Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minodaues

DZIŚ WIDZIAŁAM PIĘKNĄ DZIEWCZYNE PODOBNĄ DO

Polecane posty

Gość minodaues

evy mendez miała piękny biust pupe ciało i śliczną buzie o długich gęstych wlosach nie wspomne szła z dzieckiem a ja się czuje jak gowno jestem nijaka nie mam cycek za to plaskaty tyłek nogi jak kołki i zniszczone rozjaśnianiem włosy nie mam chłopaka

Gość kdfdddk
No wiesz, ile ludzi tyle zdan, mojemu facetowi sie np Eva Mendez nie podoba. Mowil ze nie w jego typie, a ja uwazam ze bardzo ladna. Tak wiec sie nie przejmuj, jeszcze znajdziesz kogos komu ty sie spodobasz

eva mendez wg mnie nie jest atrakcyjna, taka jakaś sztuczna mi się wydaje i wredna po twarzy jeśli nie podobają Ci się Twoje nogi to zacznij ćwiczyć, ładnie je wyrzeźbisz włosy zafarbuj na swój naturalny kolor i przestaniesz używać rozjaśniacza cycki mogą być małe- ale np. jedz te roślinne tabletki które tak jakby je "wypełniają" bo zawierają fitoestrogeny zadbaj o sienie to nie będziesz zazdrościć babom z autobusu

Gość dxtoamas
aktywny babsztylu cycki mogą być małe!hahaha chyba tylko dla ciebie lezbo jak ktoś jest paszczakiem to nic mu nie pomoże eva to piekna i sexowna kobieta a ty musisz być obleśną zazdrosną debilką swoje rady z dupy wsadz se wiesz gdzie

Gość nuauauya76477
jaki sylikon??? przeciez eva mendez ma naturalne małe i obwisłe piersi:(