Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Lekcja stylu- czyli jak się nie ubierać drogie Panie

Polecane posty

a ja sie ciesze ze glupie laski chodza tak byle jak ubrane bezguscie totalne co do rurek,bo mniejsza konkurencka na miescie :-P

Gość kalafiorek... .... .... ... .
a co do wagi to się 167 obcinasz jedynkę z przodu i jest 67, coś się nie douczyłaś

Gość według tej teori
Ja chce więcej "Porad Drzoany" :D

Gość jolojona28
poza tym jesteś na bakier z terminologią, styl ma każdy. tobie raczej o gust chodziło.

Nic strasznego- domyślam się, że uraziło Cię określenie "stara panno". Wybacz kochanieńka, ale do młodych nie należysz. Z resztą Twój wiek nawet nie jest adekwatny do Twojego zachowania. Zauważ, że raczej pochwaliłam Twój strój, a ty sypiesz we mnie swoim paskudnym jadem. I Ty jesteś dowodem na to, że jak jest kasa to nie ma mózgu. ps. Jesteś małym karłem, skrzatem, nawet buty na obcasie nie pomogą Ci wyglądać dobrze. Jesteś spisana na straty i Twoje pieniądze Ci w tym nie pomogą, no chyba, że kupisz sobie szczudła.

Gość a ja mam 171cm
powinnam ważyć 11kg, ale grubas ze mnie, mam 45kg nadwagi!

Gość schulerin
prawidlowa waga powinna wynosic wzrost w cm odjac 110-115, np 175 - 10 lub 15 czyli 60-65 kg idealna waga dla jobiety o tym wzroscie. reszta jest za gruba albo za chuda. oczywiscie sa wyjatkowe sytuacje ze ktos wazy duzo a wyglada spoko i na odwrot

Gość według tej teori
a ja mam 171cm widzisz, musimy założyć temat i zacząć się odchudzać :D Straszne z nas maciory...:D

Oj ludzie ludzie, w dupach się Wam poprzewracało od tej nadwagi. Owsem, nie powinnam udzielać rad, bo to może grozić wysypem konkurencji. Ale pamiętajmy, że gruba i karłowata choćby była oblepiona złotem to nigdy dobrze nie będzie wyglądać.

Gość spokój baby !
bo wyciągnę wtyczkę od kąpa i dopiero będzie ryk !

autorko, gdybyś faktycznie znała się na modzie wiedziałabyś, że jeansy nigdy nie wyjdą z mody, a w tym sezonie modne są różne fasony od prostych, przez boyfriendy, aż po szwedy. Jeansowe koszule, to tej jesieni must have. Każda kobieta wygląda dobrze w jeansach o ile wybierze odpowiedni fason. P.S. fajna prowokacja ;)

Nie mądrzyjcie się o tych prawidłowych wagach, bo chyba ja wiem lepiej. A jeśli komuś nie pasuje moja teoria to bardzo mi przykro, proszę sobie znaleźć innego stylistę. Ja jestem tu dla ludzi z klasą ( nie powiem, że z kasą, bo nie chce się zniżać do ich poziomu, cenię sobie w życiu inne wartości).

Gość schulerin
drzoano a od ilu cm zaczyna sie kobieta w sukience do ziemi i sandalach?

Kancista- Twój nick to dobicie Twojej figury? Mylisz się co do jeansów. Trzeba mieć je w szafie, ale tylko jedną parę, nie więcej. Kobieta z klasą radzi sobie z innymi ciuchami, a nie tylko jeansy, sransy. NO i rzeczywiście, trzeba umieć je odpowiednio dobrać do sylwetki.

schulerin, wybacz, ale nie rozumiem pytania. CHodzi Ci o wzrost kobiety, która może sobie pozwolić na taką długą suknię??

Gość żołnierkaka
czy jeśli mam 180cm ale figurę gruszki (jestem szczupła) mogę mimo to nosić rurki?

dziewczyna młoda jak wino- tak powinnaś ważyć 91 kg. desperatko, Twoja prawidłowa waga to 31 cm. Pozdrawiam

Gość schulerin
tak, o to mi chodzi. i mam na mysli letnia sukienke do ziemi a nie jakas balowa bo do balowej to nie w sandalach :P

żołnierka, niby możesz, ale wolałabym Cię zobaczyć w rozszerzanych spodniach. I koniecznie noś bluzki poszerzające w ramionach.

Gość jolojona28
20:53 [zgłoś do usunięcia] drzoana drzoana@tlen.pl'; Oj ludzie ludzie, w d**ach się Wam poprzewracało od tej nadwagi. Owsem, nie powinnam udzielać rad, bo to może grozić wysypem konkurencji. Ale pamiętajmy, że gruba i karłowata choćby była oblepiona złotem to nigdy dobrze nie będzie wyglądać. Dziewczyno, co to za stylistka która nie umie ubrać "grubej baby", aby wyglądała dobrze ????

Nie zamierzam z Tobą dyskutować, swoje powiedziałam, polecam sobie przejrzeć najważniejsze magazyny o modzie. Prawdą jest, że kobiety z nadwagą nie powinny zakładać rurek, bo faktycznie nie wygląda to zbyt estetycznie.

Długie sukienki również mogą nosić tylko wysokie dziewczyny. Niby tam wcześniej polecałam dla grubych i małych worki od kartofli, to w sumie jak weźmiesz suknię w ten deseń to na jedno wyjdzie. Oby zakryć niedoskonałości.

Prawidłową wagę obliczamy w sposób następujący: ostatnia i pierwsza cyfra ze wzrostu, np. 175 to Twoja waga, a więc w tym przypadku wynosi 51 kg. O to ja jeszcze nie tak źle. Muszę schudnąć do 41 :D Spoko teoria, to jakaś nowa?

Gość jolojona28
20:53 [zgłoś do usunięcia] drzoana drzoana@tlen.pl'; Owsem, nie powinnam udzielać rad, bo to może grozić wysypem konkurencji. A Twoje rady wzrostem konkurencji nie wnoszą, włącz sobie TVN Style, albo pierwszy lepszy babski portal, takich rad to na pęczki i wszystkie na jedno kopyto....

Gość c rauai a
dżoana a ja mam 38 lat noszę jeansy koszulki i apaszki do tego i szpilki a jeansy rurki podwijam i co ty na to ?