Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

NARZECZONY PRZYZNAŁ MI SIĘ DO ZDRADY CO MAM ROBIĆ???

Polecane posty

Przesadzam? Co drugiego słowa muszę się domyślać, tak jak większość, skoro ktoś Ci na to ciągle zwraca uwagę... Równie dobrze mogłabyś pisać po mandżursku momentami... Naprawdę.. Od niektórych zdań aż oczy bolą ;/

Gość Asia częstochowa
Część jestem. I o dziwo ja rozumiem co piszesz. Hm kobieto nie wracaj do niego, weź naprawdę szanuj się. On po prostu ma cię za nic , wie że jesteś naiwna i zdradzać cię może

Wystarczy pisać wolniej... i czasem zerkać na klawiaturę... Może przestanie szwankować.

ale ja sie zatsanwiamgdzie onteraz jest skoro nie zabral zadnych sowich rzeczy a nie ma go i nie odbiera tleweofnu.... zaraz matka wofric z rpacy nie wiem co ja jej pwoemi

oj j ZERKAM NA KWLATIRKE ALE OSTATNIO COS Z NIA PRZELACZALM I AM CLAKIEM INNA MOZE TO DLATREGO ALBO LITERKI SIE POORZESTAWIALY SMA JUZ NIE WIEM

No jak to gdzie? Pewnie puka coś dla rozluźnienia, w końcu mógł się trochę zestresować, gdy próbowałaś w końcu wyyebać go z domu.

Gość Asia częstochowa
Co masz zrobić? Kobieto to już trzech twój temat. Dobrze wiesz, że to dosyć dziwne że każdy dotyczy twojego faceta i innych panienek. Jak możesz tolerować to że on cię zdradza ? Oszukuje? No jak? Przecież jest tylu facetów, możesz poznać kogoś wartościowego. On nie zabrał rzeczy i nie zabierze . A wiesz czemu? Bo po prostu wie że i tak mu wybaczysz. Jest z tobą bo jesteś naiwna i głupia, wierzysz mu, każda inna mądra dziewczyna już dawno dała by mu po ryju a ty sama sprawiasz że on nawet nie musi się już zbytnio kryć. Wie że we wszystko mu uwierzysz

Ale ja nie żartuje :) Z tego co tu o nim pisałaś, to naprawdę bardzo prawdopodobne :)

Gość Asia częstochowa
Co masz zrobić? Kobieto to już trzech twój temat. Dobrze wiesz, że to dosyć dziwne że każdy dotyczy twojego faceta i innych panienek. Jak możesz tolerować to że on cię zdradza ? Oszukuje? No jak? Przecież jest tylu facetów, możesz poznać kogoś wartościowego. On nie zabrał rzeczy i nie zabierze . A wiesz czemu? Bo po prostu wie że i tak mu wybaczysz. Jest z tobą bo jesteś naiwna i głupia, wierzysz mu, każda inna mądra dziewczyna już dawno dała by mu po ryju a ty sama sprawiasz że on nawet nie musi się już zbytnio kryć. Wie że we wszystko mu uwierzysz

ok ale wczensije to nie byly zdrayd bo nie byl udowniodne tylko podejrzenia a jesytem pewna tylko tego jednego razu jeslio cos by sie mu mialot eraz stac to ja sobie teog nie wyabcze nigdy ale sie boje ciagle dzwonie a on wylacozny teleofn ama :( mzoe zadzwonied o jego mamy co albo do taty??

Nie były udowodnione? Aleś Ty jest dziewczyno naiwna. Już sam fakt, że kolo mając dziewczynę, rozpisuje się z laskami na jakichś eroczatach jest wystarczającym powodem, żeby mu kopnąć w dupę. Wierzysz, że On tą pannę chciał zbyć i pogonić, kiedy do niego smsy pisała? Przecież sam wysyłał jej smsy typu "tęsknie za Tobą", skoro Ona odp mu "Ja za Toba też" logiczne? Tak sie zachowuję facet, który zdradził RAZ i tego żałuje? Przejrzyj na oczy i nie zawracaj doopy.

Gość Asia częstochowa
Nie zależy mu na tobie wogóle. Cały czas się puszcza a ty go tłumaczyśw. Uważasz to za normalne? Gdyby cię kochał była byś tylko ty. A są inne więc to proste i logiczne , że on ma cię głęboko w dupie , nawet się nie musi zbytnio starać , po prostu okręcił cię sobie wokół palca i wie, że już tyle zdrad jego ci przeszło koło nosa , że może robić to dalej bo ty mu wybaczysz. ZAWSZE. I on cię ZAWSZE BĘDZIE ZDRADZAŁ JUŻ. Zawsze.

Doradzić? Bardzo proszę: Olej gościa ciepłym sikiem raz na zawsze i tyle. Rad tu tyle dostałaś, a dalej pytasz o to samo? Przeciez On Cie robi tak w bambuko, że aż jest to smutne :(

tera zmi rpzyslal smsa ze mam nied zownci do niego bo nie moze gadac ale ze juz jedzie do domu i ma nadziej ze sie zastanowilam i co ja mam mu pweoedzie cjak przydjzie?? wykopac go tera zjak ona ma na 7 do roboty?

