Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaZabrze

Jak zniszczyć kobietę mojego ex?

Polecane posty

a facetami tutaj się nie przejmuj można ich podzielić na grupy PRAWICZKI IMPOTENCI GIMNAZJALIŚCI BURAKI CHWALĄCE SIE ILE LASEK PRZERUCHAł A TAK NA PRAWDE NASRAC NA NICH MOŻNA OD CO..przykład wyżej daaamian FACECI Z MAŁYMI FIUTKAMI

Gość damiannnnnn
jestes zwykłym bazylem

Przecież ten co zawsze odkrywa czyjaś fotkę na kafeterii zawsze kogoś gdzieś niby znajduje,sam je wstawia i w każdy temat wpieprza że fotka kogoś jest ściągnięta,nie wierzcie temu gosciowi ,juz w którymś temacie odkrywa że to fikcja.Autorko podaj go do administratora.

Gość azu
ta, strona z powiększonymi ustami jest z maja 2011r. Łykacie to prowo jak pelikany ryby. :D

a po co się wzajemnie niszczyć? nie lepiej się zaprzyjaźnić i razem wychowywać wspólne dzieci? tak po amerykańsku? hahahaha Wspólne imieniny, urodziny, święta... :) kupcie sobie jakieś duże łóżko i zamieszkajcie razem i żyjcie dłuuuugo i szczęśliwie teraz wszędzie promocje!!! :) http://visby.pl/

Gość IwonaZabrze
Dokładnie jakis palant to pewnie dammmmmmmian to zrobił frajer i jeszcze na maila chciał moje zdjęcie i tej zdziry! odwal sie gnojku ,do szkoły dzisiaj nie poszło się?

NIe lataj za nim,To najważniejsze,jak go jeszcze chcesz to na pewno wróci,bo tę jego dzieciaki przerosną. A do idiotów co jarają się fotkami,jak autorka nie dała swojego zdjęcia to tym lepiej dla niej,ale dla mnie to normalna fota.

Gość krakowska trvfelka
olej go ,nie kontaktuj się ,idż na imprezę, dzieci daj do babci i ciul z nim!!

Gość ...KrólewnaŚnieżka...
Strona może być z 2005 a fotę można dodać teraz! No i udało się zniszczyć temat :-) oj oj oj trole.

Gość IwonaZabrze
Mam to gdzieś ,niech każdy mysli co chce.swoje napisałam co czuje i jest mi lepiej,wiem że odradzacie mi dalszy zwiazek z nim ,ale ja bede walczyć. pozdrawiam wszystkich normalnych.

Gość azu
A walcz, kto ci broni. Może wróci do ciebie i będzie cię kochał póki znów inna się nie trafi.

Gość julitaaaaaaaaaaaa
wydaje mi się,że jesteś ładniejsza, (sztuczna trochę ale niektórzy to lubią) więc nie chodzi o urodę, problem raczej jest w Twoim facecie- lubi odmianę, jak każdy zresztą facet, tylko inni bardziej rozumowo biorą sprawę :-) będziesz mu usługiwać- pójdzie do takiej przy której musi skakać, będziesz dominować w łóżku- spodoba mu się, że to on tam rządzi, będziesz dbać do siebie bardzo bardzo- spodoba mu się taka, któa bardziej ceni luz - no i na odwrót i choćby nie wiem jak się kobieta starała, głowną jej wadą jest to, że jest już zdobyta i poznana ... nie warto podporządkowywać swego życia i działań żadnemu facetowi

Gość MniSZKA2012
Wszystkie zdradzone są jebnięte,nie ważne jak wyglądają,żadna nie ma klasy!

Gość prawiczek2012
ty byłaś tylko workiem na sperme :-)