Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może nie dzisiejsza

Dziewczyny pomóżcie na temat stroju na ślub/wesele

Polecane posty

Gość może nie dzisiejsza

w sobotę idę na ślub a później przyjęcie, sukienka jest krótka i nie ma rękawków tylko grube ramiączka. Z racji tego że ma być u mnie dosyć chłodno 14C, czy będzie ok jak założę na czas mszy w kościele taki płaszczyk? Nie chce zmarznąć... http://www.google.pl/imgres?q=be%C5%BCowy+trencz&hl=pl&safe=off&sa=X&biw=1280&bih=707&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=wm_DiLj-1yBvOM:&imgrefurl=http://www.we-dwoje.pl/bezowy%3Btrencz%3Bhm%3B-%3Bkolekcja%3Bwiosenno%3Bletnia,1,foto,55389.html&imgurl=http://www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/26029/galeria_we_dwoje_1.jpg&w=420&h=491&ei=1spIUPuvEcXJswbrkIDwBw&zoom=1&iact=hc&vpx=726&vpy=210&dur=2772&hovh=243&hovw=208&tx=126&ty=179&sig=100676845421225975703&page=2&tbnh=164&tbnw=125&start=18&ndsp=26&ved=1t:429,r:23,s:18,i:203

ja tez ide w sobote na wesele. najlepiej kupic sobie jakis zakiecik pasujacy do sukienki i tyle . dlugo na dworze nie bedziesz to nei zmarzniesz

Gość rrrrrrryyyymmmmm
jak najbardziej!

Gość koralik026
płaszczyk fajny:) możesz w nim iść, ale też bym ci radziła wziąć jakiś żakiecik

Gość elokod
zakiet bedzie lepszy

Gość może nie dzisiejsza
właśnie żaden żakiet nie pasuje do tej kiecki bo to bombka i jak zakładam żakiet to cały krój się psuje i wygląda to dosyć głupio... :/

Gość może nie dzisiejsza
właśnie żaden żakiet nie pasuje do tej kiecki bo to bombka i jak zakładam żakiet to cały krój się psuje i wygląda to dosyć głupio... :/

Gość SamaJa2
Zakiet. Na poczatku na sali tez moze byc chlodno, nie bedziesz przeciez siedziala w trenczu

Gość może nie dzisiejsza
Gość może nie dzisiejsza
Na sali będzie ciepło, bo to nie wesele tylko przyjęcie w restauracji na 30 osób...

Gość może nie dzisiejsza
bolerko odpada, czuję się w nich okropnie :) Mam krótki żakiecik czarny i próbowałam go dopasować do kiecki ale moja figura plus ta kiecka i żakiet, wychodzi karykaturalnie :/ Kurde myślałam że będzie ciepło a tu dupa...

Gość SamaJa2
Nawet gdyby bylo cieplo to i tak wypadaloby wziac jakis zakiet. Pokaz kiecke

Gość może nie dzisiejsza

Gość może nie dzisiejsza
zdjęć mojej kiecki nie mam...

Gość może nie dzisiejsza
buty mam czarne szpilki i czarną torebeczkę, ten jeden fajny ale gdzie ja go teraz znajdę w sklepach, za mało czasu dlatego muszę pójść w czymś co mam w domu, a mam tylko ten płaszczyk i za długie żakiety do kiecki :(

kurcze . taki zakiecik to latwo kuppic i jego cena jest nie wielka . ja na sobotnie wesele sobie kupilam taki w kolorze malinowym i dalam 50zl .

Gość może nie dzisiejsza
ja widziałam podobny gdzieś na bazarku, ale one są raczej krótko otwarte a ja do 17tej pracuje...no nic, chyba będę musiala jednak płaszczyk założyć...