Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie znaleźć męża - przystojnego i inteligentnego bruneta?

Polecane posty

Gość 12121212
To może na zadupiu za przeproszeniem mieszkasz gdzie każdy każdego zna i żaden z owych tubylców Ci nie odpowiada?

Gość 12121212
to ja nie rozumiem. Wygadana dziewczyna marząca o mężu, stałym związku itp no coś musi być na rzeczy. gdzie haczyk ?

Gość 12121212
Patrząc na ilość postów śmiem twierdzić inaczej. Czyli to wszystko trzymasz sobie w główcę ? I upust dajesz dopiero na forum ? Czy jak to jest ?

Gość Blondas_Krk
fiku miku jedź do Turcji tam pełno przystojnych brunetów jak ci nie pasują faceci o nordycko-słowiańskiej urodzie !

Gość 12121212
czy upadłem na głowę ? chyba nie po prostu dużo pisze staram się patrzeć obiektywnie. Przyznam nie czytam prawie wcale czyichś postów. Tak po prostu z obserwacji często widuję Fiku miku tui tam

Już widzę, jak Go znajdziesz i zaciągniesz drapieżnie do łóżka. Pewnie przez tydzień nie będzie mógł wyjść, tylko uśmiech na prześcieradle po Nim zostanie :D :D :D

Gość 12121212
Fiku to może zamiast smęcić to daj się poznać kiedyś od tej "codzienniej" strony ? Kto wie może nie jest to brunet a szatyn kto wie może nie jest przystojny a będzie miał coś co Cię w nim hmm zbrakło mi słówka urzecze ? mniejsza o mniejszość. Może to stąd tyle emocji jest kierowanych w twoją stronę ? bo to nie jesteś cała Ty ?

"Już widzę, jak Go znajdziesz i zaciągniesz drapieżnie do łóżka. Pewnie przez tydzień nie będzie mógł wyjść, tylko uśmiech na prześcieradle po Nim zostanie" biedaczek :D

Gość 12121212
Pełnymi zdaniami to fiku nie odpowiada, ale to nie powód do nienawiści?

Gość 12121212
Żonaty - tego nie wiem, czysta ciekawość mnie zjadła jak tu zajrzałem odezwała się raz a tu hejterzy z lewej i prawej się pojawili. o dziwo chwilowo nawet jest grzecznie :)

Gość 12121212
może nienawiść to trochę za grubo powiedziane, ale jest osobą wzbudzającą emocje :P

Gość 12121212
dwa kierunki nie muszą z Ciebie czynić osobę elokwentną zwłaszcza na takim forum. Spójrzmy jesio raz na problemy gimnazjalistyczne i się zastanówmy^^ nie bron boziu nie bronie fiku tak na brudno rozmawiamy. Dżentelmenów fiku ? W dobie dzisiejszych czasów to dżentelmenów się niszczy. Kobiety chcą silnych niezależnych żądnych przygód towarzyszy, a nie dobrze ułożonych panów. dalej rozmawiamy na brudno prawda / ?

Gość 12121212
Jakie czasy tacy ludzie prawda? Jednak internet nam trochę to przysłania, bo jest możliwość pokazania się od jak najlepszej strony. W sumie kto by chcial od razu na dzień dobry mówić o sobie negatywnie ? Na pewno nie ta osoba która szuka męża/żony ;p Fiku - oczywiście możesz mieć swoje wyobrażenie dżentelmena jakie tylko Ci się podoba lecz nie odbiegaj za bardzo od rzeczywistości bo upadek na ziemie boli ;) Żonaty - j/w internet nas deprawuję trochę. Bo tu jesteśmy całkiem bezpieczni (no może w pewnym stopniu) i w nim wylewamy to co chcemy.

czyli twoim zdaneim dżentelmen to nieporadny zakomplksiony facecik, który jest miły, zeby zaskarbic względy? inaczej to widzę:D

Gość 12121212
gdzie ja coś takiego napisałem ? Dobrze wychowany kulturalny i stonowany - to wersja dżentelmena czyli jakiś 19/20 wiek a jakby nie było mamy XXI :P Czyli niekoniecznie musi się to równać z Holemowską życzliwością.\ Nie wiem jak wygląda i jak się zachowuje dżentelmen - to pewnie kolejne wyidealizowane zachowanie - coś jak "normalny" Tak się mówi i wszyscy to powtarzają :]

@12121212 internet jest takim zaworem bezpieczeństwa. To właśnie tu, bez krępacji możemy wylewać swoje żale, wyładowywać swoje frustracje, przeklinać, nienawidzić i kochać, by za chwilę móc wcisnąć OFF i wrócić do rzeczywistości :D Lepiej to robić w sieci, z poczuciem bycia anonimowym, niż męczyć współlokatorów :D

Gość 12121212
czemu fiku nie wnikajmy - może nie tylko ja dżentelmeńskiej rangi byłbym ciekawy ? Żonaty - czasem lepiej porozmawiać w 4 oczka ja naprawdę lubię w ten sposób z siebie żale wylewać, choć ostatnio to ich nie mam :P

Gość 12121212
tylko tyle ? Moje miasteczko więc jest pełne dżentelmenów ;) Nie mówię tu o nikim szczególnym, ale pan który prosi o złotówkę do piwa potrafi to zrobić z najwyższą jak na niego kulturą osobistą. Powiem Ci fiku, że znacznie więcej się spodziewałem z Twojej strony.