Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminka, witaminka

Ludzie pomocy bo mi zaraz serce peknie przez Niego!! :'(

Polecane posty

Gość aminka, witaminka

Zaprosilam chlopaka na swoje jutrzejsze urodziny, wszytsko przygotowalam, zrobilam babeczki juz dzisiaj wieczorkiem, chcialam zrobic mrozona kawke z bita smietana, zrobic romantyczny klimat w pokoju - swieczki itp., ubrac sie w ladna bielizne. ogolnie bardzo mi zalezalo na tym zeby byl, bo mial byc to dzien dla nas tylko. I co? Napisalam mu, ze mam niespodzianke, ze zalezy mi zeby byl jutro ze mna, zeby przyjechal, a on do mnie " nie wiem czy jutro przyjade, bo samochod jedziemy z wujkiem rejstrować" .. Zalamalam sie! :'( Ludzie zalamalam sie po prostu :( No bo wiedzial jak mi zalezy, a ten samochod moze poczekać, bo nie jest to pilna sprawa.. Dodatkowo podejrzewam, ze moge byc w ciazy z nim.. Porazka :'( Tak mnie serce boli.. Moze to jest normalne? Moze ja histeryzuje? :|

Gość aminka, witaminka
dodam, ze mam 19 lat, a On 23

Gość iwonka23050000000
dlugo jestescie razem ?:(

Gość aminka, witaminka
ponad rok :(

Gość aminka, witaminka
dziekuje za wyczerpujaca ocene sytuacji ;)

Gość iwonka23050000000
napewno przyjdzie, przeciez nie bedzie caly wieczor rejestrowal auta.

Gość aminka witaminka
iwonka przeciez taki samochod mozna rano pojechac i zarejstrować. Chyba procedury nie sa takie strasznie trudne itp. :'( On jak mowi, ze "nie wie" czy przyjedzie, to nigdy nie przyjezdza. To samo dzisiaj bylo. Jeszcze jak sie okaze, że jestem w ciąży z nim to juz w ogole, chyba sobie cos zrobie :'( Dzieki za odp I wsparcie iwonka :)

Gość iwonka23050000000
to strasznie dziwne ,ze masz urodziny a on nie chce przyjechac Może jednak zmieni zdanie, wierze ,że Cie nie opusci w tym dniu ;)

Gość vmvmvmvmvm
och juz nie wiem co o tym wszystkim myslec-szkoda ze faceci potrafia nam dac te odrobine szczescia przez co my tak pozniej cierpimy:(

Gość aminka witaminka
iwonka, wlasnie tez tak myslalam ze to dziwne, no b oprzeciez to nie jest jakis tam zwykly dzien, tylko jakby nie bylo moje urodziny - a ma sie je raz w roku.. Nie chce od niego zadnego prezentu ani nic, ale chcialabym zeby byl blisko przy mnie.. :| Dzieki Ci jesczez raz, ze odpisalas jako jedyna :)

Gość kinia990
a on pamieta i wie ze masz jutro urodziny? Moze zapomnial dla tego sie tak zachowal

Gość aminka witaminka
kinia, pamieta, bo go specjalnie zapraszalam dzisiaj wlasnie :|

Gość iwonka23050000000
spoko nie ma sprawy , wiem jak to boli jak nasze chłopy nas zawodzą. Ale myślę,że się u CIebie zjawi. a może szykuje dla Ciebie jakąs niespodzienke ?:)

Gość dissolved girl
"och juz nie wiem co o tym wszystkim myslec-szkoda ze faceci potrafia nam dac te odrobine szczescia przez co my tak pozniej cierpimy" Odrobinkę (a nawet więcej) szczęścia, to ja sobie sama daję. Nie rozumiem dziewczyny, po cholerę się tak uciemiężacie i psujecie sobie nastrój przez jakiś złamasów, czekając aż któryś zrobi wam wielką łaskę? Ja na miejscu autorki tematu wypięłabym się na faceta, babeczki zjadła z koleżankami i świetnie się bawiła w swoje urodziny. Autorko tematu, no spójrz na siebie: rozpaczasz przez jakieś niewiele warte portki, zdana na łaskę pana i władcy, który "może" przyjedzie. Naprawdę warto?

Gość kosmita_na_swoj_nick
Wieczorami urzędy są nieczynne, nie da się zarejestrować auta o takiej porze.

Albo chce Ci zrobić niespodziankę albo ma Cię noooo sama domyśl się gdzie ... Miejmy nadzieje ,ze chodzi o niespodziankę

Gość aminka witaminka
iwonka i Ninka131 : O niespodziance nie pomyslalam, ale jedno mnie nurtuje. Dzisiaj tez nie przyjechal, bo robil to auto, wiec z tym rejstrowaniem moze byc prawda. Wlalyscie troche nadziei w moje serce, ale juz sama nie wiem. To raczej nie typ faceta ktory robi takie niespodzianki - nie jest taki spontaniczny. :| dissolved girl: Masz racje. Nie warto. Jesli okaze sie, ze nie przyjedzie jutro, bo bedzie to auto rejstrowal, to ja nie chce juz nic od niego, tylko ewentualne alimenty na dziecko w przyszlosci, jesli test wyjdzie pozytywny. Nie bedzie przyszlosci, jesli nie zacznie szanowac moich uczuc. Brutalna jest ta nasza szara rzeczywistość :'|

Gość makaron.lubella
Załamka, załamka i jeszcze raz załamka! Skąd się biora takie naiwne dziewczyny jak Ty? JEMU NA TOBIE NIE ZALEŻY - KONIEC ZŁUDZEŃ! Módl bys nie była z nim w ciąży i spróbuj uczcic swoje urodziny wśród ludzi dla których cos znaczysz.

