Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_00

co na brzydki zapach?

Polecane posty

Gość młoda_00

jak sobie poradzic z brzydkim zapachem myje sie codziennie zapalenia nie mam nic takiego bo byłam u lekarza sa jakies tabletki z kwasem mlekowym albo cos?dziewczyny prosze o porade. bo to jest uciążliwe rano sie myć a popoldniu juz "śmierdzieć":(

Gość Galowo
jaki to zapach? :D

Gość młoda_00
ale mi nie śmierdzi z pochwy tylko ogólnie śmierdze serem i rybą :(

" to normalne u kobiet ze smierdza" - śmiechuam autorko, ale zapach skóry całej czy intymny? bo jak skóry to bo ja wiem, do dermatologa. może nadpotliwość? albo może mydło/szampon/ubranie masz jakieś nie teges. jak często się myjesz?

Tabletki dopochwowe Lactovaginal do tego wkładki higieniczne pochłaniające zapach np. carefree fresh.

Gość pampeluna55
to jest jakas choroba ogladalam kiedys program, dziewczyna miala ten sam problem, walila ryba szczegolnie przed okresem, musiala zmienic diete i chyba jakies leki brala

Zrób sobie posiew (badanie na czystość stwierdza tylko, że jakieś tam są). Używaj bawełnianej bielizny, nie noś stringów jakiś czas, wkładek zapachowych i takich jakby syntetycznych nie używaj. Płyn do higieny z kwasem mlekowym jakimś.

Gość lafirynda997
a ty facet zamknij juz ta glupia morde bo cie sluchac nie idzie! ta swoja wiedze nt kobiet zaczerpnieta z kafe to sobie wsadz. Nie dziwie sie, ze zadna cie nie chce, poki co jestes prostakiem i tylko prostytutka ci pozostaje, oczywiscie jak mamusia da ci pieniadze

Gość lafirynda997
a ty facet zamknij juz ta glupia morde bo cie sluchac nie idzie! ta swoja wiedze nt kobiet zaczerpnieta z kafe to sobie wsadz. Nie dziwie sie, ze zadna cie nie chce, poki co jestes prostakiem i tylko prostytutka ci pozostaje, oczywiscie jak mamusia da ci pieniadze

Gość młoda_00
to był podszyw o tym serze!!!!! cała nie smierdze tylko moja pochwa...;/ u lekarza nic nie wychodzi zadnych bakterii miałam grzybice ale wyleczyłam stringów nie nosze no ale gole sie na zero myslicie że to przez to?

Gość Moniczka Śmierdząca Piczka
to twój normalny zapach pogódź się z tym 🖐️

Gość młoda_00
dziewczyny wy tez tak macie?

Gość młoda_00
haloo??

Gość młoda_00
up