Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Łodzianki łączmy się, szukam dziewczyn z Łodzi do wspólnego ruchu i odchudzania.

Polecane posty

gdzieś znalazłam 2 łyżeczki na szklankę wody przed posiłkiem 3 x dziennie ale mnie to wykończy :P obrzydliwe

kiwi - widac ze jeszcze nie probowalas tego octu ;)

ocet jabłkowy na spirytusie??:o heh dobre, dobrze że wyczytałam bo jeszcze bym nie zwrociła uwagi i taki kupiła heh

ten bio z rosmana kup na poczatek. tani i na 100% bez alkoholu. drogi nie jest; najwyzej wywalisz. ja uciekam z netu drogie łodzianki - miłego dnia! postaram sie wieczorem nie wsunac czekolady - jak wczoraj wisniowa z wedla :( pa

u mnie lerza ciastka, cukierki, cisto nie powiem może jak bym mogła to bym pewnie zjadła :P ale nie moge, nie ciegnie mnie nie mysle o tym szału nie ma :P niech sobie leżą dalej:P

dziewczynki... ja uciekam, bo mój dwulatek wstał w złym humorze :O zabiorę go na dwór może się udobrucha :P

wzrost 168 piszecie o occie jabłkowym z rossmana ja go piłam i dla mnie masakra a pozniej dowiedziałam sie o tabletkach tez sa w rossmanie :) i teraz wy mi o nich przypomniałyscie - moze warto brac takie tabletki z octem jabłkowym?

ja kiedys brałam aplewit czy jakos tak, ogólnie kiedys przy odchudzaniu kupowałam jakieś linea, therma line czy jakos tak, bio c l a a to gówno daje :) szkoda kasy:) moja córa wróciła z przedszkola smiech mnie az ogarnia heh jest niejadkiem ale jej chyba głod do dupy zajrzał bo moment w lodówce siedziała heh , nawet rozebrac sie nie zdazyła a teraz je bez dyskusji az jej sie uszy trzęaą:P

bałutka powiem Ci tak, korzystam z pomocy lekarza od zaburzeń metabolicznych i rozmawiałam z nia na ten temat:) to jest wywalanie kasy w błoto, nic to nie daje, sa to leki bez recepty czyli prawie nie przebadane i td:) to jest marnowanie pieniedzy:):):) ja na tej diecie nie połknełam nawet jednej tabletki ochudzajacej, doszło do mnie że tylko wysiłkiem cos osiagne i ciężką pracą, tabletki za mie nie schudną :)

Myślałam że lody mają wiecej kalori:-/ własnie zjadłam z 2/3 tego loda i miłe zaskoczenie :) jej jak dawno nie jadłam lodów :P i pewnie bym nie zjadła jak bym dziecku nie kupiła heh Lody Big Milk śmietankowe ważą 62g. Skład: odtworzone odtłuszczone mleko (75%), cukier, syrop glukozowo-fruktuzowy, tłuszcz roślinny, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, guma guar, karagen), śmietanka w proszku (0,15%), aromaty. Producent: Unilever Marka: Algida Wykres Wartości odżywcze w w 100g w 1 porcji (62g) Energia 140kcal 87kcal Białko 3.5g 2.2g Tłuszcz 4g 2.5g Węglowodany21g 13g Błonnik 0g 0g

wróciłam... mj syn też niejadek, ale po spacerze zjadł swoje i na moje się oglądał :P nie ma to jak przeciągnąć dziecko po parku :P co do tabletek z octem - czytalam, ze nie maja takiej skutecznosci jak picie octu.. ja niestety wymiękam, skończę tę butelkę i więcej nie kupuję... :O obrzydliwe.

no własnie ja jestem w stanie pic ten ocet tylko kilka dni bo pozniej jak odkrecam tylko butelke to mi niedobrze a poza tym miałam wrazenie ze cała smierdze tym octem

mam to samo - odruch wymiotny :( ja z tabletek to polecam CLA + zielona herbara z firmy Trec. Kupuję to cudo w sklepie dla sportowców na ul. Próchnika. Bardzo fajny sklep. Poszukajcie w necie bcaa.pl

a wiecie co... ja jestem uzależnona od kapusty kiszonej, a podobno ona nie jest kaloryczna i jest zdrowa. Więc z dziką rozkoszą sobie zajadam :P

i smacznego ja to mam problem najwiekszy z jedzeniem na noc i piwkiem :/ po całym dniu lubie tak wieczorem usiasc sobie jak jz młody spi i napic sie zimnego piwka z sokiem

hehehe.. oj wiem o czym mówisz, też tak lubię :P taka chwila dla nas jak dzieciaki śpią

moja dzis tyle zjadła jak wróciła że szok:) nie zdążyła się rpzebrac a juz w lodówce była heh, byłyśmy na spacerku wróciłysmy i znów zjadła troszke :) teraz rozrabia Ja alkoholu wcale nie pije ( zadnego!), jedynie chyba z 3 lata temu martini wymiłam jak mi mąz przywiózł i wino jakis rok temu bo było smaczne :) Nigdy nie jadłam krewetek mam ochote spróbowac ale jakoś sie próbuje zmotywowac i nie moge :-/ Ile płacicie za ten ocet, duża ta butelka, na ile to starcza bo nie wiem ile kupic heh?

hej - kapuste kiszona mozna jesc bez wyrzutów sumienia. ja w zimie pochłanialam jej ogromne ilosci wieczorami i schudłam dzieki temu ok 5 kg! bo we wrzesniu 2011 wazyłam cos kolo 69 kg. musze znowu do tego wrocic!

Kamis - 250 ml. jakieś 5.70 czy 6.70. mam od tygodnia i mam pół butelki, ale pije 2x dziennie a nie 3 :(

to dobrze, bo znów podjadłam kapusty, dziecko mi pomogło :P idę jeszcze na godzinkę, zmeczyc mlodego przed spaniem