Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaZabrze

Jak zniszczyć kobietę mojego ex?

Polecane posty

Gość IwonaZabrze

Suka odebrała mi miłość mojego życia!!!! Wpierdoliła się z brudnymi buciorami,wiedząc że ma kogoś!!!

Gość ana paula
Sam ją wybrał,więc zniszcz jego!!!!

Gość ixyyyyyyyyyyy
a on biedny nie mial nic do powiedzenia? zrozum: TO BYL JEGO WYBOR jak ktos jest winny to ON nie ona

Gość Damian81
Ja pierdole kolejna nawiedzona kretynka!!!'Zostawił cię bo mu nie odpowiadałaś PROSTE!!! A jaśniej po męsku byłaś do niczego w łóżku,nie podobałaś mu się wizualnie a de facto nigdy cię naprawdę nie kochał i ty chcesz coś od jego nowej dupy?Żal mi takich jak ty!!!!

Gość aferykanka
żałosna pinda jestes bez godności i honoru, pogrążasz się on cie nie chce - rozumiesz to ?

Gość brudnyHrry
2x nazwali cię kretynką więc coś w tym jest prawda? Zastanów się nad sobą :-)

Gość zawiedziony1410
mam dwie siostry, jedna ma 12 lat druga 19, ostatnio młodsza powiedziała o starszej: "Darek rzucił ją dwa razy, a ona nadal go kocha." ze zdziwieniem w głosie, jako coś absurdalnego, bo to jest absurdalne, i małe dzieci to wiedzą

Gość IwonaZabrze
Ciekawe co byście powiedzieli na to że mamy dzieci,i ta suka o tym wiedziała!!!!co? uwzieliście sie na mnie jak jakies mendy,ja chce rady jak ją zniszczyc a nie swojej oceny

Gość fjhfhhhj
Iwonka, uważaj! Zabrałam ci faceta, mogę Ci zabrać i dzieci, więc pysk zamknij i się ciesz tym co masz biedna wariatko!

Gość ixyyyyyyyyyyy
a on nie wiedzial, ze macie dzieci? :D ciekawe, ze do niego nie masz pretensji

Gość IwonaZabrze
Dzieci to mi nikt nie odbierze!!!! A ta suka ich nawet nie zobaczy ,to samo zrobię z nim,ja im pokaże kto rządzi,alimenty na mnie i na dzieci zażądam,przez gnoja zostawiłam dobrą prace,a teraz na lodzie zostane,obskubie ich tak,że im sie szczęscia odechce!!!!

Gość wfdvsc
bardzo hujowe podejscie. zagraj psychologicznie, zajdz do nich jak ona bedzie i powiedz jej kiedy mozesz podstawic dzieci bo sa tez ojca i zdecydowałąs ze to on bedzi eje wychowywał. laska jak uslyszy ze musi wychowywac twoje dzieic to spierdoli od twego ex na 3 wiatry.

Gość dokładnie......,,,,,,,,,
jak powyżej ktoś pisał nawet dzieci go przy tobie nie zatrzymały tak miał i ma cię w dupie !!!!zero, null ,nic do ciebie on nie ma,nie masz o kogo walczyć :-p

Gość IwonaZabrze
Ja nawet nie wiem gdzie oni mieszkają ??????

Gość snookilicious
I naucz się pisac poprawnie idiotko...

Gość fdffdf
Szmata jesteś

Gość ixyyyyyyyyyyy
IwonaZabrze Ja nawet nie wiem gdzie oni mieszkają ?????? to jak chcesz ja zniszczyc? myslisz, ze jak to zrobisz to potulnie wroci do ciebie? NIE, znajdzie sobie nastepna, bo zapewne jest wiele lepszych od ciebie, przynajmniej sie tak nie chca ponizac

Gość IwonaZabrze
nawet numeru suki nie mam ,napisze do niej na facebooku !!!!!!!!!!! Nie macie pomysłów co mam napisać?

Gość wfdvsc
zaby maz zgłosił sie po dzieci bo to on je bedize z toba wychowywał, chciał nowego zycia to bedzie je miał.

Gość wfdvsc
z toba czyli z kochanka .

Gość ixyyyyyyyyyyy
zapewne wiadomosc od ciebie na facebooku bardzo ja zniszczy

Gość IwonaZabrze
odpierdol sie od mojej pisowni wywloko!byków nigdy nie robilam i nie robie a to że nie robie ę ą srą nie chce mi sie!!!! problem mam jak jej dopierdolić,może założe fikcyjnego facebooka i podam się za inną babke i opowiem co i kiedy robilismy daty podam te kiedy mój G był w domu

Gość ixyyyyyyyyyyy
a co ja to obchodzi? teraz to ona jest z nim, nie ty :D

Gość IwonaZabrze
Dzieci to oni by z chęcią wzieli na stałe znam męża na ręke by to im było,a mnie przedstawiłby jako wyrodna matkę!!!

Gość wfdvsc
widze ze masz 15 lat i krecone włosy, myslisz ze oni nie beda wiedzieli ze to ty piszesz ? mowie ci napisz mu ze to oni beda wychowywac dzieci tyle

Gość wfdvsc
a to lipa , zostało tylko siedziec i plakac ... albo ukladac se zycie od nowa. jaki powod rozpadu ??? dawłas mu pojebac czy musiała szulac gdzie indziej

Gość IwonaZabrze
ixyyyyyyyyyyy-wypad z baru piwa nie ma dla ciebie,jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to spadaj!

Gość ixyyyyyyyyyyy
ja przynajmniej nie bede sie ponizac przed ex i jego nowa laska

Gość wfdvsc
te tomasz od słoika daj link do filmu z moszna ... niestety tak zrobia beda sie z tego smiali a pozniej bedize goracy sex analny, pewnaie nie dawałas mezowi jak trzeba i znalał se inna

Gość IwonaZabrze
Tomasz Sloikuszko A może ty jesteś ta suką skąd znasz jego imie???????????? Dawałam mu dupy i to często z mojej inicjatywy,więc bierna nie byłam,nie musial innej szukac jezeli o to chodzi!!!