Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna z toruniaaaaa

ZNACIE PRZYPADEK ,ŻE FACET PRACUJACY ZA GRANICA ZDRADZAL SWOJA KOBIETE?

Polecane posty

Gość braknicka
mieszkam zagranica od kilku lat i moge potwierdzic ze 90% polakow(faceci i kobiety) zdradzaja swoich partnerow bedacych w polsce..

Gość brunetkaaa31
całe mnóstwo takich przypadków:O

Gość gość
Boje sie bo sie b,kochamy on w holandii ja w polsce bylam juz zdradzona ito b,boli jest. Moja taka mysl czy mnie zdradza malo juz piszemy,na skype niechce byc wciaz zajety:(

Gość gość
Mieszkam w Holandii i znam zdradzaczy. Jeden nawet byl u mnie z kochanka, nie byla to sytuacja komfortowa ale co? Wygonic mialam? A w Polsce te biedne dziewczyny i zony....echhhh

Gość gość
Kolejna naiwna Mieszkam za granicą i wszyscy zdradzają Nie ma innej opcji, samotność jest zbyt dokuczliwa Żonie przez telefon ćwierkał słodkości a przed chwilą dymał inną- widziałam na własne oczy To jest norma Jak nikt nie podj***e to żonka się nigdy nie domyśli, ja bym na jej miejscu uwierzyła w każde słowo tego faceta Jeden wyjazd do pracy za granicę i klapki z oczu by spadły Zdradzają wszyscy Kobiety też Uważam że nie ma co wyjeżdżać będąc w stałym związku, bo zdrada murowana

Gość gość
Prawda taka ze wszyscy za granicą zdradzaja..przewaznie z polkami lub chodza na prostytutki..mozna znalezc tez pelno zdradzaczy na portalach randkowych za granica takich jak polish heart itp.

Gość gość
A najlepsze są te wypowiedzi żonek, które są taaaakie pewne swoich misiów Jakie wy naiwne jesteście Znałam jednego gostka który przyjechał zarobić na ślub, chodził na d****i i polki chętne też obracał Pojechał do Pl wziął ślub i wrócił I dalej się kurwi

Gość gość
Znałam polaków sporo, wszyscy mieli kochanki lub chodzili na dziwerki albo do disco na podryw. Tylko jednego znałam, który nie zdradzał swojej żony, reszta szła w dym.

Gość gość
jak powyzej ....Cale multum psy spuszczone z lancucha ze soimi malymi k***skami

Gość gość
To ja już kupę lat siedzę za granicą i powiem szczerze, że w tym czasie poznałam aż....dwóch facetów którzy nie zdradzali Ja nie dziwię się zdradzaczom Każdy potrzebuje bliskości a nie ma co się oszukiwać, że związek w którym małżonkowie widzą się dwa razy do roku po dwa tygodnie, to już żaden związek Wielu facetów przyjeżdżając opowiadało mi jak to kochają swoją lubą, jaka to ona cudowna Wystarczy miesiąc na weryfikację tych opowieści Ludzie zwyczajnie wracają do stanu kawalerskiego, imprezki, dziewczyny, alkohol i dobra zabawa I oficjalne związki, drugie- a może raczej pierwsze, życie

Gość gość
Ale durne pytanie Ja nie znam przypadku żeby nie zdradzał hahahaha

Gość gość
no ale hola hola ! co ich powstrzymuje od rozwodu? na szlag oszukiwac siebie i kogos? rozwod i r***aj ile wlezie zmieniaj co tydzien wsadzaj w co i gdzie chcesz dla mnie tac ludzie to pieprzone zera i dno totalne

Gość rowniezzz z toruniaa
u mnie w rodzinie calkiem niedawno byl taki przypadek,ze moją kuzynke zdradzał mąż w Niemczech :) najpierw mu wybaczyła, ale zdradził ją drugi raz tam, i w końcu sprawa rozwodowa w toku :P

Gość gość
Ale często zdradzają bo czuję się samotni, potrzebują bliskości i jeszcze nie raz słyszałam, że niby dlaczego on ma się tu zaharowywać i nic z tego nie mieć Co fajnie tak męża do roboty za granicę a samej opływać w Pl w luksusie? Chciałyście to macie A za granicą zdradzają wszyscy, nie łudźcie się

Gość gość
znam wiele takich przypadków... myślałam że znalazłam jeden wyjątek bo facet opowiadał jaką ma super żonę i jak ją kocha, i ogólnie wydawał się dobrym szczerym człowiekiem a okazało się że od kilku lat mieszka tu z jakąś panną, która zresztą u siebie w kraju ma męża... z moich obserwacji wynika więc że nie ma wyjątków... może jak ktoś wyjeżdża na pół roku to da radę wytrzymać, ale na dłuższą metę zawsze kogoś sobie znajdzie zarówno mężczyzna jak i kobieta...

Gość gość
Mój na pewno mnie nie zdradza, bardzo się kochamy Tylko jak czasem zadzwonię z nienacka to nie odbiera albo odbiera i mówi że oddzwoni bo w sklepie itp A oddzwania po paru godzinach... Trochę mnie to martwi, jakieś przeczucia Ale mówcie co chcecie ja mu wierzę Niech ktoś powie że się nie mylę

Gość gość
Mylisz się

Gość gośćnastępny
mylisz się

Gość gość
mylisz sie

Gość gośćkolejny
mylisz się :P

Gość agniesia0238374
no to wytłumaczcie mi dlaczego taka kobieta odzie do łóżka z polakiem bo dla mnie polak to największe Guwno jakie na ściwecie istnieje, bez jaj, nawet facetem nie jest - po co miałabym iść z nim do łóżka? ślepa nie jestem...

Gość agniesia0238374
iść do łóżka z polakiem za granicą, gdzie masz innych normalnych facetów? kto tak robi?

Gość gość
mieszkam zagranica od 13 lat i nie wiedzialam jak dotad wiernego faceta, do tego moj ojciec tez pracowal na tzw kontrakcie zagranica jak to sie skonczylo dla malzenstwa moich rodzicow mozecie sobei wyobrazic, to tylko kwestia czasu, kobiety nie karmcie sie zludzeniami, szkoda zdrowia..

No wiec skoro zdrada, to nic takiego I nic nie znaczy, to pewnie panowie nie beda sie tez specjalnie emocjonowac kiedy sie okaze, ze dziewczyna/zona ich zdradzila. W koncu to nic nie znaczy, no nie?

Gość agniesia0238374
wytłumaczcie mi dlaczego kobieta idzie do łóżka z polakiem za granicą? bo nikt jej w życiu nigdy nie dotknął? bo lubi być kalana?

Gość agniesia0238374
żeby uprawiać seks z polakiem musiałabym sobie założyć zaślepniki na oczy, żeby nie widzieć, mieć watę w nosie, żeby nie czuć smrodu i obrać się w kombinezon z jedną dziurą....

Gość gośćdoagniesia0238374
bo każdy trafia na to na co zasługuje.... Ty najwidoczniej zasługujesz na ''guwno" jak to napisałaś (swoją drogą nawet nie wiesz jak to się pisze) więc nie dziw się głupio że inne trafiają na polaków skarby których nie zamieniłyby na ciapate gówno....