Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia232

maluszek grzecznie w łóżeczku czas na relaks:)

Polecane posty

Gość kinia232

dobry wieczór młodym zmęczonym mamą:) ktoś chętny do popisania o swoich pociechach?

Gość kinia232
cześć:) 2latka

Gość zmęczonym mamOM!!!!!
.........

Gość kinia232
a twoje?

Gość kinia232
zmęczonym dzisiejszym dniem a nie maluszkiem!:)

Gość kinia232
Ooo to maluszek:). Mój na 2 lata straszny łobuz:)

Gość kinia232
czekajcie, idę, bo chyba wymiotuje :(

hihi mój też zaczyna rozrabiać. nauczył się chodzić i cały czas by trenował, najlepiej na dworze a ja na 2 piętrze mieszkam. dziś z 5 razy z nim wychodziłam bo tak mu się na spacerek chciało :-D

Gość kinia232
kto sie po mnie podszywa!?? ej ludzie nawet pogadac ni mozna!

Gość Niuniulkai
moja ma 17 miesięcy i samcznie śpi od 19.30 ;p

Gość kinia232
moj ma teraz hopla na amochody:) zabiera je wszędzie nawet na spacer:) mógłby się nimi bawić cały dzień:)

Gość kinia232
mój śpi smacznie od 20:) dzisiaj coś nie chciał zasnąć to chyba przez wrażenia z dzisiejszego dnia:)

Gość ariszka
Moj maluszek w listopadzie bedzie miał 2 latka:) własnie śpi słodko a ja mam czas relaksu dla siebie.

Gość a tak sobie siedze i mysle
Obecna! Moja córka śpi a ja nogi na stół i siedzę i pachnę :P Cudownie mieć już 2-latkę. Te niemowlaki to jest kosmos.

Gość kinia232
hehe ja w łóżku przed laptopem:) niestety sama bo mąż w pracy

Gość a tak sobie siedze i mysle
ale nie zaadoptuję dwulatki bo egoistycznie liczę na przekaz genów :-P

Gość Mama maluszka...
Przypomnijcie sobie, czy wasze dziecko miało taki okres że budziło się w nocy co godzinę? Bo mój mały ma 3,5 miesiąca i od 3 tygodni (czyli od czasu gdy wyjechaliśmy z nim na wakacje nad jezioro) po kąpieli budzi się po 3 godzinach a następnie co godzinę, je duuuużo (karmię go piersią) a nie tylko cmoka czy pije,w nocy mamy otwarte okno, bo jest nam ciepło i żeby nie przegrzać małego. A zawsze spał w taki sposób, że po 7 godzinach budził się na jedzenie i szedł spać jeszcze na 3-4 godziny. O co tu chodzi, czy to minie? Jak go odzwyczaić od tych pobudek, chyba, że to naprawdę głód go ściska?

ja mam jeszcze ok godz. wolnego. mąż wróci to dam mu kolacje i znowu wolne. jutro tatuś rano z małym siedzi więc będzie trochę luzu. ja od wczoraj prawie sama z małym, więc czekam na męża z utęsknieniem :-D

Gość Niuniulkai
to ja miałam wyjątkowo grzecznego niemowlaczka przesypiała całą noc... a teraz to coraz wczesniej mi wstaje o 6.30 pobódka

Gość ariszka
Moj Minio jest tak żywiołowym dzieckiem, że wieczorami jestem padnięta. Wszedzie biegiem, nie usiądzie na 5 minut i wszytskiego ciekawy, Więcej czasu dla siebie mialam jak się nie poruszał.

Gość kinia232
mi wydaje się że mały z czasem będzie sę częściej budził bo ''dorasta:)'' ja nie wiem bo tak nie miałam mój mały był karmiony btelka od początku (nie miałam pokarmu) i budził się 3 razy czasami na śpiąco go karmiłam:) a może jemu jest zimno? bo w ocy otwarte okno rzy maluch t niezbyt dobry pomysł

mama maluszka a nie za często karmisz? ja wiem ze na żądanie ale jak byłam ze swoim w szpitalu to się dowiedziałam ze istniej coś takiego jak przekarmienie dziecka. a co z kupką? może go brzuszek boli bo nie nadąża trawić tego mleczka?

a ja mam dwoje dzieci prawie roczną córkę. i 6 -letniego kawalera. śpią grzecznie od 20. a ja czekam na telefon od męża bo nie dawno wylądował za granicą, dziś go odwiozłam na lotnisko:( córa też nie dawno nauczyła się chodzić i ani myśli spacerować za rączkę z mamą czy bratem

Gość Niuniulkai
do Mama maluszka...a dużo masz pokarmu? albo on już jest niewłaściwy dziecko się nie dojada radze skonsultowac się z poradnią laktacyjna może zaecą raz dziennie mleko modyfikowane

Gość kinia232
a wyobraź sobie ze ja z małym jestem sama po piątku;p:) naszczeście przychodzi babcia do michałka i jest troche czasu na prysznic makijaż itp;p

Gość kinia232
do izy a na długo mąż pojechał?

witam wszystkie mamy zmęczone dzisiejszym dniem. :) moje maluchy już wszystkie w łóżkach i nawet mąż już śpi, padnięty po zabawie z synem, więc mam chwilę tylko dla siebie. :)