Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Lekcja stylu- czyli jak się nie ubierać drogie Panie

Polecane posty

Dziękuję Damo, wiedziałam, że na Was zawsze można liczyć :) Moje przyjaciółeczki ;)

O ja, jaka opinia! Takiej hardkorowej to jeszcze żem nie miała. A będę pisać, aż do śmierci. BOże, nie pozwól tylko, aby powrócił mi rozum. Nie no jak się ma taką publikę to ja i za darmochie mogę tu pisać. Dla WAs idole wszystko!! Ja książkę o Was napiszę!

co panie z tvnu cwaniaczku? Obiecanki cacanki a głupiemu radość? wypłoszyłeś się jak żaba na liściu, szkoda tylko, że właśnie zrujnowałeś mi życie. Daję ostatnią szansę, jeśli nie uzyskam meila dziś to jutro już na pewno się nie zgodzę.

Gość dzoana to ja fanka
tylko nie bloga jak miss k, bo nam monitory popękają

Gość dama w sukni1992
nie ma za co:)

Bloga to już mam, 3fiel5.bloog.pl też zapraszam do lektury, aczkolwiek nie jest aktualizowany.

Gość dzoana to ja fanka
zapodaje ci następny temat - moda weselna :D

Drzoana, ale bez dwóch zdań - masz wiele fanek tutaj, do których i ja się zaliczam! Już nie bądź taka skromna, wszyscy wiemy, że tak rzadkie połączenie urody z inteligiencją to właśnie cała Ty! Widzisz, jeszcze książki nie napisałaś, a ja już chcę autograf! A najlepiej kilka, dla całej mojej rodziny!

JA chyba jeszcze śnie. Nie to jest nie możliwe. JUtro się obudzę i to wzystko okaze się tylko marnym snem, który znowu wydaje się tai realny. Musze przemyć ryj, bo chyba wymyślam sobie coś co chcę usłyszeć. Jestem tera w takim amoku, szał, nostalgia i apatia, niedowiary. Ci z tvnu to chyba mnie do tego programu chcą wziąc. Dziękuję za propozycję nowego tematu, jutro na pewno go poruszę.

no ta karykatura dalej nic, może boją się do mnie odezwać, bo mam trochie ciętą rajstopę. nie wiadomo.

Gość 23123123213
ja mam 153 cm wzrostu i mam totalny zlew na wygląd, bo w sumie uwazam, że jak tu piszecie, nie da sę dobrze wyglądac przy tym wzroscie. Strasznie drzazni mnie jednak jak ludzie mi wkółko gadają, że wyglądam na zaniedbaną... :( a tak by się nabijali, że biedaczka, tak sie stara, a i tak wygląda okropnie...

Gość dama w sukni1992
o proszę, blog, no no :) będzie co czytać :) ja już uciekam i pozdrawiam :* ❤️

Gość dzoana to ja fanka
herbuś też jest drobna , a niezła

wydaję Ci się, że herbuś jest niezła bo widzisz ją na ekranie a nie na zywo. Gwarantuje ci, że w rzeczywistości byś nawet na nią uwagi nie zwróciła, przezłabyś obok, a nawet mogłabyś ją zdeptać nie zauważąjąc tego.

Gość 23123123213
no własnie dokładnie. w tv wzrostu nie widac

cyfrówka, zaniedbanie nie wynika z niskiego zwrostu, MOże faktycznie się nie myjesz, nie malujesz i ubierasz jak fleja. hccesz to wyślij swoje zdjęcie, znajdę dla Ciebie rozwiązanie, a Ty mimo niskiego zwrostu będziesz cieszyć się życiem.

Gość dzoana to ja fanka
baby nie czepiać mi się tu:))Jak berbeć berbuś nie jest ładna , to ja dzoana idę założyć worek na głowę, i będę chodzić jak ku klux klan

Gość 23123123213
no nie maluję się, ale mi się to nie podoba u nikogo, chodze w byle czym, tzn tylko w spodniach bo w spódnicy wyglądam potwornie, obojętnie jaka długosc, nie ma sesnu się starac kiedy człowiek będzie wyglądał zle tak czy siak

fanko na głowe to może nie, herbusiowa ryj ma ładny, ciało teoretycznie też, ale to fotomontaż. Nie wierz telewizorom!!

cyfrówko co Ty móisz, jakbyś się umalowała, założyła ładne ekskluzywne ciuchi to od razu by inaczej o Tobie mówili. weś się w garść kobieto, jutro do sklepu po nowe rzeczy i laska la vista bejbe!!

Gość 23123123213
oj, autorko, przeczysz teraz sama sobie, pisałas ze karlice zawsze beda obrzydliwe i są skreslone w góry... :p Co do Herbuś- nie jest strasznie brzydka, ale widac np. że ma dużą głowe- zawsze tak jest przy niskim wzroscie, za duza głowa, jak u tego księcia w Shreku...

Chcialam Cie pocieszyc cyfrowko, ale skoro nie chcesz moich cieplych slow... To coz mi pozostaje jak odejsc z podkulonym ogonem I ze zgieta glowa. Zegnam.

Gość dama w sukni1992
drzoana gdzie jesteś!! mam problem.

Gość nie dużo
Przecież drzoana była umówiona w TVN styl .

Tvn mnie wysiurdał, nie ma meila, wyrasili się mnie. Jestem za mocną osobowością, wygryzłabym chorodyńską z telewizora.

Gość Nic strasznego
Jestem,jestem byłam na zakupach bo przekonałaś mnie do zmiany stylu. Stare szmaty sprzedam na allegro może coś kupisz?

O a to ty ta stara co mnie tak nie lubiła? czy się mmylę?? A co masz na opchnięcie i za ile? Wiesz byle czego nie noszę.