Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skasowalamm dane

Nie stac mnie na henne u kosmetyczki,czy moge szamponetka do wlosow czarnych

Polecane posty

Gość skasowalamm dane

je pofarbowac?wiem jak to brzmi bo to kwestia kilkunastu zl,ale niestety rodzice mi nie dadza... a do ciemnych wlosow i karnacji takie jasne mi nie pasują..:/

Nie rób czarnych włosow ! wierz mi bedziesz żałowała i bedziesz miała problem aby zejść z tego koloru, też coś o tym wiem, sama mam ciemną oprawę oczu i mam jasny braz i jest o wiele lepiej. I

Gość skasowalamm dane
Dzieki Nasty za uswiadomienie :P zle napisalam. CHODZI O BRWI!!! :P

Kup sobie hennę w proszku - koszt jakieś 2 zł , więc myślę,że to niewiele. Np. henna Delia - są różne kolory brąz, czarny, grafitowy. Z tą szamponetką to sobie odpuść :D

Nasty to że Tobie brzydko w czarnym to nie znaczy, że każdemu :P Autorko idź do drogerii i poszukaj domowej henny. Nie kombinuj szamponetką, bo ona nie jest do tego przeznaczona

właśnie, delia w proszku :P ja mam w kremie i wystarcza mi na baaaardzo długo, ale kosztuje ok. 10 zł

Gość skasowalamm dane
A gdzie to kupić ? w drogeri czy gdzie ? Boje się trochę ze przesadzę i będę miała węgiel :D

Invicta nie uważam tak, tylko mówię, ze poźniej ciężko zejsć z czarnego, chyba ze chce sie malować czarnym do końca życia ;)

W drogeriach np. Rossmann albo w osiedlowych sklepach kosmetycznych. Nie przesadzisz bo to nie jest jakaś bardzo mocna henna, trzyma się ją 5- 10 minut . W zależności od czasu efekt będzie mniej lub bardziej intensywny.

Gość skasowalamm dane
DZIĘKUJE DZIEWCZYNY :*