Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evee444

CZY TO NIE BEDZIE NIE WPORZADKU?

Polecane posty

Gość evee444

Moja babcia ma dziś imieniny i rodzina się zbiera, ja się o tym dowiedziałam dwa dni temu gdy już byłam umówiona, zreszta nie usmiecha mi sie siedziec tam z cala rodzina. Czy to nie będzie takie bezczelne gdy tylko przyjde złożyć życzenia i pójde?

Gość evee444
Beda tam same starsze osoby, wiec i tak bede tylko wadzić. Co myslicie o tym??

Gość w morde..............
:O kurde, chcialabym miec takie problemy

Gość evee444
Mam wieksze, ale poprostu pytam o rade w tej kwesti :)

To moga byc ostatnie imieniny Twoej Babci pomysl o niej i posiedz troche z nia i rodzina.Raz w roku Ciebie nie zbawi a Babcia na pewno poczuje sie urazona ,ze przyszlas na chwile i sobie poszlas

Gość w tej całej prowokacji
a babcia to poznana przez ciebie wczoraj i nie wiedziałaś do tej pory kiedy ma imieniny i dlatego już się umówiłaś?

Gość nieempatyczna z ciebie dziewcz
To będzie nie w porządku. Jesteś niekulturalną wnuczką. Babcia cię pewnie kocha, i jak dostajesz coś od niej to jest wtedy dobrze co? Ale pomijając jakieś fanty, to rodzina jest ważniejsza od jakiegoś umówienia się z koleżanką, czy chłopakiem, takie jest moje zdanie. Nie będzie ci durno czasem jak Babci nie będzie i wspomnisz sobie, że pożałowałaś chwilki czasu by z nią spędzić?

Gość 1988_1987
idź do babci złóż życzenia, posiedź trochę, przeproś i wyjdź ale wcześniej umow się z babcią na inny dzień, na rozmowę w 4 oczy, powiedz że chcesz sie poradzić coś, ale nie przy wszystkich gościach. babcia się ucieszy że masz zaufanie i zgodzi się zapewne. tylko tego spotkania w 4 oczy nie spieprz i rzeczywiście idź.

Gość evee444
No ja nie mam bliskich kontaktow z rodzina, wiec nie wiem. Ona tez nie wie kiedy mam urodziny, daje mi coś bardzo rzadko i na tym mi nie zależy. Chyba jednak pojde, bo najpierw bedzie obiad a potem pewnie beda pic.. to zjemy posiedze troche i pojde

Gość evee444
moim kolejnym problemem jest to czy wybrać różową bluzkę czy czerwoną

Gość asasa12
jak nie masz mocnych wiezi z babcia, to wystarczy pojsc, zlozyc zyczenia, odiedziec chwile i wyjsc. Nie kazda babcia jest super, nie kazda jest zainteresowana wnukami itp. Samo slowo 'babcia' nie oznacza ze jest to osoba idealna i szukajaca naszego towarzystwa

Gość evee444
asasa12 dziekuje bardzo, wkoncu jakas konkretna i dobra wypowiedź :) zrobie tak jak napisałam. No nie mam mocnych więzi, z babcią nie dogaduje się dobrze itp. nigdy dobrego slowa nie powiedziala, a nawet wyśmiewała. Choć ostatnio chyba jej sie cos odmienilo, ale byla wtedy u niej kolezanka to wtedy powiedziała do mnie "kochanie" pierwszy raz wżyciu.