wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 wypłacono ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 bo ja czekam , a mi nie wypłacają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 czy to znaczy , że to som oszuści ? nikt mi nie odpowie , nikt nie brał kredytu ?mam go spłacic do 2020 r , a jeszcze kasy nie dostalam , co jest grane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miniówkowy zachłannik Napisano Wrzesień 3, 2012 kto Ci udzielił tego kredytu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miniówkowy zachłannik Napisano Wrzesień 3, 2012 przejdź się do nich i wyjaśnij przeczytaj umowę dokładnie przeczytaj regulamin na ich stronie www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakas taka mana Napisano Wrzesień 3, 2012 tego samego dnia lub na drugi dzień w zależności od banku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 u mnie juz 3 tygodnie minęły , ale przeczytałam ze do 4 tygodni mam czekac , wiec poczekam jeszcze tydzien ,ale przedluzaja skurwysyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jak to hipoteczny Napisano Wrzesień 3, 2012 to równie dobrze mogą wypłącić odrazu deweloperowi zajrzyj sobie w papiery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 nie hipoteczny , na rozwój firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aureliau6aru64u Napisano Wrzesień 3, 2012 z jakiego banku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 chyba to oczywiste , ze nie mozna robic nikomu reklamy , nawet tej złej ale dupa blada , jak nie wypłaca , to nic dalej nie da sie zrobic , stoje w miejscu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem jak w twoim Napisano Wrzesień 3, 2012 ale w moim banku każdorazowo pisze się pismo o uruchomienie transzy transza zostaje uruchamiana dopiero na wniosek kredytobiorcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 jeszcze mam tydzien czasu na wypłate , musze poczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 moj najdluzszy tydzien w zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 :):( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 dzisiaj dzwoniłam do Banku , pytałam i nikt nic nie wie :( co sie dzieje w tej PL ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 jeszcze 5 dni zostało terminu , mam nadzieje , ze wypłacą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 jutro upływa termin wypłaty , mam juz dość czekania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 i nie wypłacili , koniec z marzeniami o firmie :( co za oszustwo w tym kraju jest :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach