Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia-bellucci

Czy myslicie, że faceci naprawdę kochają?

Polecane posty

Gość monia-bellucci

Jak w temacie -kobiety -myslicie, że faceci w ogole potrafiakochac? moja teoria (po wielu złych doświdczeniach z samcami) jest taka: faceci nie potrafią. Są w związkach tylko po ty, by mieć seks. Łatwy dostęp do seksu - zawsze i wszedzie. Jak są sami, to tak prosto nie jest -muszą się troche natrudzić, zeby ten seks uprawiac, a dz**ki kosztują sporo. Więc bycie w związku zwyczajnie im się opłaca i opłaca im się wmawianie kobietom, ze je kochają. Niestety, baby są ślepe i idealistycznie podchodzą do swoich "misiaczków", wierząc we wszystko, co ci im opowiadają. A wy jak myślicie???

Gość ja też nie wierze ze faceci po
trafia kochac i sa z kobietami wlasnie za takich pobudek.. latwego i dostepnego seksu a kobiety zawsze chca milosci i zwiazku dlatego tez obie plcie nigdy ze soba nie dojda do porozumienia

Gość traffka24
ja mysle ze potrafią , moj mąz mnie kocha udowodnił to nie raz

Gość Lady DIanna
jak sie kocha to sie robi dla kobiety wszystko WSZYSTKO O CO POPROSI, CO POWIE.

Gość monia-bellucci
moze twój mąz udowodnił, ze cie "kocha", bo wiedział, ze wynagrodzisz mu to w sypialni? oni nie są bezinteresowni

Gość defcw
trafiałaś na złych facetów...mam nadzieję że są uczuciowi faceci,mało ale są

Gość monia-bellucci
no właśnie - chociaż jeden (powyżej) samiec jest szczery :P a tak poważnie to w sumie w naturze facetów jest zabieganie o seks a w naturze kobiet o uczucia. facetów uczucia nie interesują, chodzi im tylko o bzyknięcie. jak ma dziewczyne to ma to bzykanie, kiedy tylko chce, nie musi latać i szukać wyzwolonych kobiet po nocnych klubach :P tak jest im wygodnie. ;)

Gość Premium Diamond
w Twojej teorii jest luka: na dłuższą metę dziwka wychodzi taniej niż dziewczyna/narzeczona/żona

Gość defcw
ale faceci też mają uczucia,poza tym nie można uogólniać bo każdy jest inny

Gość aphebebhe
dzisiaj nikt nikogo nie kocha,liczy sie tylko kasa,sex albo sex i kasa ,reszta to chłam wciskany zeby było o czym gadać ,pisać i filmy robić

ja mam wrazenie ze oni nie maja zadnych uczuc :O dlatego apeleje do wszystkich kobiet zeby zdradzaly swoich partnerow i dbaly o swój interes

Gość aphebebhe
nie musisz apelować bo większość robi to od zawsze

Gość prawictwo pospolite1
kobiety są drozsze niz dziwki Dziecko kosztuje kilkaset tysiecy zanim stanie sie dorosłe . , Kwiaty restauracje dla zony tez kosztują

ale moze przeczyta ten topik jakas zblakana naiwna duszyczka

Gość sasankaa122
Mnie mój kocha, jak was nie to współczuje :P ;) ;)

Gość wściekła krowa
Oczywiscie, ze potrafia kochac ... SIEBIE :)

dziwka bierze 100 zł za godzine więc chcac ja miec codziennie musialbys wydac 3000 zł a zona to zawsze tez cos zarobi, cos upierze , obiad ugotuje zachomiczycie jakies graty i gadzety na wspolne konto , kwiaty dasz 2 - 3 razy w miesciacu za 50 zł i gitara

Gość monia-bellucci
ale bycie w małżeństwie/ związku i tak jest dla nich wygodniejsze. mają kobiete zawsze w łóżku, pod nosem. a z dzi**ami wiadomo jak jest - może ma jakieś wenery, innych klientów w czasie, kiedy facetowi sięchce, trzeba do niej do burdelu dojechać, poza tym prostytutce musisz ZAWSZE zapłącić, a żonie można jakoś odmówić prezentu, wykręcic się, poprzytulać, zrobić maslane oczka i już mają załatwione bzykanko :P taka prawda - smutna prawda :(

Gość __oo__
@sasankaa122 Wiesz dają na lewo i prawo potem stękają że ich nikt nie kocha.

Ja uwazam ze ten zarzut dotyczy rowniez kobiet . One tez nie potrafia kochac . 90% par ktore sie rozwodzą nie ma milosci . Milosc potrafi przetrwac nawet najwiekszy kryzys .

Kilka dni temu odpowiedziała bym na to pytanie głośnym TAK, dzisiaj nie jestem już tego taka pewna :(.....

Gość monia-bellucci
sasankaa122 - a skad wiesz, ze cie kocha? bo ci tak powiedział? hahaha, nie rozsmieszaj mnie...

dzi**a bierze 100 zł za godzine więc chcac ja miec codziennie musialbys wydac 3000 zł to niewiele . 1 dziecko Dziecko kosztuje 300 tys zł , a jak jest dorosłe to wypada mu kupic przynajmniej mieszkanie na start wiec do tego 300 tys zł nalezy doliczyc 200 tys zł = 500 tys 2 dzieci to juz 1 mln zł . za 1 mln to duzo dziwek mozna miec nie ?

w Twojej teorii jest luka: "to niewiele . 1 dziecko Dziecko kosztuje 300 tys zł , a jak jest dorosłe to wypada mu kupic przynajmniej mieszkanie na start wiec do tego 300 tys zł nalezy doliczyc 200 tys zł = 500 tys " :D:D o czym ty mówisz ilu rodzicow tak robi ? w polsce moze jakis 0,00001 procenta reszta dostaje mieszkanie po babci , wynajmuje badz bierze kredyty

serio ? Mojej kuzynce rodzice kupil mieszkanie .

no to ma niebywale szczescie. ja za duzo naogladalam sie facetów i ich drugiego oblicza -kiedy nie ma przy nich zon ani dzieci za to sa , utrzymanki, dziwki ,kolezanki- kurewki

Gość wołanie na puszczy
ktoś Cięskrzywdził dziecinko? bo druga prawda jest taka: KAŻDA pójdzie za kasą. Chcesz naprawdę kontynuować tędyskusję? Rozumiem jeśli masz 17 lat, no albo i trochę więcej a spotykałaś dotychczas jedynie max 20paro latków. Ci naprawdę w większości chcą tylko bzykać. Choć bzykać się chce w każdym wieku. A jeśli uważasz że w małżeństwie masz sex na zawołąnie to musisz mieć naprawdę naście lat. Stąd tu tylu sfrustrowanych małżonków. Płci obojga.

Gość monia-bellucci
no to po czym rozpoznajecie, ze facet was kocha, a nie chce tylko seksu? że troszczy sie o was w dzień? a wieczorem łózko? no, to macie odpowiedź na to, czemu sie o was troszczy :D