Gość aminka witaminka
makaron.lubella: Modle sie o to, zeby nie byl ojcem mojego dziecka, a ja glupia wierzylam, ze to ten jedyny, tydzien nie minal jak ze wspolnych wakacji wrocilismy :| ja piernicze, zalamka :| Twoja_stara_pali_meskie: Nie zauwazylismy ze prezerwatywa sie zsunela, albo On celowo mi o tym nie powiedzial i skonczyl we mnie.

Gość agata-----
no własnie , wieczorem chyba nie bedzie rejestrował tego samochodu;> pewnie wcale nie jestes w ciazy, tylko sie boisz, ale zobacz to znak dla ciebie, zebys uwazała, po co ci taki facet lub ojciec twojego dziecka ktory nie chciałby cie nawet odwiedzic w urodziny,a ty sie starasz i jeszcze jakies babeczki dla niego robisz, a o bieliznie super dla niego tez powinnas zapomniec;

aminka, zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki. Ja mysle, ze powinnas mu powiedziec jasno, ze nie podoba Ci sie takie zachowanie z jego strony, bo wybacz, ze bede szczera, ale wyglada na to, ze on po prostu zaczal Cie olewac. Nie daj sobie!

Gość aminka witaminka
agata----- no wlasnie, nie bedzie wieczorem rejstrowal, ale nie przyjedzie, bo busa ma tylko do 19 i pozniej nie ma innej opcji na powrot do siebie.. Wiem sa jesczze jego koledzy itp. ale on nic w tym keirunku nigdy nie zrobil. Twoja_Stara_Pali_Meskie: Zrobie, czekam cierpliwie wlasnie. Wiem, ze nie da sie tego przyspieszyc. mam nadzieje, ze jednak nie bede z nim w ciaży. Chcociaz wciąż mam nadzieje ze sie jakos opamieta i przyjedzie normalnie.. Chociaż kto to widzial, zeby sie prosić wlasnego chlopaka, zeby przyjechal na urodziny? :'| Smutne.

Gość aminka witaminka
agata----- no wlasnie, nie bedzie wieczorem rejstrowal, ale nie przyjedzie, bo busa ma tylko do 19 i pozniej nie ma innej opcji na powrot do siebie.. Wiem sa jesczze jego koledzy itp. ale on nic w tym keirunku nigdy nie zrobil. Twoja_Stara_Pali_Meskie: Zrobie, czekam cierpliwie wlasnie. Wiem, ze nie da sie tego przyspieszyc. mam nadzieje, ze jednak nie bede z nim w ciaży. Chcociaz wciąż mam nadzieje ze sie jakos opamieta i przyjedzie normalnie.. Chociaż kto to widzial, zeby sie prosić wlasnego chlopaka, zeby przyjechal na urodziny? :'| Smutne.

Autorko spokojnie :) Powiem Ci coś o sobie :) dziwnie to zabrzmi ponieważ nie mam dziewczyny, ale ja wiem jak jej się oświadczę. Nie będę pisał co mam zamiar zrobić bo to w tej chwili bez znaczenia, lecz powiem coś co powinno Cię rozweselić. Mianowicie jednym z pkt tych oświadczyn jest to, że ' zapominam ' o jakichś urodzinach dziewczyny czy też jakiejś naszej rocznicy ( bo wtedy mam zamiar to zrobić ) a potem przyjeżdża Pan z liścikiem ode mnie :) w którym napisane jest jedź z tym Panem, i wręcza jej piękną suknię, a tam przed domem czeka piękna dorożka jak w baśniach :) potem są też dalsze niespodzianki, ale to nie mowa o mnie. Więc głowa do góry może Twój chłopak też mówi specjalnie, że nie wie czy będzie itp :) wszystko się ułoży sama zobaczysz

Gość aminka witaminka
Pardon: dziekuje za pocieszenie :) heh ja chyba juz wole myslec pesymistycznie, zeby sie pozytywnie zaskoczyc jak cos jutro. Jejku ale romantyk z Ciebie no no no :) Az sobie to wyobrazilam! ^^ Twoja_Stara_Pali_Meskie : dziekuje za zyczenia i rady :* Dobrze jest czuc wsparcie kogos, chociaz nieznajomego w necie.

Gość dissolved girl
Ej, dziewczyno, młodziutka jesteś, więc się nie dziwię że tak przeżywasz. Ale radzę Ci po prostu stwardnieć i nie rozpaczać przez faceta, tylko myśleć o sobie. Masz jakieś koleżanki z którymi możesz wyprawić urodziny? Ja na Twoim miejscu zorganizowałabym sobie czas, a jego olała, skoro NIE WIE czy przyjedzie, to nie masz obowiązku czekać. To TWOJE urodziny i on powinien skakać wokół Ciebie i piec Ci babeczki, a nie na odwrót.

Gość aminka witaminka
Pardon: dziekuje :) No juz mi troche przeszla ta histeria dzieki Wam!. :)