Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Lekcja stylu- czyli jak się nie ubierać drogie Panie

Polecane posty

Gość żołnierkaka
w rozszerzanych wygladam okropnie bo mam chude nogi i tak na mnie wiszą :(

jolojona, nie oszukujmy się. Cokolwiek by gruba na siebie zarzuciłą to zawsze będzie źle. Ewentualnie może być troszkę lepiej od gorszej stylizacji. Taka jest prawda i jeśli się ze mną nie zgodzisz to znaczy, że jesteś gruba.

Gość c rauai a
miarka wagi jest spoko to co 168 cm to 81 kg czy 18 kg jest prawidłowo bo nie wiem czy mam nadwagę czy niedowagę

crauaia a ile masz wzrostu? i czu chuda jesteś, jeśli tak to jaknajbardziej. ale jesli dupę masz większą od drzwi wejściowych do ekskluzywnego butiku to odradzam.

Gość Nic strasznego
drzoanka idż dziecko spać ,jak staniesz rano do pracy? Biedronkę wcześnie otwierają a towar trzeba wyłożyć. Jak szefowi nie podpadniesz to cię awansuje na kasę .

Gość według tej teori
teraz wiem kto obsługuje Grycanki, w ekskluzywnym sklepie.

Gość c rauai a
:) 168/58 daję radę

Żołnierka to albo sobie zwężaj u krwacowej, albo kupuj tam gdzie są na Ciebie dobre. Oczywiście góra musi być dopasowana, od kolan, albo lekko nad kolanem rozszerzane. Bo wory na chudej też się źle prezentują.

Gość schulerin
a co znaczy wysoka dziewczyna?

crauaia Twoja waga to 81 kg- prawidłowa. CO do wzrostu to zaliczasz się do średnich, więc już śmiało możesz nosić rurki, do tego obcasik i każdy ogier Twój.

Gość żołnierkaka
wysoka od 175cm :P

Gość jolojona28
21:01 [zgłoś do usunięcia] drzoana drzoana@tlen.pl'; jolojona, nie oszukujmy się. Cokolwiek by gruba na siebie zarzuciłą to zawsze będzie źle. Ewentualnie może być troszkę lepiej od gorszej stylizacji. Taka jest prawda i jeśli się ze mną nie zgodzisz to znaczy, że jesteś gruba. :-D Zabawna konkluzja, na prawdę :-D Owszem, nie zgodzę się z Tobą i moja waga ( 56 kg ) nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu widziałam kilku dobrych stylistów w akcji. STYLISTÓW!!! A nie byle lalę po kursie

nic strasznego- ojojoj jakaś Ty zabawna, no nic tylko boki zrywać. u hu hu. A co masz do pań, które pracują w biedronkach? Nie każda wypina dupę za kasę tak jak Ty, niektórzy pracują uczciwie. I powiem Ci, że jak na biedronkę to mało nie zarabiają (na dzisiejsze czasy i na aktualną sytuację w Polsce). Idz kobieto do lasu, bo klienci czekają, a nie zapuszczasz korzenie i włosy łonowe na taborecie.

Gość c rauai a
drzoana - 81 kg kochana samochód by mi z miejsca nie ruszył :) a cellulitis przy takiej wadze to bym w bagażniku nawet woziła

Schulerin- tak wysoka według mnie to tak 175 cm do 180. Powyżej bardzo wysokie. Średnie od 168 do 174.

Gość c rauai a
a co do pracy w marketach to czym ujmuje od innej pracy ? tym że jest ciężka ? tam wykształcone dziewczyny zapieprzają

Co to znaczy być stylista po kursie?! Wyczucie smaku albo się ma albo nie. Jeśli kogoś interesuje moda, to interesuje się tym od lat, przegląda magazyny, wybiegi mody, śledzi trendy, a nie jakieś tam kursy. One mogą być pomocne, ale nie uczynią z Ciebie stylistki, nawet jeśli pracujesz w drogim butiku, to nic nie znaczy.

Gość ffssss
ja mam 158 czyli powinnam wazyc 81 :D a waze duzo mniej :D dawno mnie tu nie bylo.. fiel to ty? :*

crauiaja nie wiem czy wiesz, ale cellulitas pojawia się również u szczupłych pań. I nie bój się, nie takie grubasy jeżdzą samochdami (jedna z przyczyn powstawania nadmiaru wagi).

Gość schulerin
kurde to ja mam 167 wiec jestem karlem :( a piekna sukienka do kostek laduje gleboko w szafie...

Tak to ja Fiel. Jesli chodzi o spódniczki mini no to wiadomo, tylko chude i szczupłe o wyjątkowych i koniecznie długich nogach. Grube- stop. Karzełki- stop. W sumie co by nie było to grube i małe nie powinny nic nosić.

shculerin, zrobimy wyjątek. Zaliczysz się do tych średnich. Zadowolona?

Gość c rauai a
wiem że chudzielcom również się odkłada a co do stylu to nawet jeżeli pokrakę ubierzesz w super strój to i tak jej nie pomoże jak się nie potrafi poruszać i prezentować

Gość August the 1st
Sądząc po Twoim zdjęciu i Twoim stylu ubierania ten salon z "eksluzywną odzieżą" w którym pracujesz to pewnie Orsay :D :D :D Spójrz na siebie a później bierz się za krytykę

Kanciasta ten kurs był tylko dla papierku, taknaprawd e z wyczuciem smaku, gustu i innych pomemyjach to ja się urodziłam. Wiem co można, a czego nie.

nie orsej, to strrój wyjściowy, reprezentatywny na wieś do krów. A co zazdrość zżera, że nie stać na bluzeczki z połyskiem?

Gość schulerin
naprawde? :D:D:D:D:D:D i moge chodzic w spodniczkach mini? :D:D:D:D:D jestes wspaniala i cudowna 👄