Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

NARZECZONY PRZYZNAŁ MI SIĘ DO ZDRADY CO MAM ROBIĆ???

Polecane posty

Gość Asia częstochowa
Ale po co ty piszesz do niego co? Nie poniżaj się. Już dostatecznie to zrobiłaś. Dajesz mu tylko satysfakcję tym że piszesz, on ma satysfakcję że tobie zależy. Po co to wogóle robisz? Pytań cię już parę razy pogadamy na gg? Powiem ci jak było ze mną . Miałam podobnie

Gość Asia częstochowa
Ale po co ty piszesz do niego co? Nie poniżaj się. Już dostatecznie to zrobiłaś. Dajesz mu tylko satysfakcję tym że piszesz, on ma satysfakcję że tobie zależy. Po co to wogóle robisz? Pytań cię już parę razy pogadamy na gg? Powiem ci jak było ze mną . Miałam podobnie

Gość fdsafds
anito chcesz miec męża tóry cię nie kocha i zdradza i nie szanuje? odpowiedz sobie sama

Gość fdsafds
generalnie to co jest miedzy wami? kochasz go? a on? czemu jest z tobą?? z braku laku?

wiei co ja mam juz doscy tego domu nie chce tu juz mieszkac jakbym miala sie doad wyproaezic to od razu bym to zrobila!!! nienawidz emojej niemornalne matki!!!!!!

Gość Eciak37
dziecinada

Gość Prowo jak nic
KObiety to idiotki :D

ja go koham tak mis eywdayjde i eywdaje mi sie z eon mn ie tez kocha przyanjmniej tak moi jak sie go pytam kiedy to juz woogl emowil mi to i ze jestem piekna ze chce sie ozenic.. a teraz to juz nic

Gość kicia002
pomysl czy jest osoba u ktorej moglabys pomieszkac moze jakas babcia ciotka kolezanka albo po prostu daj ogloszenie na neta ze wynajmiesz z kims mieszkanie albo pokoju poszukaj bo twoja matka nie nadaje sie do zycia a jezeli tam nadal bedziesz to nie uwolnisz sie od tego lajdaka bo twoja matka lubi libacje z nim i dlatego twierdzi ze nie znajdziesz nikogo lepszego a grubo sie myli, jeszcze mozesz znlezc naprawde fajnego faceta i z obrzydzeniem wspominac ten czas w ktorym zastanawialas sie czy byc z nim dalej kiedy to on zdradzal cie raz po raz

niemmam zanej tkaiej osobymmekszkam w bardoz malym miescie nie ma tu anet mieszkan do wynajecia... zadn akoleznaka mnie nie wezmie bo wszystkie sa nastawione przecikwo mnie przez moja niemornalna matke a rodziny zadnej tu nie ama

Gość Asia częstochowa
Jakby kochał to by nie zdradzał i szanował. To co dam ci moje gadu gadu tutaj numer i napiszesz? Wesprzemy się.

ok daj nuemr gadu to juztro napisze do ciebeib od zisja juz nie mam sily ide sdpac bo matka diedre na mnie ze wiznie przed kompec sieniesiedzie

Gość kicia002
a u ojca? powiedz jaka masz sytuacje napewno ci pomoze

Gość fdsafds
a za co go kochasz? co w nim jest takiego ze go kochasz? miłość łatwo pomylic z innymi uczuciami jak np uzaleznienie, desperacja, itp wyobrazasz sobie za 5 lat zyc z nim ? + powiedzmy 2 dzieci?

do tej pory sobie wyobrazalam zycie z nim pzoa tym mysle ze te zbyloby inaczej gdyby nie moja amtka gydbysmy zamieszkali sami po slubie mislismy wziac kredyt i kupic mieszkanie mysle ze zachowywalby sie ianczje nie majac mojej matki na zawolanike

Gość fdsafds
a co jak zarazi cie chorobą weneryczną?

Gość Asia częstochowa
8828789 napisz dziś proszę tylko że to ty. Napisz mi tylko anita tyle. Odezwij się. A ja ci napisze coś bardzo długiego o sobie jutro przeczytasz . Miałam mega do ciebie podobnie, ale wyszłam z tego. Może sama także to zrobisz . Proszę napisz dziś żebym tylko ja mogła to wysłać

Gość kicia002
czyli on jeszcze dzisiaj z toba spi w jednym łożku?

Gość Asia częstochowa
Twoja matka to jedno, ale nie zapominaj o tym że to z nim jesteś i to on cię zdradza.

Gość fdsafds
a czy to nie daje ci do myslenia? jak on ma slubiwac milosc wiernosc i uczciwosc, skoro przed slubem jest niewierny nieuczciwy i cie nie kocha? wiesz ze slub to na cale zycie? bedziesz uwiazana kolo takiego czlowieka masz dopiero 21 lat w tym wieku dopiero zaczyna sie zyc

Gość fdsafds
tez w tym wieku 19l mialam chlopaka co to sie chcial hajtac. tyle ze chlał wódke, i uderzył mnie, a moja mama byla nim zachwycona. i dla niej bylam z nim 1,5 roku. a niepowinnam byla byc z nim wcale. wspominam z wielkim obrzydzeniem

on chodzi na nocki wie cnie spi tlyko jak ranow roci ale ja juz bede na nogach wiec praktcnzie nie pismy w jendym lozlku

Gość wklejona
jak zdradzil to znaczy ze nie zasluguje na Twoja milosc.Jest Twoim narzeczonym , byl przy Tobie, poprosil oto abys byla jego zona,nawet jesli byscie nie byli nazeczenstwem to i tak juz dla mnie to koniec. Jak mozna byc dalej z kims i myslec ze bedzie juz dobrze skoro zdradzil:O dla mnie taki facet to juz skreslony klamca. Wedlug mnie to powinnas go rzucic i zaczac zycie od nowa bo dalsze planowanie z nim nie ma sensu, jak raz oszukal, zdradzil to drugi raz tez bedzie....zawsze bedzie Cie dreczyla ta niepewnosc czy przypadkiem znow czegos nie ukrywa, a po co Ci taki stres?

Gość hej tu twoja rownolatka
tez mam 21, skąd jestes? ja wlasnie zerwalam po 4 latach...

Gość kicia002
to oni obydwoje sa twoim problemem nie masz wsparcia w matce ani w facecie szczerze ci wspolczuje zostalas sama z tym wszystkim a mowilas matce ze on cie zdradzil? powiedz jej co u niego znalazlas ciekawe czy tez wtedy bedzie tak za nim obstawala

moaj matka wie o wszysktim ja jej mowie o wszystkim ona twiewrdzi ze facet sie musi wyszalec i ze ja przesadzam ;/

Gość ANITKA TO PSITKA
AHAHA