Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia-bellucci

Czy myslicie, że faceci naprawdę kochają?

Polecane posty

Gość doskonale Cię rozumiem autorko
chyba jesteś moją mentalną bliźniaczką, ja bym napisała w 100% to samo. mam 22 lata,może to i mało, ale tego co sama zdążyłam przeżyć i zaobserwować nie życzę nikomu. już nie wierzę w te bajery o "miłości", teraz ja bawię się facetami. skurwysyny, nic ze mnie nie będziecie mieć.

Gość potrafią kochać
oczywiście że potrafią kochać to nie jest prawda że facetom chodzi tylko o seks ich też możemy zranić tylko my zaraz płaczemy jak głupie a facet tego nie robi bo się wstydzi ja jestem już 4 lata w związku i wiem że mój partner mnie kocha nie raz to pokazał kiedyś byłam w szpitalu 4 dni co dzień u mnie był jak nie mieszkaliśmy razem jeszcze a miał do mnie 120 km i tak co dzień po pracy jechał do mnie wracał koło północy do domu i tak ciągle ledwo na oczy patrzał ja go prosiłam żeby został w domu on i tak był to o czymś świadczy jak mu się auto psuło potrafił całą noc siedzieć naprawiać je żeby do mnie przyjechać do tej pory jak mieszamy razem dostaje od niego kwiaty śniadanie do łózka czy romantyczna kolację i nie zawsze jest seks to zależy od faceta jakim jest człowiekiem

Gość monia-bellucci
doskonale Cię rozumiem autorko - cieszę się, że myslimy tak samo! :) jestem od ciebie o rok młodsza i zamierzam zmienić podejście co do zwiazków na męskie ;) czyli : żadnego rozczulania się, idealizowania, misiaczkowania, a przede wszystkim zakochiwania się - zadnego!!!

monia-bellucci, no własnie, tymi skurwysynami trzeba się bawić i ich wykorzystywać żeby oni nie wykorzystali nas. ja już sobie odbijam za to, co mnie spotykało :D

Gość potrafią kochać
nie da się tak na jak ktoś was tak potraktuje to zobaczycie jak to jest nie powinno się obwiniać całej grupy za wybryki paru osób taka jest prawda ja jestem kobieta i uważam że kobiety też są takie jak faceci o których piszecie zwykłe suki pozbawione ludzkich uczuć co lecą tylko na kasę fajne auto i dają dupy na prawo i lewo

@potrafią kochać: kobiety które opisujesz to właśnie te rozczarowane facetami i wykorzystane, które już wiedzą że nie wolno ufać samcom wiec się na nich mszczą jak mogą i dobrze się bawią

Gość potrafią kochać
ja tak nie uważam jak wy ja nie narzekam na swojego faceta znam wiele kobiet które nie zostały wykorzystane przez facetów a zachowują się jak zwykłe suki pozbawione ludzkich uczuć tylko głupiec może tak powiedzieć że facet nie potrafi kochać każdy człowiek jest zdolny do miłość współczucia itp......