Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Lekcja stylu- czyli jak się nie ubierać drogie Panie

Polecane posty

a widzisz i tu Cię zaskoczę- nie wystąpiłam, czyli sierotą nie jestem. Bo jak widać, dla kasy nie zrobię wszystkiego droga panno.

Gość Jestem z TVN styl
Wysłałam maila proszę o odpowiedz pozdrawiam

Gość c rauai a
drzoana -- no dawaj o tych błędach o podróbkach

Gość c rauai a
dzoana a jak ci wyślę swoje zdjęcie to mi cos doradzisz ?

a juz wiem co o miało być, przypomnialaś mi. Chodzi o panny co od góry do dołu ubiorą się w jakąs pseudą marke, powiedzmy puma: buty puma, skarpety puma, majtki giepard, spodnie puma, bluzka puma i torebka adidas. No ludzi kto to słyszał? cym chcecie przyszpanować? Kasą? Toć to ohydne jak befsztyk z bawołu.

Tak, doradzę. Wyślij tylko swoje. Mam chore serce więc licz się proszę z moim zdrowiem.

Ty z tego tvnu i gdzie ten meil bo ni ma i ni ma, a ja już wypowiedzenie pisze do mojej obecnej pracy.

Gość c rauai a
bez strachu :)

Gość Jestem z TVN styl
Witam proszę teraz sprawdzić pozdrawiam.

no żarty sobie robią z poważnych obywateli. Liczę do trzech, jak nie przyjdzie oferta to odchodzę.

Gość c rauai a
patrzę ale mam obawy że wypłynę na tym nędznym forum

Całe szczęście, że wreszcie ktoś, kto NAPRAWDĘ zna się na modzie i ma nie byle jaki gust, się udziela na kafe! Drzoano, ja proszę o więcej wskazówek! Może wreszcie ta ciemnota pojmie, że luksusowa odzież to nie tylko pieniądze - trzeba mieć i styl! PS: Bardzo rozsądny przelicznik wagi, ja ważę trochę mniej niż powinnam, ale wezmę większą torbę z zakupami i będzie okej :)

znaczy, że jak wypłyniesz?? Że niby puszczę Twoją fotkę w obieg? Kochana mi można zaufać mimo iż nie przestawiłam się z dobrej strony. Mam zdjęcia dwóch forumowiczek, mało tego wymieniłam się z jedną numerami i niedługo ma mnie odwiedzić. Także bez obaw, wbrew pozorom bywam też normalna.

Gość Jestem z TVN styl
Proszę podać dobrego maila,jesli jest pani zainteresowana pozdrawiam.

Podstęona kuciapo widać, że nie jesteś byle jakim człowiekiem, potrafisz dostrzeć to co najlepsze i najpiękniejsze. Swoją niedowagą się nie martw, nie każdy jest idelany. A może buty na wyższym obcasie poprawiły by Twoją sytuację masową??

Gość c rauai a
ja wiem że jesteś czasami :) normalna i poznaje twoje wpisy :)

Podaję jeszcze raz, bo być może w tamtym coś nie poszło. Uwaga! 3fiel5@wp.pl ten jest na pewno prawdziwy i poprawnie napisany.

Gość c rauai a
wodery jej zalecam na obciążenie i indywidualny styl

Gość dama w sukni1992
drzoana Wniosków chyba żadnych nie wyciągnęłam, bo zgadzam się z tym, by nie nosić rajstop do odkrytych butów. I też nie podobają mi się rurki na grubych osobach. Ale w sumie nie chodzi mi aż tak o treść, ale o Twój uroczy styl pisania :) masz talent

Damo, dziękuję bardzo, tak Cię lubię, że nawet chyba bardziej niż siebie. i mam do Was taką cichą prośbę. zgodzicie się mi pomóc? To nic takiego, chodzi o moją rywalizację z Jagienką.

Gość c rauai a
jaką rywalizację ? to ty masz jakąś konkurencję ????

Drzoana, masz stuprocentową rację, buty na obcasie! Że też na to wcześniej nie wpadłam! Dziękuje, jesteś naprawdę wielka! A może, skoro już ktoś rozsądny dyktuje nam trendy, to może wypowiesz się na temat np. sztuki makijażu? Podejrzewam, że i w tym kierunku masz smak i talent, a ludzie może posłuchają Twoich rad? Mam nadzieję, że ta kreatura z TVN-u to nie żadna prowokacja, naśmiewać się z kobiet z klasą to dopiero porażka!

Gość chcialabym zauwazyc,ze
stylista powinien umiec dobrze ubrac KAZDEGO. grubego, chudego, duzego, malego,starego, mlodego, garbatego. Nie wiesz, o czym piszesz ( zwlaszcza ten "giepard "mnie rozwalił:):):). Sklepowa to nie znaczy stylistka:):):)

Nie no kuciapo kto by chciał sobie ze mnie żarty czynić?? Wierzę, że ktoś naprawdę chce mnie mieć w swoim programie, gdyż uważam, że jestem przebojową osobą, a i mam swoje własne zdanie na temat mody. Co do makijażu owszem znam się, choć sama mam dwie lewe ręce do malowania. Ale ocenić innych potrafię.

Tzn. ja jagienki konkurencją nie nazywam, ale ona myśli, że jest ode mnie lepsza. Zakłada codziennie topiki o biedocie itp. My razem pracujemy i każda pracuje na swoją własną sławę. I tera moja prośba taka: jak jutro będę pisała tu na forum, to jakbyście mogły się udzielać i mówić coś w stylu, że ja to jestem wspaniała, że mnie kochacie, że uwielbiacie mnie czytać. O niej tez możecie coś wspomnieć, ale raczej negatywnie. Co wy na to??

Ja się pytam jeszcze raz panie z tvnu, gdzie ten meil? Już wysłałam wypowiedzenie do szefa, że to koniec naszej współpracy. Nie możecie mnie tera tak załatwić jak zawadzki na mydle!

Gość c rauai a
udusiłam się krakersem :)

Gość dama w sukni1992
drzoano ja też czuję do Ciebie taką sympatię :) po stylu pisana można dużo wywnioskować, kto jaką jest osobą i jak będę na forum i zobaczę taki temat to wspomnę o Tobie ;)