Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Łodzianki łączmy się, szukam dziewczyn z Łodzi do wspólnego ruchu i odchudzania.

Polecane posty

Jestem pewna, że gdybyśmy sie zgadały to na pewno mamy wspólnych znajomych, a może nawet same się znamy. Faktycznie, Łódź jest mała :)

atomówka_ jasne że to nie problem:) mama_ ja okolice organizacji win/pasterska/spacerowa te rejony :P wiec bardzo blisko, tylko franciszkanska spora to zalezy gdzie w którym kawałku mieszkasz :)

Dziewczyny, jestem ciągle głodna i walczę właśnie ze sobą, żeby nie pójść do bufetu po coś do jedzenia. Po cokolwiek!!! Poza tym mam w torebce batonika i kusi mnie on strasznie. W takiej sytuacji poszłabym na fajeczkę i bym nie jadła, a teraz...

Sara 82 zamiast batona to ogórka nos w torebce heh tylko aby inni nie widzieli bo jeszcze sobie cos pomyślą :P

Ogórków to miałam dziś w torebce ok. 8 szt. :) Ale już zjadłam. Wczoraj zauwazylam, ze mam rozstep na brzuchu, a raczej na boczku, bo tak szybko przytylam. Dobra, koniec smecenia. Najgorsze, ze jestem przed okresem i stad mnie do slodkiego ciagnie. Poki co pije kawke z odrobina cukru i zaraz ide gdzies w teren, zeby nie myslec o jedzeniu. Powiem Ci Kiwi, ze jak schudniesz zgodnie z zalozeniami to bedziesz wielka, a raczej mala, ale wielka silną wolą :) Trzymam kciuki!

Sara 82 pooglądaj sobie w necie jakieś motywujące fotki jakiś lasek po schudnięciu-mi to czasem pomaga :P np.http://28.media.tumblr.com/tumblr_li61vwVsYo1qekec7o1_500.jpg http://iliketosave.com/wp-content/gd-star-rating/css/thinspo-tumblr-before-after-i5.jpg A z tym ogórkiem to wcale nie głupi pomysł-tylko uważaj jak napisała kiwi :)

Sara 82 damy tu rade :) napewno schudniemy wystarczy chciec :) atomówka zaraz cos wam wysle Sara poczekaj nie jedz nic nigdzie ni idz !!!!!!!!!!!!

Może będę nosiła jabłko :) Atomówka, jaki masz cel? Widzę tu wszystkie chyba dzieciate. Ja też :) Ja jestem chyba teraz troche grubsza niz ta dziewczyna z pierwszego linku na pierwszym zdjeciu, a niedawno bylam jak ona na ostatnim...

No i widzicie, gdyby nie Wy, to na bank bym zjadła tego batonika. A teraz to już mi się w sumie odechciało :) dawno temu sie odchudzalam na kafe po ciazy i BARDZO mnie to motywowalo. Dlatego teraz tez szukam tu wsparcia.

Moim celem jest jakieś 65cm w talii :) Wagowo chciałabym 50 kg...ale waga u mnie nie jest największym wyznacznikiem dlatego się mierzę.Mięśnie ważą więcej niż tłuszcz a 3-4x w tyg zamierzam ćwiczyć. Zmykam i życzę miłego popołudnia laski :) Odezwę się później.

Tak, właśnie obejrzałam, ale bez głosu, bo w pracy jestem. Niezły ten koleś... napawdę szacun. Atomówka to mamy taki sam cel i wzrost też :)))

Sara 82 może i lepiej że nie słyszałas bo muzyka jest taka że patrzysz i wyjesz heh bynajmniej ja sie popłakałam, mam to zapisane na kompie i ogladam co jakiś czas aby mi motywacja czasem nie padła :P

witam was chudzinki ;) kiwi ja cwicze tez na grzbiet bo mam krzywy kregosłup wiec cwicze zeby jakos te miesnie to wszystko trzymały a agrafke pewnie juz sobie zobaczyłas witaj sara a ja mieszkałam kiedys na głowackiego :) ale po slubie przeprowadzilismy sie tutaj ;) tez zapisałam sobie na kompie ten filmik :)

Gość mama__
Kiwi ja przy organizacji win :) Mnie został w sumie tylko brzuszek po ciazy ale okropnie cieżko sie go pozbyc :(

mama__ tam ta se punktowce :P to ja mam rzut beretem do ciebie:) minuta drogi:) kto wie czy sie na ulicy nie mijamy

mama__ a Ty pracujesz, czy w domku bo jak w domku to ja się chetnie z Toba jesli masz ochote umówie np od 10 do 12 na spacer po parku:) i moge tak dzień w dzien :P

Gość mama__
Możliwe bo ja codziennie chodze z córą i pieskiem po okolicy i czesto na rynek chodze:)

Gość mama__
Nie pracuje :) Z checia sie wybierzemy, Jutro?:)

Gość mama__
No ja brdz schudłąm odrazu po porodzie bo po cesarce mnie tak przegłodzili ze ne moglam nic pozniej pzełknąć. W ciąży dosłam do 75kg a mam 170 wzrostu a teraz waże około 60..

tak faktycznie byłam tam raz tylko sie rozeznac a wogóle dziewczynki to jakie fitness kluby polecacie w łodzi? ja kiedys chodziłam do wodnego raju tam na góre ale po 4 miesiacach nie widziaółam zadnej wielkiej róznicy a i zajecia były prowadzone w ten sposób ze i mało si spociłam i wcale nie zmeczyłam wiec zrezygnowałam bo stwierdziłam ze wyrzucenie kasy ja do tej pory jadłam garsc winogron owsianke na mleku 0% jogurt naturalny 100g wedzonego sledzia i do tego warzywka duszone a na kolacje jeszcze nie wiem co dzis jade z młodym do kolezanki i mam nadzieje ze na stole postawi tylko kawe ;) bez ciacha bo moze byc masakra

się rozkręciłyście laski :P Ja dziś od rana zaliczyłam spacer 4 godzinny.. jak teraz młody wstanie to lecimy dalej. Coś mi też się spać zachciało, idę po kawkę. Jest coś czego nie potraficie sobie odmówić mimo diety - ja właśnie piję kawę. Od zawsze bez cukru i bez mleka, zwykłe sypane siekiery, 2-3 dziennie muszę wypić :O