Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plemniczkaa

Jak to jest z tymi plemnikami?

Polecane posty

ja dzis zaczęłam testowanie. i wydaje mi się że w tym miesiącu owulacja przyjdzie szybciej.. cos tak przeczuwam.. test był negatywny ale zaryz 2giej kreski już widać, czyli z dnia na dzień będzie coraz bardziej widoczna..

Tyska niestety to nie ja..a przydałoby sie .:P jak kazdemu w tych czasach... pleminiczkaa to widze ze my wszystkie podobnie z naszymi m mamy :)w sumie to my nie mamy slubu jeszcze..ale tak jakbyśmy mieli bo tak sie złozyło że mamy takie samo nazwisko:)dlatego pisze o moim skarbie m :)tak do siebie mówimy i wszyscy nas tak traktuja :)

Gość plemniczkaa
staraczka haha ale śmiesznie ze akurat macie to samo nazwisko ;), to z pewnością duże ułatwienie :) Ja nie wygralam w totka bo w niego nie gram, nie wierze... na slub zamiast kwiatów chceilismy toto - lotki i dostalismy ich mnóstwo. A wygraliśmy tylko 100 zl..... az niedowierzalismy. Wiec baaaardzo marne szanse są na wygraną. Super ze u was staranka tuż tuż... a ja to musze jeszcze tyle czekac..

plemniczkaa seks tez uprawia się dla przyjemnści ;D korzystaj póki możesz. poza tym twoje staranka będą za tydzień więc to nie jest aż taki szmat czasu/...

Plemniczka kochana spokojnie :)i ty juz niedługo bedziesz miec płodne :)ja to w sumie nie zwracam uwagi :)gdyby nie wykres to bym nawet nie wiedziaał który dzień cyklu..po prostu nie licze nie sprawdzam..:) no fajnie z tym nawziskiem :)a jak nas ludzie pytaja jak długo po slubie jestesmy..a my ze jeszce przed to wszyscy robi takie duże oczy :D

Gość plemniczkaa
Ale póki co mam okropny okres, przez który zle sie czuje i to wszystko wydaje mi sie takie odlegle... no i ja mam dluugie cykle...

minie szybciej niz pomyslisz... kochana "uszy" do góry :D póki co poczytasz moje i staraczki powątpiewania, emocje zw. z przytulankiem w dni płodne itp... my potem bedziemy czytac twoje :P

Gość plemniczkaa
hehe no tak wymienimy sie ;) i w ten sposób zawsze u nas bedzie ciekawie :) kiedy macie miec owulke?

Tyśka ma racje :)nie ma co sie martwic na zapas :)bo przez to organizm zmeczony zezsrtesowny :(i wtedy automatycznie blokuje sie zapłodnienie..bo organizm nie czuje sie na siłach na ciaze :(takze luzik kochana :)wiem co mówi :)przed mna 10 cykl starań...tez na początku reagowałm jak Ty..ale powoli doszłam do wniosku ze to bez sensu:)i teraz jest super :)

na dniach.. :) mój 12 dc czyli za jakieś 3-4 dni, zależy czy mi sie przesunie czy będzie o swojej porze. staraczka też coś koło tego :)

Gość plemniczkaa
w takim razie trzymam kciuki za was :)

Gość plemniczkaa
w takim razie trzymam kciuki za was :)

nie wiem czy przeglądałyście sobie na ovu wykresy innych staraczek. ja oglądam ciążowe.. i dochodze do wniosku że nie miałabym siły "bzykać" się 2razy dziennie przez np 5 dni pod rząd... rozumiem że to jakas presja ale żeby aż taka? ciekawe czy było im przyjemnie... :) wydaje mi się że takie spontaniczne są o wiele lepsze niż "z musu- bo mam płodne i już".

mnie już jajnik prawy powoli doskwiera :) więc zbliża się...:) ciekawi mnie czemu zawsze boli mnie prawy jajnik jako pierwszy, a lewy dopiero po dniu, dwóch.. czyżbym miała owu tylko z jednego jajnika? nie badałam więc nie wiem...

mnie już jajnik prawy powoli doskwiera :) więc zbliża się...:) ciekawi mnie czemu zawsze boli mnie prawy jajnik jako pierwszy, a lewy dopiero po dniu, dwóch.. czyżbym miała owu tylko z jednego jajnika? nie badałam więc nie wiem...

już wiem... brakuje mi na ovu jednego zestawienia. ile % kobiet które zaszły w ciążę doczekały się córki a ile chłopca...

nie wiem czy wy wierzycie w cos takiego ale ja sądzę że da się jednak jakoś zaplanowac płeć dziecka.. sprawdziłam właśnie czy córka miała byc córką :) i wyszło że tak, od samego początku :) skąd tak myślę? http://www.astro.uni.torun.pl/kb/Efemerydy/Cykle.htm to coś ma wspólnego z fazami księżyca.. podczas pełni najwięcej rodzi sie chłopców :) a pełnia w tym tygodniu :)

Tyśka ja tam chyba nie bardzo w to wierze..niewiem sama...chociaż np u mnie w rodzinie ale tylko od strony kobiet z naszego rodu dzieciaczki poczęte we wrześniu a urodzone w czerwcu to chłopaki :) poczawszy od mojego taty, moich 3 braci a skonczywszy na synku siostry :)

staraczka ty juz zaraz do domciu, zazdroszczę.. ja jeszcze fgodzinę.. plemniczka znowu zniknęła, może pracuje ciężej niż my :) no fajnie by było zaciążyć z chłopcem :P