Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaZabrze

Jak zniszczyć kobietę mojego ex?

Polecane posty

Gość damiannnnnn
eee sciagac trzeba lipa pewnei jakis wir

Gość damiannnnnn
była bys w stanie z nim teraz spac w jednym wyrku, ciagnac mu druta wiedzac ze wkładałgo w dobyt tamtej ??

Gość damiannnnnn
odbyt***

Gość wcale nie musi
Chudy Nie jestem anorektyczka, bynajmniej. Raczej chodzi o fakt, ze ta "inna" wcale nie musi byc atrakcyjniejsza, raczej chodzi o te "innosc" wlasnie. Ale w mioim przypadku bylo inaczej, on nie chcial ode mnie odejsc, chcial zyc podwojnym zyciem. to ona do mnie przyszla i mi o tym powiedziala. Nie, nie mscilam sie, zycie samo sie na nim zemscilo. Mnie jest dobrze, mam druga rodzine, nowe zycie.

Gość wcale nie musi
i jeszcze maly szczegol - nie pisalam, ze byla stara, ale starsza ode mnie, o 3 lata.

Gość CHUDY28
odpowiadam pani "wcale nie musi"-No niby chciał żyć podwójnym życiem,a jest z tamtą,więc ciebie zostawił,takie osoby jak ty nie powinny Iwonie doradzać ,to moje zdanie,rozumiem że inna ,ty też jesteś inna i co znudził się twoja innością? Iwona ty jesteś jakąś desperatką ty go chcesz na siłę widzę ,jesteś uzależniona od niego ,ale pewnie to jest swieże ,za tydz,inaczej będziesz myśleć.

Gość IwonaZabrze
tak chciałabym go ,bo go kocham,pisałam wcześniej że miałam duzo adoratorów,byłam w kilku związkach i śmiało mogę powiedzieć Kocham ojca swoich dzieci!!!!nikt tego nigdy nie zmieni,TAK chcę aby wrócił ,przecież się myje tak???czego mam się brzydzić,analu na pewno nie uprawia bo to nie jego styl!!!Jak kiedys naprawdę pokochasz to będziesz wiedział co piszę!

Gość damiannnnnn
honor szacunek do siebie

Gość IwonaZabrze
moje dzieci maja byc w pełnej rodzinie i koniec kropka! Rozwodu mu nie dam na 100% będzie płacic alimenty na mnie i dzieci,bede w separacji ,ale rozwodu nie dostanie!!!

Gość wcale nie musi
Chudy.. Nie, nie jest z tamta. Nic takiego nie napisalam. Napisalam, ze trzymal to w tajemnicy. Kiedy ona przyszla i mi o tym powiedziala - wystapilam o rozwod. Nigdy z nia nie byl - ona byla mezatka. Po naszym rozwodzie on zapil sie na smierc. Doslownie. Tak zemscilo sie na nim zycie.

Gość IwonaZabrze
wiem że on mnie kocha,czuje to ,tamta suka go omotała .też jest starsza od nas o 2 lata ,nie powiem że jest brzydka ,bo nie jest brzydka i chyba to mnie boli najbardziej ,bo patrze na jej zdjęcie na fejsie i nie widze wad w urodzie.Tyle że ja jestem bruneetka a ona blondynką ! ale włosy mozna zmienić,ja nie wytrzymam tego wszystkiego,jak odchodził to powiedział ,że ma dosyć mojego marudzenia to tyle Marudzenia kurwa!!

Gość damiannnnnn
wrzuc fotke tej laski zobaczymy czy taka ładna .

Gość CHUDY28
ok rozumiem cię zapił się ..ciekawe z jakiego powodu?czyżby tamta była nie dobra? Iwona przerażasz mnie a jednocześnie jesteś szczera do bólu to mi się w tobie podoba . wylewaj,wylewaj swoje złości!!!

Gość IwonaZabrze
moge tak fotke tu wrzucić?to nie jest karalne? mogę wrzucic i powiecie czy ladna ,ale bym musiala skopiowac

Gość damiannnnnn
taka kobieta jak iwona to złota kobieta mazenie kazdego faceta , mozna jebac na około wszystkie laski a ona i tak przywita cie z otwartymi rekami , do tego przeprosi przefarbuje włosy ... co tyko chcesz.

