Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaZabrze

Jak zniszczyć kobietę mojego ex?

Polecane posty

może po prostu ułóż sobie życie bez niego.. jeśli nie byliście szczęśliwi? po co się ośmieszać i wysilać, by się na kimś tam odegrać? pokaż im, że masz ich w nosie i tyle jak jesteś taka cudna i wspaniała, że nie wiesz czemu odszedł - to z pewnością znajdziesz sobie innego faceta :P

Gość traturator
Zimowy klimat w górach jazda na skuterach,rzucanie się śnieżkami i jej niezapomniana uśmiechnięta twarz.To zupełnie co innego niż gderająca zona w domu.człowiek odprężony,z kopem do życia może wrócić do pracy.Wtedy chce się wracać do domu z kwiatami w zębach!

Gość IwonaZabrze
mam te zdjecie w komputerze ale niewiem jak dodac

Gość ciekawa....
Wrzuc na darmowy hosting i zapodaj linka. Np.fotosik albo imageshack

Gość damiannnnnn
www.voila.pl

Gość IwonaZabrze
no podobno jestem podobna do jolie tak każdy mówi,tak jak bys chciał wiedziec to dla niego sie przefarbuje na blond zupełny,piersi też robiłam po porodzie ,a więc dbam o siebie jak nikt,nie marudzialam na co dzien dużo,dzieci sa grzeczne ,nie bylo zle,wydaje mi sie ze ona jest bardzo spokojnym typem ,no i nie zwraca mu uwagi np ze ma cos zrobic itp. jak dodac te zdjecie mam je w komputerze juz i jak chce dodac nie moge go znalezc

Gość IwonaZabrze
weszlam na voila i pokazuje sie przeglądaj i nie ma tego mam tam tylko w pobranych zdjęcia mebli co sciągałam

Gość damiannnnnn
ulpogodna@wp.pl wyslij ja dodam bo widze ze cie to przerasta

przefarbjesz się na blond? ty nie masz godności- na prawdę.. tak się poniżac d;la jakiegoś faceta, żaden facet nie jest tego wart..ty sie chyba boisz samotności..bo kobieta z dziecmi nie jest juz tak atrakcyjna jak samotna

Gość damiannnnnn
bo po porodzie kobieta deczko sie zmienia rozstepy rozciagniete cycki jak placki ... to sie deko naprawiła. zrozum wyglad to nie wszystko. dlamnie najwazniejszy jest dobry sex i zeby baba nei gderała. ty pisalas ze lubisz sie jebac ale za to gderasz. tamta i sie konkretnie pewnie jebi i nie gdera.

Gość damiannnnnn
najlepiej widac ze baba ma placki jak jebiesz ja od tyłu na pieska. ruchalem pare mezatek , i rozwodek po porodach.

Gość brunetkaaa31
Autorko olej go! na co Ci nerwy i zabawa w pokaże mu! Ja zostałam sama z dziećmi,oszukana i żyję:) Żyć bede w szczesciu i spokoju i nie zamierzam tego zmieniać. Mój też okazał sie frajerem,ale co miałam go zabic jak i kobietę,która delikatnie mówiąc miała na niego parcie. Oj nie:)

Gość damiannnnnn
przerosło okbiecien wklejanie fotek ... ok 3majcie sie .

Gość damiannnnnn
eee bez rewelacji daj swoje dla porownania . pisalas do nie ja na fb ? jak sie czuje z tym ze rozjebała zwiazek z dziecmi w tle /

Gość IwonaZabrze
a do tematu piersi- po porodzie zrobiłam sobie silikony ,bo jak pisalam chce sie męzowi podobac,chociaz on mówił ze nie trzeba ,mówił ze przesadzam,usta też czasem botoksem robię,naprawde jestem atrakcyjna ,jestem podobna do jolie i co ? i gówno to daje!!!

Gość IwonaZabrze
ok dam swoje ale jak usunać teraz to z tej voili

Gość brunetkaaa31
Nie masz innej fotki bez tej miny?:)

Gość IwonaZabrze
trzęsę sie bo ten nie odbiera tel. są w górach .:-(

sorry ani jego kochanka ani ty nie zachwycacie..ale nie dziwie sie ze wybrał tamta... myslałam że takie sztuczne laski śa tylko w telewizji po jakie licho zrobiłaś cycki, a te usta-no dziwie sie ze facet odszedł

Gość IwonaZabrze
bie bede dawac 100 zdjęć i tak nie wiem jak to skasować teraz

Gość brunetkaaa31
Wygląd nie ma tu nic do rzeczy. To,ze masz zrobione cycki,usta i co tam jeszcze wcale nie gwarantuje,że facet bedzie z Tobą zawsze i na zawsze,bo nie o to w życiu chodzi.

Gość IwonaZabrze
usta juz mam mniejsze on twierdzil ze nie mam ust robic ze to zle wygląda,zawsze chcialam byc ładną mamą, moze po porodzie mi odwalilo faktycznie skupialam sie na wygladzie. jak skasowac te fotki doradzi ktos?

Gość brunetkaaa31
Niestety nie wiem jak skasować.

Gość IwonaZabrze
ona na tej fotce co dalam wyglada gorzej niz na innych ale nie mogę na tamte wejsc bo zablokowala juz.

Gość brunetkaaa31
Osraj ich.Dogadaj sie co do alimentów i żyj dalej.