Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaa17

Czy jest szansa ze jestem w ciaży?

Polecane posty

Gość sylwiaa17

na początku PRZEPRASZAM ZE TAKI DŁUGI POST mam nadzieje ze ktos przeczyta Cykle mam około 36 dniowe. Nie uprawiam jeszcze seksu tylko petting. Pewnego razu gdy chłopak skończył wytarł to wszystko chusteczka higieniczną. Po jakichs 5 minutach znow zaczał wkładac mi palce. ( nie miał mokrej spermy na rękach ale mógł nie dokładnie wytrzec wiec nie wiem czy takie plemniki sa cos warte?) i nastepnego dnia (po 15h) wziełam escapelle. nie miałam zadnych skutków ubocznych ani nic. Krwawienia tez nie. Po 10 dniach zaczęły bolec mnie bardzo piersi i tyle. Po jakichs 13 dniach dostałam okresu w terminie (albo to było krwawienie po escapelle juz nie wiem ) przez 2 dni było takie normalne a pozniej juz baaaardzo skąpe .. prawie wcale. Kolejny okres dostałam po 23 dniach tylko ze tez jest on dziwny.. Czasem pojawi się jakas troche większa plama krwi a czasem nie ma w ogole.. szczególnie w nocy .. czysciutko.. czy to cos nie normalnego ? Po drodze zrobiłam 2 testy13 i 16 dni od zdarzenia. oba negatywne. teraz sie naczytałam ze u niektorych testy bardzo długo nie pokazuja ciazy i znow zaczynam sie bac. Dodatkowo ciagle burczy i bulgocze mi w dole brzucha(nie dlatego ze jestem głodna) Do gina nie moge sie wybrac.. Jak myslicie ? Mozecie mnie owalic ze jestem głupia i dziecinna, ze przez palca nie moza zajsc w ciaze itp. nawet lepiej sie poczuje gdy mnie wysmiejecie.

Gość niunia88...
jak nie można można wystarczy że miał minimalną ilość spermy na palcu i jest prawdopodobieństwo

Gość znowu ty
pożyjemy zobaczymy

Gość kropka ................
ty myślisz że chusteczka higieniczna zabije plemniki według mnie możliwe że ciaża :)

Gość JUlia tak na imie mam ...
Okres moze być przez pierwsze 3 miesiace PS. Gratulacje mamo ;)

Gość sylwiaa17
wiem ze wystarczy minimalna ilosc ale ja wzięłam escapelle i nie wiem jakie sa szanse