Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważna sprawa

Pytanie do osób w związkach

Polecane posty

Gość ważna sprawa
chcialem ale teraz nie chce bo wiem ze i tak mi nie wyjdzie a te jebane lamusy szpanują na ulicy kurwa za raczke trzymaja debile jebane jak ja ich nienawidze kurwa!!! albo dlaczego wszedzie leca piosenki o milosci ja sie pytam do chuja?? dlaczego wszedzie, w radiu , w telewizji , po polsku, po angielsku co to kurwa ma byc?? czy nie ma juz normalnych piosenek tylko jakies gowno same??

też jestem sama no i chooy, kto Ci napisał że jesteś gorszy z tego powodu?

normalne piosenki tworzył np. pan ś.p. Ciechowski nie tylko o miłości

ja słucham kultu teraz - amnezja - też nie o miłości ;-) zresztą miłość trwa krótko, a później proza życia udupia każdego

ważna sprawa - nie patrz na ludzi. spytaj siebie czego pragniesz :classic_cool: co Cię obchodzi co robią ludzie na ulicy, co piszą ludzie na jakiejś tam części tego forum, co leci w komercyjnym radiu etc. :o

Gość ważna sprawa
ja bym sie nie chcial czuc gorszy ale to mnie osaczylo!!! to jest wszedzie wyjdziesz z chaty to widzisz te jebane zakochane pary, idziesz ulica widzisz jebane zakochane pary wlaczysz tv radio wszedzie te jebane piosenki o milosci filmy o milosci seriale o milosci caly internet zawalony pierdolami o zwiazkach no kurwa ile mozna?? ja juz mam dosyc tego, ze znajomymi nie ma o czym pogadac bo oni tylko o tych jebanych zwiazkach juz nawet kafeteria tylko o tym pierdoli... no ja nie moge kurwa!!!

ważna sprawa - oj tam, pieprzysz jak potłuczony :-) ile Ty masz lat? 50? ja tam w związku nie jestem i każdemu będę to odradzać, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora

no cóż możesz odnosić takie wrażenie powiem Ci brutalniejszą prawdę to nie propaganda miłości Cię osaczyła ale raczej propaganda seksu który jest poniekąd niezbędny, żeby się to wszystko kulało i nic temu nie zaradzisz musisz to olać.

Gość ważna sprawa
nie mam 50 mam nawet sporo mniej za miesiac bede mial 25 lat ale chcialbym miec juz te 50 i miec te lata za soba bo i tak sa dla mnie bez sensu i nudne a jeszcze tyle czasu!!! chce aby jak najszyciej to przelecialo bo mam juz dosyc, chcialbym miec 50 i miec te cholerne lata za sobą a czy propaganda milosci czy seksu jeden chuj bo ja i tak wiem ze nie zamocze i nigdy nie zamoczylem, takze nawet seks mnie wkurwia jak go widze wszedzie nie tylko milosc

pussy riot - nie każdemu XD no ale tak na serio to związki są po to, żeby był seks. taka jest nasza natura. nie lubię tego ale jestem tego świadoma

czemu nie chcesz chociaż spróbować wpłynąć na swoje życie? masz je tylko jedno. nie będę chrzanić, że to łatwe, że się każdemu udaje itd. ale uważam, że NALEŻY spróbować

Gość ważna sprawa
poza tym dla mnie to jedno i to samo, seks milosc i tak nie wierze w to i mam na to wyjebane!!!

Gość ważna sprawa
bo mnie zadna nie chce nawet do tego a jak nie chce to co ja mam sie starac jebie mnie juz to wszystko, mlodosc to bezsens, dlatego chcialbym miec te 50 lat jak najszybciej

Gość ważna sprawa
no na pewno jakies pasztetowy pewnie by mnie zechcialy ale na to to ja nie pojde o nie wole byc juz sam niz mialbym to robic i zyc z pasztetem z samotnoscia mozna sie pogodzic bo nie jest taka zła ale najbardziej wkurwia mnie wlasnie ta cala propaganda milosci i seksu jaka jest dookola mam jej dosyc chcialbym miec spokoj i zyc jak normalny czlowiek a sie nie da!!!

żyć z pasztetem? :o wkurza Cię propaganda miłości i seksu, ale poddajesz się propagandzie, że wszyscy mają być ślicznusi, bo życie z "pasztetem" to katorga? :o

Czemu? zobacz no, ja jestem pewna że gdybyś nad sobą popracował to jakaś jednak by cię zechciała. niekoniecznie brzydka i głupia. A w ogóle jak ci nie pasuje coś to ignoruj.

Gość ważna sprawa
ja sie nie poddaje zadnej propagandzie po prostu nie moglbym zyc i uprawiac seksu z brzydka dziewczyna bo mnie po prostu to obrzydza i tu nie chodzi o zadna propagande tylko moja osobowosc i odczucia

ważna sprawa - to Ty masz jakąś osobowość? na razie to wygląda na to, że jesteś powierzchowny, łatwo ulegasz wpływom i nie potrafisz iść pod prąd. faktycznie, marnie to wygląda :-D

Gość ważna sprawa
alez ja ignoruje tylko ze to mi samo wlazi w dupe wyobraz sobie ze gdzie nie jestem gdzie nie pojde czego nie wlacze czego nie poczytam to wszedzie ta pierdolona milosc, to samo wprasza sie do mnie a nie na odwrót!!! a to że jakaś by mnie zechciala to juz nieraz slyszalem, to normalne, chcesz byc mila, wiele juz bylo ale z rzeczywistoscia ma niewiele wspolnego

i tu nie chodzi o zadna propagande tylko moja osobowosc i odczucia tak Ci się wydaje, niby to jest logiczne, ale chyba masz mało do czynienia z ludźmi gdybyś miał więcej wiedziałbyś, że nie ma czegoś takiego jak jednoznaczna brzydota i że nasz umysł upiększa albo oszpeca daną osobę w zależności co o niej wiemy. po co miałbyś z kimś kto jest Twoim ideałem jeśli chodzi o estetykę, gdybyś wiedział że np. miało ją pól dzielnicy - automatycznie byłaby dla Ciebie brzydka. ja też tak mam że cenię sobie dany wygląd u faceta ale z doświadczenia wiem że mogę się zauroczyć w kimś, o kogo bym siebie nie podejrzewała.

Gość ważna sprawa
dlaczego powierzchowny?? dlatego ze nie dotknalbym brzydkiej kobiety?? osobowosc mam normalna, wg was pewnie nudna bo nie chodze na imprezy nie pije nie pale nie cpam nie jestem dresem a wy przeciez takich kochacie ale mnie juz to jebie bo dla was wartosciowy faceci to takie dresy wlasnie ale jebie mnie to, nie bede plakac ani sie uzalac z tego powodu, jestem jaki jestem i dla glupich bab zmieniac sie nie bede!!

no przykro mi, ale ocenianie tylko ze względu na wygląd to właśnie powierzchowność. poza tym Twoje pieniactwo wyklucza Cię z grona kandydatów na kogokolwiek. co to za zaleta, że w dresach nie chodzisz i nie ćpasz? brawo, naprawdę.