Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skubel

porażka, ona chce jutro z samego rana do mnie przyjechać na weekend

Polecane posty

Gość skubel

ale ja jej nie chcę tej ślązaczki na oczy oglądać, mieszka gdzieś w jakiejś biedzie za Bytomiem i do Warszawy się pcha na siłę aby pozwiedzać i muszę jej pokazać jak powiada strusie w parku na wodzie a mnie już mdli na samą myśl bo jak się z taką ślązaczką wśród warszawiaków pokazać, no ludzie, przecież ta kobieta nawet nie potrafi po polsku rozmawiać, ona zamiast mówić to goda po śląsku z akcentem tak dziwnym, że będą nas paluchami wytykali, że my pochodzimy z jakiejś wsi zabitej, no rozumiem, były wakacje i urlopy i różne błędy się popełniło i różne kobiety poznało ale taka śluńska baba to po raz pierwszy , jak teraz obrzydzić kobiecie przyjazd do Warszawy ? a gdy jej się Warszawa spodoba i będzie chciała tu zostać na dłużej to tylko mnie pozostanie skok na linę , co robić ? oby mnie tylko w parku łazienkowskim znajomi nie spotkali z godojącą po śluńsku bo wstyd będzie i nie dadzą mnie żyć w pracy

Gość kojpjl
ale masz problem,to po co z nią utrzymujesz kontakt?poza tym to żałosne co piszesz tobie większa sloma z butów wystaje po tym tekscie