Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyyyddyyyyddaaa

Dlaczego ja wciąż tutaj wchodzę?

Polecane posty

Gość dyyyddyyyyddaaa

Wszystko mi się w życiu pięknie zaczęło układac. Jest bardziej dobrze niż zle, a ja nadal odpalając kompa pierwsze na co wchodzę to na kafe. No dlaczego? Why?! To forum ryje moją psychikę. Zaczynam myslec jak przeciętny kafeterianin. Nie ma tu nawet ciekawych tematow, ale i tak muszę wejsc. Chyba będę zmuszona założyc sobie 'fejsbuka'. Może wciągnę się w to badziewie i zapomnę o kafe? Chyba tak zrobię, zawsze lepiej wybrac mniejsze zło :D

Gość dyyyddyyyyddaaa
co myslicie o moim zacnym planie?

Niedobrze stracić taką Miłą i Piękną Damę z naszego Przemiłego Towarzystwa. Radzę, bądź łaskawa przemyśleć ten krok jeszcze raz.

Gość Jugo Słowianin
Hurra, nie jestem sam! :)

Gość dyyyddyyyyddaaa
wielki elektronik dokładnie. To forum trzyma tak niski poziom, że w koncu samemu się od tego glupieje ;p oczywiscie nie wszyscy są tu tępi, ale... większosc?

Gość dyyyddyyyyddaaa
alebaba nie rozpaczaj ;* będę z wami duchowo :p

Gość jijij
macie rację tu jak się przebywa wśród psycholi to tylko nerwy się psują,lepiej zmienic forum albo wogóle ograniczyć siedzenie przed kompem,tak jest zdrowiej

Duchowo, to nie to samo... Masz takie pięęękne te, no wiesz, dwie takie okrągłe... I te usteczka, całkiem cielesne, a piękne... A Twoje cielesne, smukłe paluszki na tej klawiaturce... rozmarzyłem się... NIE ODCHODŹ...