Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Facet, który wiążę się z samotną matką, to desperat

Polecane posty

Gość albo jeszcze inaczej
facet bez kompleksow - to pewnie faceci z zachodu Europy nie mają z tym żadnego problemu, ponieważ nie mają problemów. Polacy mają postkomunistyczne kompleksy 🖐️

Gość bhyu89
glupoty jak nic na twym poziomie marnym bo w pewnym wieku ludzie maja juz dzieci z racji wieku hahahah to co maja se juz nie szukac bo zakaz??? ja mam 38l mam dwoje juz doroslych i wyobraz sobie ze mam partnera wolnego i bez dzieci!!! i co? i mlodszego nawet , wowowo to dopiero desperat chyba nie bo krecily sie dupki rozne z racji zawody(pozycji)mogl wybierac i wybal mnie ps. wszystko z nim ok

Gość bhyu89
glupoty jak nic na twym poziomie marnym bo w pewnym wieku ludzie maja juz dzieci z racji wieku hahahah to co maja se juz nie szukac bo zakaz??? ja mam 38l mam dwoje juz doroslych i wyobraz sobie ze mam partnera wolnego i bez dzieci!!! i co? i mlodszego nawet , wowowo to dopiero desperat chyba nie bo krecily sie dupki rozne z racji zawody(pozycji)mogl wybierac i wybal mnie ps. wszystko z nim ok

Gość facet co bierze samotną matkę
to frajer. Laska daje dupy innym a on wychowuje i utrzymuje

ja też od 9 lat jestem w związku z kawalerem dogadujemy sie cudownie, mój syn miał 2 latka jak sie pozanlismy,dziś ma 11,a mój facet traktuje go jak swoje dziecko Mam kawalera bez zobowiazan i długów/alimentów itp swiata poza sobą nie widzimy

Gość tki facet to dupeusz
świadomy rogacz, zadowala się ochłapami, bo uważa, że lepszej kobiety nie zdobędzie.

Gość bhyu89
jaki desperat jak mam na nie alimenty... pomaga mi wychowywac wiadomo ale nie lozy na nikogo

Gość bhyu89
t nie martw sie ciebie zadna nawet z dzieciorami nie zechce ale ty masz zycie na kafe e ciagle i podejmuje dziwne tematy idz baw sie dymaj, a jasne b nie masz z kim i za co so sory

Gość zabulon..
tatuś zapłodnił i poszedł do innej, a tu jakaś pierdoła męczy się z cudzym bachorem, który niedługo mu powie, żeby się nie przypierdalał, bo nie jest jego ojcem.

Gość taka prawda i już
Desperat? Raczej bardzo pewny siebie, odpowiedzialny i niezwykły. Ja bym to tak ujęła. Bo niestety nie każdy facet ma tyle klasy by nie segregować kbiet i każdą traktować równo. I nie każdy szuka partnerki dla siebie a nie do poruchania:/

Gość taka prawda i już
Ja kdla mnie to tacy faceci są super:) jeśli byłabym sama to polowałabym na takiego faceta któremu dzieci nie przeszkadzają - bo znaczy że jest mądry, odpowiedzialny.

Gość zabulon..
to nie klasa, to rozpacz

Gość powiescic tego zmula styude
czyli pon 45letni to tez desperat?? bo zwiazal sie z kobieta 40l i on ama dzieci? nosz kurwa IDZ TY CO PORICHAJ BO BREDZISZ

Gość simaaa
do autora rzeczywiscie jestes smieszny.:)

Gość facet co bierze kobiete z
dzieckiem to pedofil ukryty zresztą tak samo myślą kobiety o mężczyznach pracujących w przedszkolach jako nauczyciele.