Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz sie wqrwie

Co robic? Do jakiej szkoly isc? znowu to samo

Polecane posty

Gość zaraz sie wqrwie

w skrócie: mam fobię społeczna,ale w zupelnie nowym niezaleznym srodowisku jakos sie odnajduje. z tego wzgledu rok temu poszlam do liceum w innym miescie,okazalo sie ze starzy znajomi beda ze mna w klasie:o zostalam,nie zdałam. teraz gdy myslalam ze znowu bede miala czyste srodowisko okazuje sie ze bede z moim wrogiem w klasie. chodzi o sile przebicia.skoro z kolezankami nie dalam rady to co z wrogiem. zacznie sie ponizanie itp. kurwa mam dosyc. co robic? pobliskie miasta tez sa przepelnione znajomymi,nie mam gdzie isc:o az goraco mi sie robi i na wymiooty zbiera

Gość zaraz sie wqrwie
halo

Gość Dagmara 19
Dlaczego masz wrogów a nie przyjaciół?! To nie jest normalne, i to nie fobia a zła opina :D

Gość zaraz sie wqrwie
;(

Gość zaraz sie wqrwie
tak bo ty wiesz lepiej. ja sie boje ludzi a krepuje mnie szczegolnie ktos kogo znam. i to akurat tacy w miare dobrzy znajomi.nie moge sie pokazac od innej strony,cos mnie blokuje i czuje sie dziwnie...a teraz jeszcze ten wrog:o

Gość Dagmara 19
Taa jasne, nie lubią cie lub masz naprawde złą opinie, bo inaczej to kazdy normalny człowiek woli miec w klasie znajomego.

Gość zaraz sie wqrwie
Nie masz pojecia dziewczyno wiec sie nie wypowiadaj :o zeby to robic trzeba choc minimalna wiedze posiadac a nie :o pierdolic to sobie kazdy moze

Gość Dagmara 19
To ty pierdolisz! Kto kurwa normalny spierdala jak najdalej by nie spotkac w klasie kogos kto go zna?! -dziwki, kompletne idiotki, i temu podobne dno :) wyprowadż się, bo pewnie jestes znienawidzona w swoim srodowisku :D

Gość zaraz sie wqrwie
Hahaha zal mi cie :D wiesz co to fobia spoleczna? nie wiesz wiec stul ten pysk i jazda stad

Gość a ten od słoika?
ludzie nie rozumiecie że ona ma fobię i tyle? już jej nie gadajcie że coś z nią nie tak, bo nie o to pytała. a mieć jakiegoś wroga przecież jest normalne, są ludzie którzy się wszystkich czepiają i wystarczy że np w dzieciństwie się nie lubiły i tak zostało czy coś. radzę autorce iść do psychologa, albo pedagoga choćby w szkole bo na zmianę liceum jest już za późno, pozostały 2 dni

Gość Dagmara 19
zaraz sie wqrwie Hahaha zal mi cie wiesz co to fobia spoleczna? nie wiesz wiec stul ten pysk i jazda stad Sama masz pysk, fobia społeczna to ogólny strach przed nowymi kontaktami etc a nie SPIERDALANIE JAK SZCZUR :) jestes pewnie typem dziwki, i wstyd ci że nowa klasa sie o tym dowie [cool[ ojej jak mi przykro ;)

Gość zaraz sie wqrwie
w koncu normalna odpowiedź. dziękuje. tylko ze na poczatku buduje sie relacje z klasa a zanim ja sie przemoge to minie kilka lat:o

Gość Dagmara 19
"rok temu poszlam do liceum w innym miescie,okazalo sie ze starzy znajomi beda ze mna w klasie zostalam,nie zdałam. teraz gdy myslalam ze znowu bede miala czyste srodowisko okazuje sie ze bede z moim wrogiem w klasie" Chyba nikogo nie dziwi ze nie zdałaś ;)

Gość Dagmara 19
A teraz pa pa i tak za duzo czasu poświeciłam na ciebie 🖐️ :classic_cool:

Gość zaraz sie wqrwie
no wlasnie co do tych wrogow-kiedys sie poklocilismy za gowniarza i tak zostalo

Gość puzon,.
ja zawsze miałem wrogów, podstawówka, gimnazjum, liceum i też mam fobię społeczną (ale ty jak już, to jesteś chyba na pograniczu nieśmiałości i fobii społecznej, bo skoro się odnajdujesz, to nie jest jeszcze typowa fobia społeczna), podstawówka, gimnazjum, liceum, ale ja oszalałem już, gdy się urodziłem, więc jakoś tych wrogów zniosłem i u mnie nie szło na wymioty, tylko na drgawki :)

Gość nnnnnno dawaj
Dagmara, a czemu piszesz takie rzeczy "jestes pewnie typem dzi**i" ? Skąd możesz wiedzieć kim jest, jakim typem osoby jest? Nie obrażaj ludzi bez powodu, nawet gdyby była tą dziwką to nie jest twoja sprawa naprawdę, bo ona nie prosi o ocenianie jej fobii tylko pyta o szkołę, a jeśli nie masz do napisania nic na temat, to WYPIERDALAJ gimbusie pakować plecak :)

Gość a ten od słoika?
ale lepiej będzie jeśli pójdziesz po pomoc do psychologa, pomoże ci pozbyć się problemu, a lepiej wcześniej niż później, nie ma na co czekać. zmuś się do tego dla świętego spokoju bo sama sobie raczej nie poradzisz a może być coraz gorzej...

Gość zaraz sie wqrwie
puzon mam dni ze od ludzi uciekam i boje sie powiedziec cokolwiek.a jeszcze kilka lat temu bylam normalna i pomyslec ze tak sie zmienilam,az wstyd mi za siebie...:o no dawaj -kielbie we lbie ma to i tak pisze;) jakos niespecjalnie sie tym przejelam :)

Gość a ten od słoika?
dagmara ma jakieś problemy psychiczne i się wyżywa :/

Gość zaraz sie wqrwie
dziekuje wam za rady ,lepiej uslyszec od kogos,moze sie zmobilizuje.. skizto tez dobry pomysl ,chetnie tylko trzeba miec powod to raz..a dwa nie wyobrazam sobie calej godziny z nauczycielem sam na sam :o

Gość a ten od słoika?
lepiej nie idź na indywidualne, uciekanie od problemu nie pomoże, staniesz się tylko jakimś totalnym odludkiem

Gość tylko nudziary
tu ci nikt nie pomoże autorko ,idz na jakieś forum z minimalnym poziomem chociaż bo tu jest gorzej niż na samosi,jakieś psychiczne osoby albo patologia się wypowiada,fobia to poważny problem i współczuję ci

ale indywidualne sa chyba 3 razy w tyg po 3 godziny, wiec to wcale nie jest duzo. Idź do psychiatry, powiedz jak sie sprawa ma, wniosek i gotowe. I oceny ma sie ekstra :classic_cool:

Gość puzon,.
zaraz sie wqrwie ale wydaję mi się jednak, że przy normalnej fobii społecznej lęk przed odezwaniem się do ludzi jest stały