecane posty

Pussy, zazdroszczę dzieciakom po prostu, mało kiedy się trafiają fajni pedagodzy... ja to prawie zawsze na jakieś dretwe takie trafiałam, dopiero w lo było kilka lepszych. A że będę wscibska: co im próbujesz wbic do głow? ważna sprawa: pierdolisz. I do tego jak potłuczony.

Gość ważna sprawa
prawda jest taka ze polakow trzeba trzymac krotko moze nie tak jak za komuny ale cos w ten desen bo inaczej bedzie gorzej niz beznadziejnie a beznadziejnie i tak już jest, nawet wtedy kiedy niby walczono o ''wolna polske'' porozumienia nie bylo i wszystko sie rozsypalo marzenia o tym zeby byc jak niemcy albo chociazby finlandia, zroiona grua kreche i koniec, dlatego oraz dzisiejszej 3 RP to pijaki, zlodzieje, dresy, nieroby, chamy, prostaki i zawistni mali ludzie

Gość ważna sprawa
'zrobiono grubą krechę , obraz 3 RP tam mialo byc klawiatura mi sie jebie

ważna sprawa - nie tylko klawiatura Ci się jebie. Bardziej martwi mnie to, że w głowie Ci się jebie ;-)

Gość ważna sprawa
polaczkom juz dawno sie w glowach pojebalo ja sie naprawde wstydze ze jestem obywatelem tego panstwa i gdybym tylko mogl to spierdolilbym stad bo szansy dla polski juz nie ma, zostala zmarnowana 20 lat temu

whedif - będę uważała :-) niby wiem o zakazie picia alkoholu w miejscach publicznych, ale jakoś nigdy o tym nie pomyślałam w odpowiednim czasie :-D

Ja ten zakaz dot. picia łamie regularnie, jak chyba większość, z tym że nigdy mnie nie spisali za to. Jak polskiego to tym większy respekt :p pierwszy raz widzę normalna polonistke,. powaga. wszystkie jakie znałam jakieś takie niedokochane były...:D

Zbieram Ślimaki - dzięki za miłe słowa, ale z tą moją normalnością to bym była ostrożna :-D

on nie chcę wyjeżdżać, on chcę żeby Polacy byli lepsi a Polki ładniejsze XD

Gość ważna sprawa
wyobraz sobie ze znam, uczylem sie bardzo dobrze zawsze dobre oceny mialem i na co mi to? po studiach mam chujowa prace, taką ze sprzataczka w ameryce wiecej zarabia, takze jak mam wyjechac jak nie stac mnie??

Gość ważna sprawa
polki są ładne ale glupie a polacy nigdy lepsi nie beda, zwatpilem w to zwatpilem w ten kraj w ogole siedze tu jak za kare, marzy mi sie wyjechac uwierz

Gość ważna sprawa
polotologie i na cholerę skoro mój idol a zarazem człowiek który jest szefem ugrupowania do ktorego wstąpilem nie dostał sie nawet do sejmu z bardzo niskim poparciem... to tez jakby odzwierciedla jacy polacy sa naprawde... narzekaja na ten swoj syf ale sami go sobie robią, bardzo prosto zwalic na tuska kaczynskiego czy innego matoła tylko czyja to wina?? wasza, bo tak wybieracie

Gość ważna sprawa
tak dokladnie

Gość ważna sprawa
dobranoc

Gość vkjxsdm
:D:D:D "wszystko wasza wina bo tak źle wybieracie". Ty nie wyglądasz na 25 lat tylko na 80 i na ciężkiego alzheimerea, wszędzie powtarzasz to samo. Jeden sobie owija słoik a drugi bez końca pieprzy 3 po 3 chociaż to do niczego nie prowadzi. Bywalcy kafeterii to zyeby co do jednego.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej