Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilkaaa 100%

Byłam wczoraj na imprezie na pożegnanie wakacji i zrobiłam straszny debilizm!!!

Polecane posty

Gość debilkaaa 100%

miałam na sobie niedawno kupione śliczne nowe skórzane sandałki za 200 zł no, ale sie upiłam i wracając z imprezy ze znajomymi pijana zdjęłam je i wyrzuciłam bo stwierdziłam że "jestem wolna i od tej chwili bede zawsze i wszędzie chodziła boso" :-o kurwa jaka ze mnie debilka, dajcie mi 200 zł, kurwa 😭

Gość bananowa spódnica
ja bym pojechała szukać

Gość debilkaaa 100%
ja pierdoleee :-o

Gość efbgef
:) ja na jednej wycieczce gdyby nie koledzy to wyjechałbym goły i wesoły, gdyż stwiedziłem że torba z ubraniami nie jest mi już potrzebna a buty mnie cisną

Gość debilkaaa 100%
jakiego znowu cejrowskiego, po prostu tak jakoś woodstockowo sie poczułam i zrobiłam debilizm :P wątpie czy tam są jeszcze, jeden wyrzuciłam na ulice po której jest duży ruch za dnia, drugi to sama nie wiem gdzie nawet, więc nie byłam ich dziś szukać :-o ale w sumie... prawdziwa wariatka ze mnie, prawie jestem z siebie dumna :classic_cool: najgorsze że wracałam z facetami samymi, kobieta na pewno by podniosła te buty i kazała by mi sie ogarnąć :P

Gość debilkaaa 100%
pocieszcie mnie jakoś :)

Gość efbgef
oni też byli mocno najebani żeby butów nie zebrać dziewczynko nastepnym razem idź toples, ale nie przejmuj sie tak

i dobrze ci tak1 kurwa jak wchodze na ta strone widze samych ludzi ktorzy uważaaj ze sa beznadziejni! tylko mi pierdolicie himor! Ja pierdole!!

Gość ministrand
ale czad, wyobraźcie sobie, że wczoraj znalazłem śliczne nowe skórzane sandałki za jakieś 200 zł ale ja to mam farta :P

Gość Ah wakacje !
Gdzie te czasy :( Już mnie nie przysługują 😭 teraz muszę sobie urlop oszczędzać i stukać :( Ja chcę do szkoły! 😭

to Cie nauczy że burżujstwo nie popłaca XD widocznie po alko wychodzi z Ciebie człowiek. XD porządne sandałki tańsze można kupić też XD debilkaaa 100 % gringo boso przez świat XDXD :classic_cool:

Gość Grażyna_3443
impreza na pożegnanie wakacji Buaaaaahahahahahahahahaahahah

Gość debilkaaa 100%
Tak w ogóle to majtki też zdjęłam i leginsy...wtedy jak szliśmy miastem wszyscy już mocno wstawieni z imprezy ale to akurat mało ważne. Najbardziej to sandałków szkoda.:(

Gość Brygidka Lux
A my wczoraj z psiapsiółkami żegnałyśmy lato w takiej knajpce nad rzeką i koło północy wyskoczyłyśmy już na niezłej bańce na most.Tak waląc szampana zdjęłyśmy spodenki i majtki.Popluskałyśmy się troszkę w wodzie i na miasto wróciłyśmy już bez niczego od pasa w dół. :DNie ma to jak przewietrzyć piipencyjki na koniec wakacji:D

Gość debilkaaa 100%
Nom:)Ja też tak :)Ale sandałków szkoda:(Kuffa.

Gość Kochanka Franka
Brigida,I LIKE IT ! Fajnie i beztrosko :) sandalkow mi nie żal bo były ZE SKORY. :P