Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwererwreerw

Facet mnie zostawił bo się mną "rozczarował"

Polecane posty

Gość rwererwreerw

Kiedy mnie poznał byłam dziewicą. Peszyło mnie kiedy nawiązywał do seksu, a jego to wyraźnie podniecało. Kiedy już przeżyłam z nim swój pierwszy raz, po kilku miesiącach zrobiłam siębardziej wyuzdana (ale jedynie w łóżku, bo nie mam w zwyczaju obnosić sięseksualnościączy być wulgarna np. wśród znajomych). Puściły mi hamulce i zaczęłam być wulgarna i dość ostra w łóżku, a jemu się to... nie spodobało. Już nie jesteśmy razem. Niby nie dlatego, ale mi sięwydaje, że jednak miało to ogromny wpływ. Czy to coś złego, że taka jestem? Czy mam jakąś dziwkarskąnaturę, która odpycha? :(

Gość jfks
no i dobrze ze poszedl sobie,masz szanse na normalnego faceta,bo ten to jakis dziwak

Gość bo sama lubię oglądać czasem
Heh, może cały czas myślał, że będziesz płoniącą się panienką. Ale nawet jeśli, nie dopasowaliście się pod tym względem no to co? Różnie bywa, może go to przerosło, może nie czuje się dobrze wtedy. Ty masz szanse znaleźć takiego który będzie tym zachwycony a Twój były spokojniejszą.

Wątpię. Jeszcze nigdy nie spotkałem kobiety, która rozumiala prawdziwe motywy odejścia faceta. Znakomita większość się okłamuje No i jaki facet chciałby. żeby baba w łóżku leżała jak kłoda, a seks ograniczał się do pozycji misjonarskiej.

fetyszysta z fiksacją na dziewictwo i niewinność masz pecha 🌼 a co jak ja na takie coś trafię? :o

Pewnie sam miał jakiś kompleks na punkcie swojej męskości. Zapomnij o nim - najpewniej jakiś idiota. Cóż - bywa. Trudno przewidzieć temperament po dziewicy. Tyle że... jeśli on Ci powiedział, że to nie dlatego, to po co się zadręczasz? Zresztą, nie słyszałam by facet odszedł ponieważ kobieta jest aktywna w łóżku.

Gość pokochał w Tobie delikatność
wrażliwość subtelność a tu okazuje się ukryta mentalność dziwki

Gość buntownik jak lubisz wyuzdane
dziwki to tak