Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quenduchaa

Wytłumaczcie, bo mam ochotę przez niego się zabic..

Polecane posty

Gość kryptoreklama górą
Dobrze, skoro potrzebujesz, żebym napisała dosłownie to napiszę dosłownie - nie wyroochał cię :o. Mógł sobie mówić co chciał, i jak szalenie go podniecasz, ale skoro nawet nie próbował umoczyć, to znaczy że nie chciał i go nie kręcisz. Ile jeszcze czasu będziesz się oszukiwać? Ty go pokochałaś a on ciebie nie (choć się starał, ale doszedł do wniosku, że to nie ma sensu)- jeszcze wiele takich związków przed tobą.

Gość quickquik
Dziewica-to wszystko tlumaczy

@quenduchaa Po pierwsze, słowo "kocham Cię" po 2 msc znajomości to nardzo szybko. Pamiętaj, że jak coś szybko startuje to też szybko spada :) Po drugie - dlaczego masz ochotę się zabić? Dlatego że on Cię nie kocha? Dlaczego tak bardzo boisz się odrzucenia? Dlaczego jesteś tak zakompleksiona? Po drugie - to że facet mówi, że go pociągasz, że masz ładne ciało - to jest pożądanie, pociąg. To nie jest miłość. Miłość to coś więcej. Ile masz lat?

Gość kryptoreklama górą
Taaa......i jeszcze te bajki, że rycerze to do ślubu czekają, bo szanują :D. Albo warunków nie mają i muszą zamek najpierw wybudować ;).

Gość quickquik
no dokladnie . mysle ze dziewczyna zyje marzeniami i ma max 17lat

Gość quenduchaa
Mam 23 lata, on 25. Poważnie myśli o ślubie i rodzinie. Jeśli mu sie tak nie podobałam to mógł się ze mna po pierwszym spotkaniu juz nie spotkac

@quenduchaa Pytasz "Skoro mu się podobam, to czemu mnie nie kocha?". Dziewczyno - PODOBAĆ się to jedno, kochać to drugie. Kolejna sprawa - jak facet po 2 msc znajomość chce rodzinę zakładać, to oznacza że jest niepoważny. Takie facet po kolejnych 2msc może Cię rzucić. Wybacz - ja bym zalecał uciekać od niego. Napisz, czemu masz się ochotę zabić przez niego? Dlatego że się zabujałaś a on nie?

Gość a jjaaaa
Matko dziwczyno , faceci szukają sobie kobiety i będzie mówił różne rzeczy .. Miłość po 2 miesiącach hmmmm ok może i któryś wypali w takim tekstem , ale na poważnie nie brałabym tego . Jak facet pragnie to warunki znajdzie w 5 minut dosłownie i kropka . Dobrze ktoś napisał , to nie jest to i tyle , nie kręcisz go . Nie ma innej odpowiedzi , może go wystraszyłaś , chciałaś już tu i teraz deklaracji , no i poszedł.

Gość quenduchaa
nie chciałam zadnej deklaracji, miał wolną rekę bo mu ufałam.. dochodzę do wniosku, że albo nagle przestałam mu się podobac, albo kogos sobie znalazł, albo oczekiwał ze sama sie na niego rzucę..z reguły to on mnie rozbierał

Gość quenduchaa
on mi się tak strasznie podoba i mi odpowiada.. straciłam dla niego głowę, nie mam ochoty na życie bez niego..

Gość kryptoreklama górą
Ależ ty mu się podobasz! Dlatego się z tobą spotykał :). A ty nigdy nie spotykałaś się z facetem, który ci się podobał, ale po kilku spotkaniach twierdziłaś, że to jednak "nie to"? Więc twój kawaler był bardziej wytrwały - od początku pewnie wiedział, że z jego strony brak fajerwerków, ale jesteś ładna, fajna, może uczucie się rozkręci. Nie rozkręciło się. Zabrakło "tego czegoś" (przynajmniej on tego nie czuł), on o tym już bezapelacyjnie wie i nie będzie cię wiecej zwodził i oszukiwał. Dlatego zerwał. I to wszyscy tutaj starają ci się uświadomić. A ty swoje, bo "nie wyobrażasz sobie życia bez niego"...no niestety - będziesz musiała zacząć :o. I nie wierzę, że masz 23 lata. A jeśli tak, to mentalnie zatrzymałaś się nieco niżej, wybacz.

Gość quenduchaa
nie chce mnie, a mimo to dzwoni, pisze co u mnie? nie spałam pół nocy przez niego.. pisze z litosci??

Gość ah glupie baby
dokladnie,pisze z litosci. a ty powinnas to przerwac i wiecej sie nie ponizac.

Gość quenduchaa
skoro mnie nie chce, po co chce sie na chwile ze mna zobaczyc?

Gość quenduchaa
proszę, niech ktoś jeszcze się wypowie

Powiedz mi - co to za związek z facetem jak masz ochotę się zabić? To jest szczęście?

Gość quenduchaa
Jak można kogoś całowac, tulic.. mówic o swoim życiu.. spac... i nic do kogos nie czuc......

Gość quenduchaa
rozumiem, że ktoś sie z kimś spotyka luzno i nagle stwierdzi ze to nie to.. ale on mi plany na przyszłosc rzucał, rozbierał JAK MÓGŁ nie kochając mnie.. szkoda, że nie bzyknął i nie porzucił. Czuję się poniżona