Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna z toruniaaaaa

ZNACIE PRZYPADEK ,ŻE FACET PRACUJACY ZA GRANICA ZDRADZAL SWOJA KOBIETE?

Polecane posty

Gość agniesia0238374
nigdy nie spałam z polakiem ale zawsze widziałam w tym kraju ścierwo, ścierwo i nic innego

Gość agniesia0238374
gdzie trzeba mieć mózg, żeby się dać polakowi macać? ja pier... wy pokalane żałosne, naiwne polskie kobieciny...

Gość gość
Ja nie zdradzałem bo jestem chyba brzydki a bez seksu sobie jakoś radzę. Jestem za granicą już 8 lat a 5 mieszkałem z panną, chyba jestem za brzydki bo ona mnie zostawiła dla... innej. Teraz mieszkam z bardzo ładną koleżanką z PL ale do niej nie startuję bo ją za bardzo lubię i szanuję. Fajnie razem nam się mieszka, ale nie ukrywam że jednak wolałbym być w związku, niekoniecznie z nią. Życie. Pozdrawiam

Kazda szanujaca sie kobieta wie, czym "pachnie" zwiazek z polakiem facetem........niewolnictwem, ponizaniem I wyzwiskami..... DIekujemy, ale nie bierzemy....hahaha . Mam nadzieje ze bedzie sie rodzilo coraz mniej polskich chlopcow, to ta szumowina sie sama wyeliminuje!

Gość gość
agniesia chyba jest starą brzydką grubą zakompleksioną panną której żaden porządny facet nigdy nie tknął palcem i ruszają ją tylko ciapate albo murzyńskie smrody....

Gość agniesia0238374
Goraca Zuzia popieram w 100% :)

Gość agniesia0238374
żeby uprawiać seks z polakiem musiałabym sobie założyć zaślepniki na oczy, żeby nie widzieć, mieć watę w nosie, żeby nie czuć smrodu, zatyczki na uszy, żeby nie słyszeć jak klnie i ubrać się w kombinezon z jedną dziurą....

Gość gość
Gorąca Zuzia nie rozśmieszaj mnie, ze wszystkich angielskich kobiet co znam t0 90% dostaje od swojego angielskiego rycerza taki wp*****l że nie pytaj nawet. A zdrada u nich. He, to nie plaga, to codzienność, zresztą angielki takie same.

Gość agniesia0238374
mieszkam za granicą jak słyszę, że ktoś klnie bez powodu, jest to polak wy jebb.. ludzkie ścierwa bo kiedyś jakaś odmóżdżona pokalana polska cierpiętnica, jego matka dawała d**y polskiemu smrodowi

Gość gość
a ja jak słyszę takie głupie gadanie o Polakach to wiem że to jakaś zakompleksiona odmóżdżona małolata się wypowiada....

Gość agniesia0238374
skąd mają za granicą pieniądze polskie smrody, synowie pokalanych katolickich macior, żeby płacić tam polkom za seks?

Gość gość
multum znam takich osób kobiet i mężczyzn

Gość agniesia0238374
nie jestem żadną nastolatką chcę żeby każdy polak wiedział że ścierwem jest bo taka jest prawda jak słyszę jak to im panny za granicą dają D to mi się zbiera na wymioty

Gość gość
Może spoznajmy pani zdanie na temat polek cheblujących się z zagramanicznym plebsem

Gość agniesia0238374
jest zrozumiałe że jak się widziało całe życie chłopy świnie,chamy, śmierdzące, posłuszne psy ze ścierwem z mózgu i przekleństwem na zawołanie - to potem każdy inny normalny facet jest lepszy

Gość gość
masz rację... nie jesteś nastolatką.... jesteś jak małe obrażone dziecko.... i na dodatek niepotrzebnie generalizujesz.... robisz z siebie idiotkę twierdząc że ''każdy Polak to ścierwo"... gwarantuję Ci ze nie znasz każdego Polaka ani nawet 1% z polskiego męskiego rodu.... współczuję doświadczeń z męskimi chamami ale swój do swego ciągnie więc pewnie za niedługo będziesz wyklinać wszystkie męskie nacje...

