Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria magdalena boska89

Jutro mam rozmowę o pracę jako sekretarka. Jak się ubrać?

Polecane posty

"aaaaa. Klasycznie i elegancko. Spódnica ołówkowa do kolan lub wąskie spodnie materiałowe. Koszula lub bluzka przy ciele + żakiet. Może być skromna apaszka. Zegarek, obrączka lub 1 mały pierścionek to max. i kolczyki na sztyfcie. Buty klasyczne szpilki lub pantofle. ABSOLUTNIE!!! buty na koturnie, sandały, buty z odkrytymi palcami, gołe nogi - rajstopy muszą być chociażby było 40 stopni, żadnych krótkich rękawów lub o zgrozo ramion. Uczesanie, kok, koński ogon lub gładkie za uszy. Paznokcie eleganckie, stonowane, klasyczne, żadnych tipsów. Makijaż skromny, elegancki w neutralnych kolorach.Kolory ubrania, szary, czarny, beż, brąz, granat, można się wyróżnić apaszką, np. w kolorze czerwieni. Torba typu teczka lub skórzany notes do ręki. " hahahaha ;-) moja ostatnia prace dostalam tak - ze musialam polecic na rozmowe ostateczna do innego kraju (bylam w dzinsach, bielej koszuli i zakiecie) nie mialam koka - tylko rozpusczone wlosy (ale uczesane) a rajstop sie nie nosi w niektorych krajach zamaist torebki mialam bagaz podreczny;-)) i mysle, ze takich osob jak ja jest corazx wiecje dlatego powyzsze poorady proponuje wlozyc miedzy bajki takie "porady";-)

Gość Zuzanna Amelia & 2
Fajnie sie Was czyta. Moze i ja cos skorzystam z tych porad.

" w korporacjach IT często jako managerów zatrudnia się d**eczki, które dobrze robią loda, ale potem dzwonią do działu (którym rzekomo mają zarządzać) i pytają o podstawowe rzeczy techniczne" rzeczywiscie to jest nagminne;/ i to sa wlasnie efekty "awansow" sekretarek i ronych gierek ;/ "oczywiście nie siedzą długo na stanowisku, ale co się dyrektor panną nacieszy to jego" akurat takich doswiadczen nie mam, to chyba nie te czasuyy ze praca za ...hm... tyllna czesc ciala;-) zaden gosc ktory ma jaja nie zrobi swojej kochanki managerem;/ co najwyzej jej ladne futro kupi;-) jelsi juz;-))