Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Lekcja stylu- czyli jak się nie ubierać drogie Panie

Polecane posty

Gość kalafiorek... .... .... ... .
mając 158 więc 58

Gość ryrgregrggf
21:14 [zgłoś do usunięcia] August the 1st Sądząc po Twoim zdjęciu i Twoim stylu ubierania ten salon z "eksluzywną odzieżą" w którym pracujesz to pewnie Orsay aż tak wysoko ją cenisz? ja bym stawiała na punkt z odzieżą PCK

Tak jak sadziłam :(:(:( A, czyli niskie najlepiej wyglądają osłoniete liściem figowym! Czy listek figowy też odpada? A będzie mi pasować do listka figowego różowa torebka? Czy nie będzie? Mam tyle watpliwości teraz :(. Co robić Drzoano? :D

pierdonimka, pisałam o tym wcześniej, że w sklepie nie chodzi o to, żeby babę ubrać, tylko o to, żeby coś kupiła. Mogłabym opowiedzieć wiele historii jak odstroiłyśmy kobiety na różne okazje, a one jeszcze dziękowały za to...

Yhmm własnie widac Twój profesjonalizm, jak nie znasz obecnych trendów i dołujesz / obrażasz kobiety o krągłych kształtach. Jak mozna pisac, że niskie dziewczyny w niczym nie wyglądają dobrze, totalna bzdura. Niskie dziewczyny powinny nosić spodnie, albo spódniczki z wysokim stanem bo dzięki temu wydłużają sylwetkę.

KOlekcjonerko róż jak najbardziej, modny kolor zawsze, każdego lata. Nie ważne co. Teraz najlepiej Jeśli do różu dołączysz dodatki w kolorach: złotym i bieli, oraz motyw koronki, albo skóry zwierzęcej.

Gość c rauai a
kanciastoporta -- i koturny 12 cm oraz kapelusz wówczas zrobią się nieziemsko wysoki jesteś mała to jesteś mała i co ci spódnica wydłuży -- chyba światopogląd

Tak schulerin możesz chodzić, tu już nawet nie chodzi o wygląd zewnętrzny, ale z takim wnętrzem jak Ty posiadasz niejeden będzie się ślinił.

Gość ryrgregrggf
taka zdolna i bogata a takim gratem zdjęcia robi ? :-D Panasonic DMC-TZ4 hahahah

Gość c rauai a
Kalafiorze- 85kg- zrozum. -- 81 bądź profesjonalna

Gość o looooosie
drzoana jaka ty jestes popierdolona to malo takich na swiecie. Jestem szczupla ale i tak mnie wkurwia jak obrazasz grubszych pojebusko! Powinni cie zamknac w poje bu sowie ooo Zasrana stylistka od... jak postawić skosnie klocka. phi

Gość schulerin
jakim wnetrzem? :D

ryrgref to nie jest grat. Ten aparat kosztował mnie 1200 zł, parę dobrych lat temu. I nie jestem bogata, jestem biedotą, pracuje we sklepie z odzieżą, nie wiesz, że tu nawet najniższej krajowej nie wyciągam?

Dziekuje Drzoano ❤️ Tylko wyszło, że musze natychmiast zgrubnąć do 71 kg, ale jestem pewna, że Wielka Stylistka nie może sie mylić! Natychmiast biegnę po lody, czekoladę i popcorn!

schulerin no Twoim środkiem, Twoimi organami, czy tam fortepianem. Wątroba, trzustka, jajniki, plemniki i żołądek.

Gość i kup mi jeszcze piwo
dobrze ?

Gość c rauai a
ja muszę przybrać 23 kg

Patrze, że zryte berety się naschodziły, a do tego pewnie i mohierowe. Oj kobiety kobiety jak mi Was brakowało. Rzućcie się teraz na mnie, przyznam, że się boję, bo wystarczy, że któraś na mnie upadnie, a ja już jestem plackiem.

Gość segwegrggdr
21:20 [zgłoś do usunięcia] drzoana drzoana@tlen.pl'; ryrgref to nie jest grat. Ten aparat kosztował mnie 1200 zł, parę dobrych lat temu. No właśnie, ładnych kilka lat temu dziewczyno, a takie rzeczy się wymienia jak się już z nich graty zrobią. Teraz to grat i bez znaczenia ile kiedyś był wart. Taka super stylistka powinna dobrze zarabiać, nieprawdaż? A ty się wykułaś na pamięć kilku banałów i klepiesz je tu bez sensu zamiast się zająć pracą.

hohoho jakie to wszystko złe, a jakie brzydkie słowa mówią. Ojoj nie zesrajcie się pokemony. Mówcie mi tak jeszcze, to dodaje mi energii. Dzięki Wam czuję, że żyję. 4 lata temu go kupałam, we promocji, co zatkało kakało?

Tak, we promocji, akurat mi sie poszczęściło. Panowie jak mnie zobaczyli to z zauroczenia zaproponowali rabat- na ich koszt. Nie omieszkałam skorzystać.

Gość schulerin
drzoana jestes swietna :D usmialam sie neizle a mialam dzis taki sobie humorek :P i masz racje, grubasy powinny schudnac a niskie jako ze nic nie moga zrobic to powinny przynajmniej zakladac odpowiednie ciuchy do swojego wzrostu a a nie kurna spodnie 3/4 i wygladaja jak kadlubki...

Gość schulerin
drzoana jestes swietna :D usmialam sie neizle a mialam dzis taki sobie humorek :P i masz racje, grubasy powinny schudnac a niskie jako ze nic nie moga zrobic to powinny przynajmniej zakladac odpowiednie ciuchy do swojego wzrostu a a nie kurna spodnie 3/4 i wygladaja jak kadlubki...

Gość segwegrggdr
21:25 [zgłoś do usunięcia] drzoana drzoana@tlen.pl'; hohoho jakie to wszystko złe, a jakie brzydkie słowa mówią. Ojoj nie zesrajcie się pokemony. Mówcie mi tak jeszcze, to dodaje mi energii. Dzięki Wam czuję, że żyję. 4 lata temu go kupałam, we promocji, co zatkało kakało? tak, zatkało , że się dałaś na takiego dziada namówić komuś. 4 lata to świat dla aparatu fotograficznego wieśko, kobiety z klasą wymieniają aparaty góra co rok.

Dziś wieczorem na kafe kilka grubych zlazło się i zbeształy mnie babsztyle, były tłuste jak "motyle" Pluły jadem jak te krowy, darły ryja, pruły rowy. No i co wy z tego macie? pewnie popękane gacie. Ale to nie przez te nerwy, to przez tłuszcz i przez konserwy.