Gość gość
agniesia0238374 Bez obrazy ciekawe kim jest Twój ojciec, polskim gównem (czy jak wolisz "guwnem") a może to ciapatym brudasem? Dlatego tak wsiadasz na Polaków?

Gość gość
Brzydzisz mnie tymi wulgarnymi, mało inteligentnymi wypowiedziami Jestem kobietą i tysiąckrotnie wolę Polaka niż jakiegoś ciapatego A ktoś dobrze napisał Kim jest Twój ojciec? Pewnie Polakiem A w takim razie za kogo masz swoją matkę że się z takim Polakiem zadawała, daje się macać co? Pusta jesteś dziewczynko

Gość gość
byłam w pracy za granica i wiem ze jeden gosciu zdradzil swoja dziewczyne z ktora mial dziecko, ale on juz dawno jej nie kochal tylko byl z nia ze wzgledu na dziecko a nikogo nie mial na oku a pojechal do holandii i sie zakochal i postanowil zrobic skok w bok ;p jak wrocil to sie rozstal z ta poprzednia;p dziewczyny tez zdradzaja facetow;p ale to nie sa takie czeste przypadki, jak ufasz swojemu mezowi to spij spokojnie a jak nie ufasz to dlaczego z nim jestes;p

Gość gość
bo naiwniaczko podstawa zaufania jest kontrola :)

Gość gość
Wszyscy czyli 99,99999 % zdradza

Gość gość
Janek z Dobczyc też zdradza

Gość gość
Kazda szanujaca sie kobieta wie, czym "pachnie" zwiazek z polakiem facetem........niewolnictwem, ponizaniem I wyzwiskami..... DIekujemy, ale nie bierzemy....hahaha . Mam nadzieje ze bedzie sie rodzilo coraz mniej polskich chlopcow, to ta szumowina sie sama wyeliminuje! Zgadzam się, choć czasami zdarzją się polacy z klasą, ale to wyjątki. Jestem po rozwodzie z takim właśnie oszołomem, nie pił, nie bił, a chciał wykończyć psychicznie. Miał pecha, nie dałam się. Dziś jestem w związku z obcokrajowcem, prawie 3 lata i wiem dopiero teraz co to znaczy szcunek dla kobiety. Polscy Panowie niestety brak wam jeszcze bardzo wiele kultury bycia. Kogoś mogę tu obrazić, bo jest porządnym człowiekiem, lecz nie oszukujmy się, alkohol, kłótnie, chora zazdrośc, wieczne narzekanie to niestety realia.Sorry dla tych panów tych których uraziłam.

Gość gość
Co do zdrad, to są powszechne i to w bardzo dużym procencie, robią to kobiety i mężczyźni, tutaj nie ma reguły.Byłam, widziałam , przeżyłam.

