Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaZabrze

Jak zniszczyć kobietę mojego ex?

Polecane posty

Gość aranna
faktycznie usta na tym zdjeciu wygladaja na za duze, ale kobieto jestes duzo ładniejsza. Tamta wygląda na tlenioną prostaczke w zbyt wyzywajacym makijazu. Ehh nie wiem co on w tamtej widzi. Pisza to jako kobieta. Głowa do gory. NIe zniżaj się do jej poziomu.

Gość IwonaZabrze
ale bylam dobra do niego jedyne o co marudzilam ,no moze bez sensu ze siedze w domu a on ma luz ja musze z dziecmi siedziec on nie pomaga wciaz praca i praca tylko to ogolnie bylam dobra chyba az za dobra!poprostu jak facet czuje ze kobieta go mocno kocha to ja zlewa,nie dawalam mu tej nie pewnosci,tego jedynie zaluje,ja nie chce nikogo jego kocham jak nikogo na swiecie!

Gość damiannnnnn
ja pierdole wstydził bym sie z toba wyjsc gdzies do centrum , wygladasz jak sztuczna plastikowa lala . do teog te napompowane usta . niech cie chuj zero naturalnosci .

Gość IwonaZabrze
dziekuje ale on jednak woli tamtą,nawet sie nie przyznal ,musialam to z niego wydusic,powiedzial ze poznal kogos i ze sama jestem winna ,ze tamta go rozumie i ze za szybko zalozylismy rodzine ,to nie jego slowa on chcial dziecko no drugie to wpadka ale pierwszego pragnał.

Gość IwonaZabrze
usta mam juz mniejszemoze macie rację on mowił ze rano wyglądam najlepiej bez makijazu,a przeciez tamta tez sie maluje.niewiem gdzie zrobilam bląd,a moze go nie zrobilam tylko on szuka zmiany jak to ktos napisal

Gość nie rób już wiecej ust
bo kobitka z ciebie ładna, zadbana, nei wiem jak włosy bo w 35-40% wpływaja na nasze postrzeganie ta blondyna straszna :/ głównie do niego powinnaś mieć pretensje, dowal mu alimenty, rozwód z jego winy, więcej raczej nie możesz najlepszą zemsta będzie jak mu udowodnisz ze bez niego ci lepiej, ze dajesz rade, z czasem wszystko sie ułoży a im łatwo nie bedzie, trudno jej przyjdzie akceptacja alimentów na dwoje dzieci, tego na poczatku sie nie zauważa, jednak z czasem to spory ubytek w domowym budżecie zachowaj klase, staraj sie utrzymać pozory

przypomnij sobie jak wygladałaś jak się poznaliście a jak wygladasz teraz..z tymi wszystkimi sztucznościami? jak się ubierałaś a jak teraz się ubierasz.. jak myslisz którą on by wolał?

Gość pewnie on wolał
naturalniejszą tzn .taka dziąłche z wioski bo tamta tak wygląda,no chyba, że w tych górach w dresach napierdziela.

Gość nie rób już wiecej ust
i nie mówcie ze autorka straszna, bo chyba innych matek nie widzialyście :/ serio czasem wieje grozą są też zadbane, ale wiele łazi w dresie, tłustych kłakach spietych w kucyk i tyle też miss nie jestm, ale staram sie ladnie ubrać, subtelny makijaż, zadbane CZYSTE długie włosy jakoś mnie strasznie rażą tłuste kłaki z odrostami, serio :/

Gość damiannnnnn
ile zaplaciłas za cyki pokaz bez stanika .... mysle ze to nie twoje jpg pokaz inne ujecie

skoro widzisz sam Ci mówił " że najlepiej wyglądasz rano bez makijażu" więc masz odpowiedz! po co te usta? ostry makijaż?..ale zmieniłaś charakter i widzisz.. tylko on tez gada głupoty " za szybko dziecko" po co takie pieprzenie, teraz dziecko jest i koniec..a nie teraz taka wymówka. Chyba tak na prawde jak się związek rozpada winne są obie strony

Gość Dajcie spokój. Przecież to nie
jej zdjęcie:O tylko wyszukane w sieci. Wystarczy wrzucić w google:O

Gość IwonaZabrze
Jak go poznałam więcej ważyłam miałam 62 kg teraz mam 50 przy wzroście 172.ubierałam się podobnie ale bardziej na sportowo,włosy te same brąż do ramion od wielu lat.

Gość SSADDADAD
ZOSTAW ICH NIECH SIE SOBA NASYCA; AMOZE ONA CIE UWOLNILA ODF DEBILA;JESZCE ZNAJDZIESZ wartosiowego faceta a nie taka ciote ktory nie mial nic do powiedzenia,i skrzywdzil cie!!! NIECH SIE UTOPIA WSWOIM;;SZCZESCIU;; czekaj konca kiedy jje ktos w zycie wejdzie z brudnymi buciorami!!! KIJ MA DWA KONCE;OLEJ KOLESIA I TA BABE

Widać że to naturalna, normalna fotka jak w google? Znowu jakiś idiota próbuje temat zniszczyć. Jesteś ładna,ale widać twojemu mężowi się znudziłaś tak bywa,poradzisz sobie.

widzisz z tego co piszesz to wyglad zmieniłaś dla niego a co zrobiłaś dla siebie?..na prawde biust można mieć bardzo ladny po ciązy.. warunek: odpowiedni stanik i reguralne ćwiczenia a po kilku miesiacach jest znaczna rózniaca

Gość damiannnnnn
bez kitu szmacisko kłamie to pewnie spasiony pryszczaty wieprz. albo master siedzi klepie w klawiature i naciaga wora na słoik

Gość IwonaZabrze
czy wy macie już nasrane po co miałabym dawać zdjęcia czyjeś .gdybym chciała dałabym jakaś fajną laske .chyba sami daliscie teraz moje zdjęcie w google,oddam to gdzie trzeba idioci,wiedziałam ze nie ma co dawac tu fotek.

Gość brunetkaaa31
W linku rzez kogoś tu wrzuconym jest dokładnie ta sama fotka. Niby Twoja?heheeh Powodzonka:D

Gość IwonaZabrze
zgłosze gdzie trzeba to jest chamstwo!!!!!!!!!proszę moje zdjęcie stamtąd usunać!!!!!!

Gość damiannnnnn
zakłamane scierwo . jak cie facet zostawił to pewnie temu ze łżesz plebeliuszko.

Gość Mandolino
Spierdalaj!

Gość do Iwonazabrze
tak poczytała chwilke i rozumie,ze jest w tobie straszliwa złość, gniew, chęć zemnsty i odegrania sie ale nie moge zrozumiec skad u ciebietyle.... wulgaryzmu, taka wydajesz sie - nie tyle zawiedziona, rozczarowana, zła na cały swiat i nieszczęsliwa co - własnie taka wulgarna, taka ,ze az strach sie bac