Gość hej Iwona
to ja jestem, ta szmata co odebrala ci meza 🖐️ dostalam twoje wiadomosci na fejsie, na drugi raz bardziej sie postaraj

Gość damiannnnnn
jasne zem ozesz , przeciez i tak jest w sieci . master wrzucva tu filmy jak naciaga moszne na słoik po majonezie to z fota tez nie ma problemu

Gość spokój spokói i ciepliwość
No to masz odpowiedź, faceci nie lubią marudzących bab, to ja wiem, bo sama gęgam mojemu nie raz i dwa i on się spina, że muszę dziamgolić, faktem, że nie bez powodu, no ale nie o mnie ma być. Heh, na urlopie się tak wyrelaksowałam, że na drugi dzień mi mój powiedział, że brakuje mu czegoś ... tego mojego dziamgolenia:-D hehehehe:p Serio ... choć to trudne ... zepnij się, wycisz, nie knuj zemsty na niej TO NIC NIE DA i udowodnisz mu, że nie pomylił się zostawiając ciebie dla niej. Utwierdzisz go w jego decyzji. Popracuj nad sobą, nad swoją wybuchowością, nie dziamgol, nie wytykaj błędów, nie truj mu, jedynie co, to przypominaj, że nadal jest i będzie ojcem dzieci, które także zostawił, bo miał dość ciebie. Tamta pewnie jest słodka do zrzygania i stąd jego decyzja, nie dziamgoli, nie wytyka, nie marudzi i to go do niej ciągnie. Zmień się, to pierwszy krok do sukcesu.

Gość damiannnnnn
niezły wariat ten master, swoje nazwisko fotke wszystkie dane podał i na koniec wora naciagna na łoik . typowy wyborca PO.

Gość traturator
Dlaczego nie zachowasz się jak dorosła osoba i nie zaakceptujesz ze wybrał inna?Nie pogrążaj się,bo wybrał inna.

Gość damiannnnnn
dokladnie a jak bedizesz dalej marudzic zatrowac mu albo kochance zycie to on tylko utwierdzi sie w przekonaniu ze dokonał słusznej decycji, a kochanka mu w tym pomoze podjudzajac i łykajac ciepła sperma szeptajac mniam jakie to pyszne. ciekawe czy planuje dzieci z nowa laska ? co w tedy ? jak sie dowiesz ze ona w ciazy albo cos

no czekamy na zjdęcie ale powiem Ci szczerze autorko że nie dziwie sie że odszedł od Ciebie.. wcześniej napisałaś ze jak Twój G odchodził to powiedział "koniec marudzenia" to teraz chyba juz znasz przyczyne? faceci nie lubia koiet które są sfrustrowane i marudza, chyba wasze małżenstwo nie bylo takie idealne a od Ciebie ciągnie jadem i marginesem społecznym..tylko ku.. i ku..

Gość IwonaZabrze
nie pisalam wiadomosci,okzaloguje sie na fes,i pokaze wam jej zdjecie

Gość IwonaZabrze
nie przeklinam na codzień,tutaj moge byc wylewna w wyrazy tego typu.ok wchdze na f.

a tak w ogóle piszesz tylko o seksie że seks miał super dlatego nie rozumiesz czemu odszedł... hmm jak widzisz faceci nie zawsze myśla chu.. czasem mózg im się przydaje..seks nie jest najważniejszy..

Gość IwonaZabrze
własnie patrzę że ma zablokowane fotki ma tylko jedno główne i to zmienione dzisiaj Suka zmieniła ,chyba ten kutas jest z nia w górach ,ale sie trzęse,zaraz wam dam zdjecie!!!

Gość damiannnnnn
hmm w górach ... domek gril , wieczorem ognisko i sex przy kominku na mieciutkim włochatym dywanie. lipa ze nie z toba nie ?

Gość damiannnnnn
nie przyjdzie ... ma na powrot kawalerskie życie. bez gderajacej zony ale z zauroczona kochanka słodzaca na kazdym kroku. bez krzyczacych dzieci i obowiazkow domowych. teraz jest w gorach spaceruje pije piwko wieczorem disko ... z zona tego nie mial bo dzieci ograniczały pole zabawy.