Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfktudciy

Kto ma labradora jakies porady

Polecane posty

Gość hgfktudciy

jak dlugo uczyliscie komend macie jakies ciekawe sposoby co dajecie jesc itd...

Gość hgfktudciy
Moja ma dopiero 8 tyg i 6 dni puki co umie dac lape ,siad dzis ucze ja lezec udaje jej sie trafic na mate :D:D:D:D jest zywa i wszystko gryzie :D:D

Daj go do szkoły. Labradory fajnie się układa bo są posłuszne ale trzeba mieś o tym pojęcie ja dałem do szkoły i wrócił wyszkolony. A tak w ogóle to kochane i miłe pieski . Uwielbiają dzieci.

Gość agnes654
moj ma juz jakies 3lata jak byl maly to wszystko gryzl nawet tapete ze sciany linoleum z podlogi madakra. pr yzwyczaj go do spania w jednym miejscu nie pozwalaj na lozko wchodzic. psy gubia siwrsc i pelno w domu jest jej. to mnie wkurza. daje mu jesc wszystko nawet resztki z obiadu. ziemnakow raczrj nie bo zoladek zapychaja i kosci z kurvzaka tez nie bo sa ostre. sorki za bledy ale klawiatura w tel mala.

Gość agnes654
moj ma juz jakies 3lata jak byl maly to wszystko gryzl nawet tapete ze sciany linoleum z podlogi madakra. pr yzwyczaj go do spania w jednym miejscu nie pozwalaj na lozko wchodzic. psy gubia siwrsc i pelno w domu jest jej. to mnie wkurza. daje mu jesc wszystko nawet resztki z obiadu. ziemnakow raczrj nie bo zoladek zapychaja i kosci z kurvzaka tez nie bo sa ostre. sorki za bledy ale klawiatura w tel mala.

Gość under the bridge
ja marzę o tym psiaku,polecacie jego kupno?

Gość hgfktudciy
Moja jest taka kochana :D:D: tez wszystko zjada przed chwilka bylam z nia na spacerku i podarla mi nogawki od spodni :O siersc mam wszedzie odkurzam ciagle ,ale i tak wiadomo jest wszedzie mam ciemne wykladziny i boszkopta w domu tak,ze widac jak ja przynioslam pierwszy raz do domu wzielam ja do lozka ,bo piszczala,ale jej sie to nie spodobalo zdecydownie woli swoje spanko. potrafi wstac o 3 w nocy i podskakiwac do lozka jak np; widzi moja reke czy glowe i mnie budzic :D:D:d ,bo chce sie bawic i tak nawet z godzine biega z zabawkami i spac nie moge :D puki co spi duzo teraz juz zasnela bardzo szybko rosnie w dwa tyg. tak szybko urosla ja chcialam psa od zawsze i od zawsze wiedzialam ,ze to bedzie labrador :)

Gość jakto podarla
nogawki od spodni?! pozwalsz psu gryzc sowje spodnie??

Gość hgfktudciy
Nie pozwalam szlam z nia na smyzczy ona po prostu mnie szarpnela od razu smycz jej skrocilam i krzyknelam ,ze nie wolno na smyczy chodzi od 2 dni dopiero no gryzie wszystko co zlapie w pysk.jak chce gryzc buta zabieram i daje zabawke jak gryzie mnie nie pozwalam na to.spodnie dresowe wiec latwo je zozdarla

Gość hgfktudciy
kosci z kurczakow to wiem na pewno ze nie mozna puki co daje jej karme sucha dla szczeniaczkow Puriny nie chce dawac puszek wole ugotowac ryz na jakims miesie z warzywami niz puszki sucha karme zawsze bede dawac