Gość mycha1203
Wiem że przeczytasz jak tu zajrzysz , ale nie potrafię jakoś odgonić myśli od siebie i to tych negatywnych . Cały czas szukam sposobu jak ci zaufać i ciągle jest coś co nie pozwala. Zawsze od kiedy pewne zdarzenie przekreśliło wsio mówisz że mi nie wierzysz.Wyobraź sobie te uczucie przez całe nasze wspólne życie i spróbuj choć trochę mnie zrozumieć . Sam doskonale wiesz ,że jakoś nie ułożyło sie w naszym życiu tak bym wiedziała co to jest zaufanie.Jeśli mogę wrócić pamięcią , to portale zzaczely się od twojej strony. Mam wrażenie, że szukasz czegoś czego ja ci nie jestem w stanie dać Przepraszam .Takie przypadkowe , zaglądanie i szukanie polskie dziewczyny w hanowerze, nic nie dzieje się bez przyczyny. Może dla ciebie to jest zabicie czasu , zabawa ....ale to wszystko może stać sie nieprzyjemne w skutkach i konsekwencjach. Kolejne napięcia i kłótnie między nami ....twoje powiedzenie , to bedzie takie ,że przesadzam , a moje Kocham cie bardzo i nie wyobrażam sobie życia bez ciebie ale czy mam pozwolić na takie traktowanie,ile ja jeszcze wytrzymam ?Dlaczego nie potrafisz zrezygnować z tego...notorycznie jest tak ,że ciągle coś wychodzi.... dla mnie nie jest zdradą tylko sex , ale szukanie tego co ty szukasz. Sama nawet nie wiem czego, może moja niewiedza sprawia mi tyle zawodu i bólu .Chciałabym ci wierzyć , ale ty mi nie dajesz nic prócz zawodu , cały czas zapewniasz ,ze mnie kochasz , a moze tylko tak mi się wydaje, przeciez w rzeczywistości ja sama ciebie pytam czy mnie kochasz? ostatniej nocy w domu , pamiętam , bo chyba ciągle sie o to pytam , nie zostawisz mnie??? Wiesz skąd te pytania się u mnie biorą? Nie stąd ze chcę to słyszeć ....chcę na siłe w to wierzyć , i tera gorzka prawda, czemu ja muszę na tobie to wymuszać, te słowo kocham cie , nie zostawię ciebie....przecież to ma być oczywiste , ale dlaczego ja tego nie wiem , nie czuję .Jeśli jestem dla ciebie za słabą kobietą to wystarczy powiedzieć . Dziś rano , sama nie wiedziałam co mam mówić , wystarczyło mi to ,że znowu odpowiedziałeś "daj spokój i sie odwróciłeś " czy to ma mi wystarczyć ? czy to ma wystarczyć dla kobiety , ktora nie ma zaufania ...tak się zastanawiam , jak to jest mieć zaufanie ? Cholernie nie chcę cię stracić , i sie tego boję , ale chyba wolę prawdę niż mydlenie oczu . Czy ja postradałam zmysły, czy za dużo wymagam ??Napisałam tą wiadomość do męża , i mam wątpliwości , czy to pozwoli mu zrozumieć ??

Gość gość
Wracając do tematu topiku- znam niestety, takie przypadki tu w NL Nie zdradzają chyba tylko ci, którzy przyjechali tu ze swoją dziewczyną, żoną, partnerką w każdym razie. I to nie dlatego, ze nie chcą zdradzać tylko mają mniej możliwości jednak bo są bardziej pilnowani przez partnerki Większość żonatych, których żona zostaje w PL zachowuje się jak psy spuszczone z łańcucha, jak ktoś to wcześniej napisał, byle spuścić z krzyża Czasem to tylko jednorazówki, czasem regularne romanse przez dłuższy okres czasu, dziewczyn jest tam dużo i jest w czym wybierać a same dziewuchy też są chętne i potrafią same pchać się facetowi do wyra Przy czym "wierni" mężulkowie potrafią zapierać się i kłamać żonie w żywe oczy i potrafią obejść próby kontrolowania przez żonę, rzygać się chce po prostu

