Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kup se klej

Macie koszulki z rockowymi zespoami ?

Polecane posty

Gość kup se klej

bo ja mam, ale troche boje sie w nich chodzic i i troche jestem skrepowana gdy zaloze, bo widze odrazu wzrok ludzi techno moze to glupie ale mam sie wstydzic ze slucham rocka ? przepraszam za nie polskie znaki ale klawiatura mi nawaliła

Gość fdfdfdfg
Ja mam z Alice In Chains, Symphony X, Judas Priest i chodzę bo to moje ulubione kapele i mam w dupie co myślą inni.

Gość kup se klej
up

Gość ftp
ja noszę prawie codziennie :D np. spodnie rurki, do tego buty na obcasie z jakimiś nitami/ćwiekami+ koszulka z zespołem na dziś i marynarka/sweterek/cokolwiek. niektóre sobie przerabiam żeby nie były takie 'zwyczajne' coś tam utnę, postrzępię, skrócę podwinę :) 'technozjeby' nawet nie wiedzą co mam na koszulce, niestety i czasami zagadują :O

Gość winiarska
Jak ktos przesadza to rzeczywiscie powinien sie wstydzic! czasami widze takich "brusdasow" sama nosze mettallistycznymi kapelami no i moja ulubiona LISTEN TO DUBSTEP :classic_cool: datsik ❤️

Gość kup se klej
własnie o to mi chodzi ze techno zjeby zaczepiaja...

Gość ftp
ale co się nimi przejmujesz? :O ile masz lat?

Gość winiarska
czemu techno zjeby :O moja kolezanka, studentka prawa! slucha techno, co prawda glownie na impreazach, albo i wylacznie na impreazach [kluby etc.] mowi ze lubi te muzyke, jakos nie uwazam zeby byla zjebem metall :o albo rock, dlaczego myslicie ze to jest muzyka dla inteligentnych :D ? klasyczna tak, lae nie metal ;)

Gość kup se klej
19 Przejmuje, bo już taką osobą wrażliwą jestem, pare razy słyszałam kpiny na temat tego że słucham rocka albo na ulicy '' haha jakiś metal' :o ludziom sie już yebie w głowach, już nawet nie można chodzić w tym czym sie lubi, co ich to interesuje?

Gość winiarska
i ty uwazasz sie za osobe inteligentna? czym Ty sie przejmujesz? opinia ludzi, obchy, przechodni? :O

Gość winiarska
obcych, przechodniow * pewnie tak jak mowialm, przesadzasz, bo nie wierze zeby bluzka z zespolem, dzinsy i glany komus przeszkadzaly!

Nie przejmuj się ludźmi.Ja od dziecka słucham rocka i metalu bo na takiej muzyce się wychowałem, zajmuję się realizacją dźwięku i jestem gitarzystą metalowym, noszę ubranie jakie mi się podoba i mam głęboko w czterech literach kto co o mnie myśli.Jeśli ktoś mówi na mnie brudas totalnie mnie to nie interesuje dlatego że nigdy nie zniżyłbym się do poziomu intelektualnego takiego człowieka który ocenia kogoś po wyglądzie.Lachę kładź i żyj po swojemu :)

Gość kup se klej
winiarska nie uważam że metal to muzyka dla inteligentnych nic takiego nie napisałam :o poprostu nie lubie lubie tego że nie szanują ludzi co słuchają takiej muzyki. a jakbym sie ubrała jak typowy cyber goth to co? mam czekać aż mnie ktoś pobije? :D :o nie wolno mi?

Gość winiarska
nie lubie lubie tego że nie szanują ludzi co słuchają takiej muzyki buahaha a co pisalas o sluchaczach techno :D :O :( :D

Gość winiarska
ty nie szanujesz techo meanow a oni maja Ciebie szanowac

Gość winiarska
własnie o to mi chodzi ze techno zj**y zaczepiaja... potem sie nie dziw ze Cie inni zaczepiaja, karma moja droga :) sama slucham metalu i mam w dupie czy jestem dzieki temu inteligentna czy nie - slucham to co lubie

Gość annkh
jak byłam młodsza to chodziłam cały czas, guns'n roses, metallica, deep purple, led zeppelin, black sabath itp. a na maturę z polskiego poszłam w bluzce vadera ;)

Gość kup se klej
winiarska mi to tam lotto kto czego słucha, mam znajomych co słuchają nawet disco polo :D 🖐️ dla mnie mogą słuchać nawet beethowena nie mam zamiaru już z Tobą gadać na ten temat bo widze że zle rozumujesz i nie będe wdawać sie w dalszą dyskusje, żegnam :classic_cool:

Gość ftp
nie bez powodu napisałam 'technozjebów' ja nic nie mam do ludzi słuchających techno. Oczywiście tylko jeśli nie muszę przebywać w ich towarzystwie :classic_cool: ja jestem o rok starsza ale ja mam trochę inny styl. Ty pewnie nosisz glany itp. ? ja raczej stawiam na rockową kobiecą elegancję (o ile istnieje coś takiego :D ) glany ubieram tylko na koncerty, na co dzień popierdzielam w obcasach :)

winiarska - wlasnie chodzi o to, ze zaczepiaja i do tego potrafia byc agresywni, a ciezko sie nie przejmowac tym, jak ktos chce Ci dac w ryj, bo masz na sobie glany, nie?

Gość mroocznaaa
@ The element of one , ale z Ciebie przytojniacha, skąd jesteś ? A co do tematu to ubieraj się w co chcesz i nie zwracaj uwagi na innych.Mnie najbardziej śmieszą dzisiejsze nastolatki i typowy ubiór t shirt, rurki, trampki , do tego torebka, łańcuszki, i każda obowiązkowao iPhona z nadgryzionym jabłkiem ;/ a ż rzygać się chce

Gość kup se klej
winiarska czy ja coś tu choć słowo napisałam o inteligencji? idz dziecko i nie zaśmiecaj tematu :classic_cool:

Gość kup se klej
podstępna_kuciapa właśnie jedna osoba trafiła w sedno :classic_cool:

Gość winiarska
winiarska - wlasnie chodzi o to, ze zaczepiaja i do tego potrafia byc agresywni, a ciezko sie nie przejmowac tym, jak ktos chce Ci dac w ryj, bo masz na sobie glany, nie? to gdzie Ty mieszkasz ze bija za glany :P mnie jakos nikt nie zaczepia!

Gość mroocznaaa
Rozwalają mnie takie dziewczynki właśnie które za pieniądze rodziców szpanują komórkami, iPhonami, trampkami Conversa i myślą że są super trendy i jazy a w rzeczywistości gówno się znają :)

Z rockowymi nie, bardziej z metalowymi. Raczej nikt mnie nie zaczepia z tego powodu. Ale ja już stara jestem, gimnazjalistom nie wypada z łapami startować.