Gość Asia częstochowa
Tak masz rację nie udowodnione. Jakk miał konto na erotycznym portalu i pisał? Sama widziałas. I był zdolny umówić się już na seks, tylko że to byłaś ty. A jakby to była inna? Na bank była:) do tego z ta teraz, musiał ją najpierw poznać. Wziąć numer. Spotykali się, potem seks. Prezerwatywy kupił z zamiarem zdrady. Nie rozumiesz? Dwie wykorzystał czyli co najmniej dwa razy cię zdradził. A dziewczyna na bank nie wiedziała o tobie. Po prostu z premedytacją cię zdradził. Zaplanował to i robił by to dalej, tyle tylko że ty znalazłas sms. Pisał z nia , chciał się umówić. Naprawdę tego nie rozumiesz?

Gość traktuje Cie jak pomiatajło, a Ty się martwisz, że ma na 7 do roboty? :D I co z tego?

Gość Asia częstochowa
Tak masz rację nie udowodnione. Jakk miał konto na erotycznym portalu i pisał? Sama widziałas. I był zdolny umówić się już na seks, tylko że to byłaś ty. A jakby to była inna? Na bank była:) do tego z ta teraz, musiał ją najpierw poznać. Wziąć numer. Spotykali się, potem seks. Prezerwatywy kupił z zamiarem zdrady. Nie rozumiesz? Dwie wykorzystał czyli co najmniej dwa razy cię zdradził. A dziewczyna na bank nie wiedziała o tobie. Po prostu z premedytacją cię zdradził. Zaplanował to i robił by to dalej, tyle tylko że ty znalazłas sms. Pisał z nia , chciał się umówić. Naprawdę tego nie rozumiesz?

nie ropzumiem no nrpawde nie rozumiem jak on mogl byc taki bezczelny nie gornim tegoi dla mnie to jest niemozliwe ze clziwe moze tkai byc i mis ei nie chce w to wierzyc.. a on naprawde ma na 7 do soobotyr

No to niech ma nawet i na 8, pytam CO Z TEGO? Żałujesz człowieka, który Cię zdradził, oszukiwał (choćby z wyjściem na imprezę zamiast do pracy), uderzył (i nie pieprz, że tylko lekko, bo nie miał prawa nawet tak. Kobiet sie nie bije, na pewno nie, jeśli sie je szanuje i kocha), czatował z laskami na eroportalu, chciał Cie rzucić i umawiać sie tylko na seks (co samo przez sie mówi, jak Cie traktuje...), a Ty sie martwisz, że koleś na 7 do roboty idzie bidulek??? NIE OGARNIAM

ale ja mowie na pwoaznie ztym ze on idzie na 7 do roboty poza tm te wszysktie sprawy jakie napisals to bylo juz dawno i soboie yjwansilismy na erotycznych portslACH TO TYLKOP DLA JAJ PISAL Z TYM LASKAMI SAM MI POWEIDZIAL O TYM... A NA TA IMPREZE POSZEDL BO OBRAZIL SIE NA M NIE I CHCIAL MI NA ZLOSC ZROBIC JUZ NIE APMEITAM NAWET O CO SIE WTEDY OBRAZIL a jelsi chodzi o to z emnie oderzyl to naprawdr bylo tylko lekko w twarz i napaerde tlyko jeden raz wiec nie robie juz zeogo afery...

Gość Asia częstochowa
Niech spierdala do rodziców. Albo do hotelu. Pewnie do pauliny pójdzie:) on kochanki traktuje lepiej od ciebie.

u nas w kescie nie ma hotelu... poza tym do rodzicow jakby poszedl to juz widxze jak on to zrobi jak on ciagle tylko czekal az sie wprowadzi stmat bo jego rodzice te nie nalezy do najprzyejmniejkszych ludzi wiec jak go teraz wywayl to nie wroci do nich i dzie on pjojdzie?

dziewczyno, lekko i jeden raz? :D Ktos kto szanuje kobietę i ja kocha, nigdy nie podniesie na nia ręki, ale skoro chcesz byc tak traktowana - Twoja sprawa ;) Pisał z laskami dla jaj? Tak Ci powiedział, bo miał powiedzieć skoro to odkryłaś? Tak samo jak i z tą ostatnia zdradą, On żałuje pewnie tylko tego, że tez sie wydało. Nie wiem, czy jesteś tak naiwna, czy tak omotana toksyczna miłością, że pozwalasz na takie rzeczy i takie traktowanie? Chyba nie byłaś świadkiem normalnego związku, bo w takich, takie zachowania nie maja miejsca! Ale skoro wszystko sobie tłumaczysz, no to tą zdrade też mu wybacz i po kłopocie, wyjaśnicię sobię sprawę i będzie cacy :) Powodzenia.

wlansie teraz pszyeszel... i poszeld od rz do kuchni przyniosl dwa ebaby ciekawe dla kogo penwie dla mamuski moej chociaz jeszcz eniw rocila z rpacy ;/ mam isc do niego czy co? bo siediz wkuchni i chyba nie prdyzjeid o mnie

Aaaa i meble zachowasz, no. Przecież meble najważniejsze!

ja wlansie chce sobie to wyjasnic nie chce udawac ze sie nic nie stalo bo zwiazku doroslego nie zostawia tak z dia na dzien nie chce sie zachowywac jak dziecko tlyko porozmwia c znim

No chyba nie dla Ciebie, przecież Ty jestes na szarym końcu, bo lepiej traktuje kochanki i nawet Twoja matkę. Weź się w garść dziewczyno, ile Ty masz lat, żeby być taka zależna życiowo od kogoś? Przeciez On z mamuśką Cie zrobią w końcu na szaro :)