Gość wierność
Mąż i jego brat pracują za granicą.Uprzedzam wątpliwości, to bardzo przystojni mężczyźni. Jak idziemy gdzieś razem to panny rozbierają ich wzrokiem. Ale do rzeczy, też ze się martwiłam czy mnie nie zdradza, tym bardziej,że wiem jak on działa na kobiety. On zapewniał mnie o swojej miłości i wierności, że wolałby się powiesić niż taką krzywdę mi zrobić i dzieciom ( kocha ich szalenie). Codziennie rozmawiamy przez skypa, w międzyczasie w pracy sms, w weekendy nie powiem bo piją tam wóde, ale skype cały czas włączony i towarzyszymy sobie z jego bratem i kumplami. Od tej samotności bez niego i tesknoty zaczęłam czytać te wszystkie fora o zdradach za granicą, że większości to robią i ,żeby się nie łudzić...wariowałam , mąż mi przysięgał, że jest i będzie mi wierny i nie w głowie mu jakieś romanse i wypady na d***** bo nas bardzo kocha, dedykował mi piosenki na you tubie, tłumaczył a ja swoje. Myślałam i myślałam jak go sprawdzić bo jeszcze chodziła mi taka myśl, że po trzeźwemu to może i nie ale jak sobie wypije to kto wie...Przypadek sprawił, że moja kumpela mieszkała w tym samym mieście co oni pracowali i tak z gadki szmatki postanowiłyśmy, że ona postara się go uwieźć i mi powie czy się dał! wiem poroniony pomysł, ale ciekawość była większa. Kumpela ładna i zgrabna...zakupiłam zegarek z funkcją podsłuchu i do dzieła. Wszystko słyszałam, co ona mówi i co on mówi. Wprosiła się na sobotni wieczór, gdzie oni piją, robiła swoje, kombinowała, kokietowała a on stanowczo powiedział, że ma żonę i małe dzieci i nic z tego bo nie wybaczyłby sobie tego. Ona już trochę wnerwiona,że się oparł jej bo myślała,że jest boginią a ja do najzgrabniejszych nie należe bo po ciązy zostało mi nie mogę zgubić tych 20 kg, zapytała mu jak wytrzymuje ten czas 6 tygodni bez seksu a on na to,że ma moje zdjęcia i patrząc na nie się masturbuje! więc kobitki nie każdy facet to świnia ale za to ja okazałam się świnią bo nie ufałam i podżegałam do "zbrodni"

Ja jestem stażem małżeńskim 29 lat od 11 lat pracuje za granicą lecz mu ufałam i nie spodziewałabym się po moim mężu zdrady czysty przypadek...na dzień kobiet wysłał sms do mnie do córek i na jakiś holenderski numer...mam dostęp do bilingu rozmów :( sprawdziłam numer no i poznałam imie oraz nazwisko tej pani, troszke za szybko mnie poniosło,zadzwoniłam do męża z pytaniem kto to jest....on oczywiscie powiedział że to koleżanka z pracy. po czym przęglądnęłam jego poczte to co znalazłam...nowy adres email który sobie założył... znam go w końcu 29 lat i nie trudno mi było zgadnąć hasło.... no i masakra... założone konta na portalach randkowych...nawet zdjęcie swoje tam umiescił..znów za szybko zaregowałam... bo mu wysłałam zrzut jego zdjęcia z portalu.... przepraszał że on nic takiego nie robił a konta założył z nudów... emaile szybko usunął no i dupa ale znalazłam 5 kontaktów z którymi pisał emaile no i z tą koleżanką z pracy oczywiscie też. Przyjechał na święta na dwa tygodnie i zapewniał że nic złego nie robił z nikim się nie spotykał. Ja odrazu stwierdziłam że kłamie bo jak sie mógł nie widywać z koleżanką z pracy. Prosił tylko żebym nie szukała niczego. NO ale wszystko było ok.... dwa tygodnie cudowne jak w bajce.Pózniej pojechał do pracy. Po dwóch dniach ona do niego napisała że nie chce mieć problemów ani ich stwarzać kilka lat temu to by je miała. Ufff włączyło mi się coś, jeden dzień przy kompie i wyszła całą prawda o moim mężu.... poznał 20 lat młodszą holenderke i zamieszkał z nią....rok 2014 dla mnie w tamtym okresie był okropny ja myslałam że jest taki przemączony bo praca tam, tu w pl budowa domu( budowa zakończona). W czerwcu mieliśmyy się przeprowadzić lecz teraz nie wiem co będzie.... nie wiem czy będe w stanie wybaczyć bo zapomnieć się nie da.Macie jakieś rady?

Gość gość
Tak. Moja koleżanka jeszcze wzięła na siebie kredyt żeby mąż miał pieniądze na wyjazd. Męża nie ma a kredycik został